HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

si de la o labinuta cu absente 'nemotivate'!

Acusica am vazut titlul.... LALA... RACUSOR????
hai ca/ncep sa plang de emotie....ma duc sa citesc 'printre randuri'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutare, burtici dragi, Maya!

Racusor si bebe Andrei bine ati venit acasa! Astept cu nerabdare poze si povestioare cand o sa te simti in puteri!

Matusa, imi pare tare rau ca aveti probleme!!! Ce a spus dl. dr. Fawaz? Daca Doamne fereste trebuie sa faci cezariana mai devreme si o faci la privat, banuiesc ca nu mai nasti cu el? Off... ma rog din suflet sa fiti bine si tu si bebe Ducu!!!

Sorina oare urmatorul delfinas iesit la lumina este al tau? Nastere usoara, dar sa mai stea la mami in burtica pana miercuri!

Despre LALALA ce vesti mai aveti?

Azi implinim si noi 31 saptamani, trebuie sa schimb semnaturica

Elena 30+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

citeam pe forum si nu am mai nimerit gura am varsat apa rece pe minea inceput delfinasul sa dea din picioruse

ce faza tare

sorina, le scoatem sau...

_

35+ AMR 4+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gata, veniram si noi de la eco!
Deci varsta sarcinii 34,3, gagica A 2400, gagica B 2500, a zis ca-s f bine pt varsta lor, adica ca la o sarcina cu fat unic, ca burta e de 9 luni, IR-uri 0,36 si 0,44, restul la superlativ.
Asaaaa, si acu si partea naspa, ca nu se poa' altfel: colul de 1,8-1,9, avand in vedere ca-s doua pe el nu mai am voie decat pipicaca-dus! Deci ma mut iar la parter, si stau loaza pana mercurea viit cand merg la Profu sa stabilim cezariana.
Of si facusem rez de masa, de dupa eco, sa sarbatorim, da' na cu colul asta, poate daca exista vre-un rest. cum mancau romanii acu 2000 ani, intinsi pe pat!
Dar nu-s asa panicata, avand in vedere ca acu 4 sapt era 2cm si ca m-am foit ceva, am facut cate dusuri am vrut, m-am mai tinut si dupa Alesia, mi-am mai facut cate un ceiuc....
Acu astept de=o ora sa-mi aduca cineva cirese, m-au uitat cu totii, sau se fac
Las ca ma razbun eu cand vin cu strumfele acasa, in toiul noptii le las sa planga vreo 5 min cat sa trezeasca toata casa!

Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Michelle-vad ca si voi va plimbati f frumoase pozele de la Hadambu...creste burtica

Baby-de mult nu mai vazusem poze cu burtica..

Larissa-ai dreptate cu strandul si piscina..trebuiesc evitate..la munte am avut si piscina dar nu am indraznit doar sotul si printesica sau balacit

Sorina_goga- scoatem sa ai nastere usoara si bebe sanatos ...poate mai sta o sapt in burtica delfinasul ...unde nasti la cuza-voda?

fetele din iasi...oare rezervele de la cuza voda nu au si AC altfel cred ca voi muri de cald in spital

Ochidut-peste 10 zile ai programata cezariana?cred ca abia astepti sa-ti vezi printesica

Ela_m-

Anca-varicele ma dor doar daca stau f mult in picioare...in rest nu multumesc lui d-zeu..asta imi mai lipsea...oricum sunt umflate

citeam pe forum si nu am mai nimerit gura am varsat apa rece pe minea inceput delfinasul sa dea din picioruse

Bamboletta 29+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Da, la Cuza nasc. Si eu sper sa mai stea macar saptamana asta ca sambata e botezul nepoatei mele si eu am rolul de moasa si chiar nu as vrea sa ratez acest moment

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Proba de semnatura

Elena 31+ cu un cuminte

AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Eu nu cred ca ma voi prinde cand pierd dopul ala gelatinos, ca am tot felul de secretii si mucusuri. Puteam sa jur saptamana trecuta ca am piedut dopul, ca era ca un mucus galbui, dar la control colul era inchis. Nu am cum sa pierd dopul daca e colul inchis, nu? Deci.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Nu stiu care e leg cu deschiderea colului, dar daca e gelatinos si are chestii maronii prin el cik e dopul gelatinos

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Shery, sunt mari fetele tale. Sa mai stea in burtica putin.

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Buna gagici! Va doresc o saptamana numai de vesti bune. Am intrat sa va zic ca aseara am eliminat dopul gelatinos (chiar si azi am mai scos ceva ), deci oricand pot naste. In seara asta o sa-mi sun doftorita sa vedem ea ce zice. Contractii nu am, doar din alea nedureroase, care sunt foarte dese. De acum cum o vrea DD. Sper sa ajung pana miercuri, atunci fac 37 se sapt. V-am pupacit si va tin la curent!!!!

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Cum arata dopul? Zilele trecute am avut si eu pe chilot ceva gelatinos incolor si m-am cam speriat. Oare sa fi fost dopul sau doar o secretie normala? Sper sa nu fi fost dopul ca e prea devreme.

30 + cu o de
AMR 9

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

sau mai bine asa

Elena 31+ cu un cuminte

AMR 9 saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput