Timisoara Impreuna(170) in vacanta...

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

La bal, Ano, la bal!!!!!! Hai si spor la bastonase ... si la fizica, evident. Io la mancaruri din astea traditionale nu ma bag, ca au ai mei termen de comparatie si la sarme si la cozonaci si pic rau, mai bine exotisme dinc are n-au mai gustat, ca-s bune fiind noi.

Mamica de spiridus

De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA;

NOI

Spiridusul meu drag

Danuto , foarte tare! Asta n-am mai auzit-o , dar daca tu zici ca-i bal , bal sa ramana !
Multumesc de uraturi! Sa fie , asemeni si vou , cu spor maxim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ana, pai la ce sarmale face bunica-mea, si in varza si in foi de vitza, n-am nicio sansa. La fel, cozonaci si alte bunataturi traditionale stie si bunica, stie si soacra, ce sansa am eu, nou venit pe langa ele ... asa ca bag retete de pe Ama ... azi am facut piept de pui in sos de mustar, usturoi si vin, a iesit . A mancat si socrela si a fost super incantata ... nu s-a mai gatit asa ceva in familion, asa ca te mai uiti daca am gresit ceva, e bun si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Hai ca dau eu o cafea vesela,

Ana, intr-adevar, faci niste bunatati de nu se poate...

Dana, si eu vreau sa te vaz la tv, cand te pot vedea?

Silva, ai terminat clisa cu ceapa? ce mai zici, femeie? azi a plecat prietena mea inspre tine...sta pana la 1 dec...

Andanii, ma bucur ca mai scrii cateva randuri...

Deya, zici ca esti somera?

Mihilica, vreau poze cu roza...sa vad cat a crescut...cand te induri de noi?

Maria, cum e la noua gradi? cum e cu sanatatea la voi? ca noi tot mucim din cauza de rinita alergica, plus ceva raceala...

Anda, Edi ce face? dar voi?

Geta, ce ne mai pove? nu mai avem cafa dimineata...

Aida, ce face nou, Ericu`? il pup pe nas...

Noi chiulim azi de la scoala, din cauza de gat rosu...

Dragelor, aveti cap nou deschisAICI,

pup iu pe toata lumea...

Mergi la inceput