Timisoara Impreuna(170) in vacanta...

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ecoul raspuuunde .....

Mai, da' ce liniste e pe aici. Chiar nimeni nu mai are nimic de povestit?

Incep eu ..., job iures mare si va fi si mai mare de luni, ca mai pleaca o colega si trebuie suplinita si treaba ei. Mi s-a stricat masina de spalat si am dat iama in ultimele rezerve sa cumparam una noua ... e buna si frumoasa, dar chiar nu mi-o doream. Lori a inceput, pe langa gradinita, cursul de engleza si din 5 merge si la balet. Calin trage tare sa asigure bunastarea familiei. In 8 mergem la botezul nepotelei mele: Iulia Maria. Potaia de Sasha ne exaspereaza, nu scapam nicicum de obiceiul de a uda tot ce-i nou. Adica, in camera in care sta el se abtine, dar cum scapa, cum lasa o bucurie, macar cativa stropi pe unde apuca ... si pentru ca Calin il disciplineaza, s-a razbunat si i-a facut un pishu si in papuci. Am pus muraturi, sambata vreau sa mai pun si un borcan de gogonele. Ai mei sunt topiti dupa o reteta de prajitura din care ar manca o tava pe zi. E un blat de pandispan in care pun fructe de padure - din alea congelate de la Auchan ( cu 3 lei iau din belsug pentru o portie). Vreau duminica sa incerc o reteta mai simandicoasa si oscilez intre piept de pui in sos de smantana, vin alb si ciuperci sau ... friptura de porc cu sos de vin rosu si mere.

No, ca am zis tot .... Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata zuze

azi va poftesc la o cafea, o felie de www.mondocafe.ro/meniu/19.jpg" target="_blank">tort si un gin tonic in amintirea vremurilor de demult.

va tzuc si va doresc un weekend excelent, al meu o sa fie, ma pregatesc sambata de un party cu 10 gagici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Silvana draga LA MULTI ANI! , multa sanatate si fericire iti doresc, sa ti se implineasca toate visele!
merci de tratatie ... totul a fost f bunn...
si zici ca maine faci party? super... distractie faina sa aveti!

Andanii si tu ai sarbatoare azi - LA MULTI ANI pt Andrei , sa-ti creasca flacaul sanatos si voios si sa va aduca numai bucurii! sa aveti o zi minunata!

Geta, mami de Alex

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

La multi ani Silva!!!! Petrecere faina si o mie de . Sanatate multa, fericire si iubire.

La multi ani, Andanii, sa-ti traiasca puiutzul.

Weekend fain tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ooooooooooooooooo, Silvanaaa...
zau ca n-am icon de care as vrea sa-ti pun aici, acum...

iti doresc tot binele din lume, soarele sa-ti maingaie sufletul cand ti-e mai greu si curcubeul sa-ti lumineze visele pe cale sa se implineasca! si-ti mai doresc sa-ti fie cei dragi alaturi mereu, sa fii sanatoasa si iubita si pretuita, draga mea Silvana!

si ca stiu ca-ti place tare, ete asa pentru ginul ala si pentru anii faini pe care-i implinesti azi, ia de asculta cat inchinam cu tine

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Andanii, la multi ani si lui Andrei, sa va fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! mai vino pe aici...sper ca esti bine

Dana, ca sa-ti raspund la provocare zic asa:
am pus deja un butoi de castraveti murati si maine pun varza. as fi vrut si conopida, insa nu am gasit fir in piata...mai incerc :D
azi am gasit macese in piata si am luat fro 2 kile de pus la uscat, de facut ceai si alte chestii sanatoase din ele. am vrut sa iau si catina insa am uitat sa ma mai opresc la nenea ala care avea si mi-e ciuda de numa...sper sa-l mai prind maine.
si aseara ca mi-era tare dor, am facut niste papanasi prajiti si i-am halit cu dulceata de visine si smanatana...mmmm, ne-am lins pe degete, nu alta! azi am avut clatite in meniu iar maine prajitura...ce-mi place toamna ca da liber la cuptor

altfel despre noi, suntem bine.
a trebuit sa-i schimbam gradinita Alexandrei pentru ca impreuna cu doftora am pus cap la cap crizele ei de astm si mediul cand unde se declanseaza ele si ultima (urata rau) ne-am cam pus capac si am decis sa-i schimbam gradinita, sursa de alergen bucuclas.
suntem tare bucurosi si usurati ca am facut o alegere buna si Alexandra e pur si simplu incantata de noua gradinita iar noi de cum se prezinta toaaate lucrurile aici.

noi, ca si muuulta alta lume, suntem cam in priza si abia mai apuc sa arunc un ochi pe aici. sunt zile in sir cand nu apuc sa intru pe mess, de exemplu, da nici ca-mi lipseste, recunosc
am traversat o vara tare alambicato/incurcata si ne asteapta inca o saptamana grea in care stelele ar cam fi cazul sa se alinieze, asa ca le rog frumos sa se incoloneze dragalas si sa-mi faca si mie o bucurie, asa de final de an.

cam astea fiind zice despre noi, ma duc la ginul Silvanei ca tare bine mai pica asa de final de saptamana extraincarcata!

v-am pupat si va urez week-end cu spor

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Va tzuc pe toate, va multumesc de urari si va doresc inzecit inapoi!

Vreti sa va pove despre ce am papat eu azi?? Jumeri, ceapa rosie si pita de casa o fost al meu la magazinu sarbesc, cica (ca)cadou de ziua mea (glumea desigur), o nebunie asa ca va invit virtual si pe voi ...

Andanii, la multi ani lui Andrei, sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Salutare........

Andukaaaaaa sa-ti traiasca puiutu!...suparata esti pe noi...nu vi cu o praji cu o frucola ceva...Edi dragutule La multi ani!...sa fii sanatos si fericit...la fel si dragii tai parinti...

Silva...LA MULTI ANI!...sa fii sanatoasa si fericita asta iti urez...mama ce m-ai facut sa salivez...ceapa rosie am da jumeri nema...da ma apuc sa caut prin piata ca aduc cateodata si bune de se topesc in gura..

Andanii...sa-ti traiasca si tie puiutul...sa fie sanatos si fericit...LA MULTI ANI ANDREI! cum mai sta cu dansul?...cu picorul?

DANI...felicitari!

Mariuka...sa dea domnu sa te loveasca numa bine la sf de an...asta e valabil pt toatele...

GETUTA...felicitari si tie pt casuta...sa-mi zici si mie cum ai gasitt-o ca si noi tot cautam...Alex cum e?...

...cred ca si americanu are alergie ca de cand am venit de la mare tot tuseste sec seara mai ales...acu-i de-a dreptu virusat...am fost toti acu o venit randul lui..

va pup si mi dor de voi...si io dau din an in pasti pe acia...

spor scolerilor si gradinarilor...si DOAMNE AJUTA!...

mihi

Mergi la inceput

Ooo, Silva, ploua si la mine-n gura la gandul jumerilor alora cu ceapa rosie. Sa-ti fie de bine !

Mihi, tare-mi pare rau ca sunteti bolnaviori. Mi-e groaza sa nu inceapa sezonul virusakiilor. sa treaca ....

Maria, conopida cat incape in Piata 700, frumoasa, alba si grasa . Mi-ai dat o idee cu macesele alea ....

De luni incepe nebunia la noi, ca mai ramanem doar 2 fiinte in redactie si trebuie sa facem treaba cat pentru vreo 6. Asa ca am profitat de weekend sa-mi incarc bateriile. Am fost ieri la casutza, am pus gogonelele, am tras un somn din ala de zici ca-m baut apa vie, ne-am jucat tenis in 3 - si ceea ce era deficitar in stilul nostru era compensat de Sasha care fura mingea si fugea cu ea, am facut aripioare la gratar cu mujdei.

Azi am avut ora de creatie cu spiridusul, am modelat un ponei din lut iar maine, cand va fi uscat, il pictam. Iar acum ne pregatim pentru aventura culinara a saptamanii. Vom gati "friptura de porc in sos rosu cu mere"

pe toate si, daca iese buna, va trimit o portie virtuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Cu intarziere, dar din suflet,

La multi ani ani, Silva, dragule...

Ce sa-ti doresc? sanatate, multa bucurie in viata, realizari la care visezi si sa te intorci acasa, atunci cand simti tu ca e momentul...

Andanii, si pentru Andrei, toate urarile de bine si mult succes la dans, caci stiu cat de mult ii place ceea ce face!

Noi am avut un we super plin, cu party-uri sofisticate...dar distractive...
...pe langa cu zacusti terminate, cu bolesnitze si tuse uscata, toti la rand, daca aveti vreun remediu bun pentru tuse, ziceti si noua...

In rest, toate bune si frumoase, Ines a agatat deja 2 de FB la teste( mate si romana) si e tare mandra!

Am fost sa vizitam noul palat al copiilor, o porcarie unde si cum a ajuns...asa ca am renuntat din start...cautam dans modern, daca stiti ceva , dati de stire si mie...

Dana, ce faina trebuie sa fie toamna la casutza...
Si noi am hoinarit, am cules frunze colorate, pe care le-am presat( sarcina de la domana pentru abilitati), ghinde, castane, flori, etc.
Acum am pus grau la incoltit pentru experiment la cun. mediului.

Ana, cum merge cu scrisul? la Luanutza? ii place?
sau mai mult la mate?

Pupam gasca ...si daca mai aveti timp de vreo intalnire, spuneti...
( eu astept una cand vine si Dana...)

Mergi la inceput