Timisoara Impreuna(170) in vacanta...
Raspunsuri - Pagina 16
deya spune:
Ale. Mariaa da mailu meu l-ai primit?
Va multumesc pentru urari. Ana sa stii ca am fost si eu cu tine in concediu virtual
Imi dati PM va rog cu numarul lui Mihi, sa ii fur florile
Dorsilia spune:
Hello fetelor, bine v-am regasit (chiar daca mai rar asa), va doresc sa aveti o toamna frumoasa. Va rog sa ma ajutati cu doua chestiuni, daca stiti, puteti si vreti, pentru ca sunt chiar inghesuita sa iau o decizie, in privinta ambilor copii ai mei:
1.- deci in privinta gradinitelor particulare ce experienta aveti? se imbolnavesc copiii mai rar si mai usor decat la cele de stat fiind mai putini in grupa ? sunt mai putine epidemii nasoale (gen scarlatina, enterovitoze, gripe etc) decat in clasele supradimensionate de la stat cumva ?
2. - in privinta scolilor din zona Dacia....help, indrumati-ma spre o invatatoare ok, scoala generala ok, dar as vrea ca scoala sa aiba si profesori ca lumea din clasa a 5-a, macar pe matematica, romana si limbi straine (Gabi deja mi-a spus parerea ei si-i multumesc, dar astept si alte impresii de la alte mamici care au copii scolari in zona sau eventual au rude, prieteni care au copii, ma rog)
multumesc mult pt orice sugestie mi-ati da fie aici fie pe PM,
pupilici
lia
Ana68 spune:
Va salut dragelor.....nu vreti sa va mutati in alta tara?Io daaaaaa....pentru toate cele cate se ofera si se da....cu lingurita sau cu tava ...
No , Simonelule....in intarziere uram si noi "La multi ani!" pentru taticul de Ale si ii dorim ce isi doreste el mai tare si mai mult pe lumea asta!
Cat despre pasarici si tatic de pasarici....io va doresc din toata inima si sufletul sa scrie Czudar pe Mall , ca sa am si io la cine merge in Bora-Bora , la o scuba diving....pe cuvant !
Zanisoara scortiosara , am mers impreuna prin vest? Hehehehe.... Pai nu cred ca ai fost singura....am io banuiala ca juma de DC o fost cu mine plus o treime din blogosfera romaneasca ...Pupici , fata frumoasa!
Danuta....no comment vis-a-vis de ruga ma-sii....plasa am luat si noi , de vo' doo ori la rugile astea , asa ca a treia oara nu ne mai prindem piciorusele la astfel de manifestatiuni... No , sa stapaneasca mandra sanatoasa accesoriile... Voi sunteti la pregatitoare , nu-i asa?
Ma intreba Dorisescu , antzartz...despre scoala si Luana...Pai "momental" nu am ce serui referitor la asta...din cauza ca ea inca se simte ca la gradi...cu exceptia ca vine acasa la 12. Inca nu au primit teme , asa ca astept si eu cu nerabdare ziua cand va primi tema si ce reactie va avea. Deci e totul un zambet si-o floare si curge miere pe mijlocul aleii...
May fetele....io cam atat am avut de zis...momental...sa aveti spor la treburi si sa profitati din plin de toamna asta interesanta!
danitin spune:
Dorisilia, parerea mea e ca la gradi particulare mare diferenta nu e in materie de agatat virusake.Si ma bazez pe experienta vecinei mele a carei baietel e la particulara si o vad ca se plange ca de cum il duce acolo, cum agata cate ceva. idem fetita ueni prietene. cat despre supradimensionare la stat, nu e peste tot la fel. La fica-mea in grupa sunt acum 18 copii, la 2 educatoare. De scoala in zona Dacia nu stiu ce sa spun ... nu stiu.
Ana, rara avis, bun venit pe aici. Frumos concediu. si daca emigrezi, ia-ma si pe mine intr-o valiza
Azi am dat iarasi proba de live, m-am saturat, parca-s in faculta la examene. Usor obsita, fericita ca suntem sanatosi. Spiridusul isi schimba obiceiurile, vrea acum sa stea la gradi pana la 17.00 - si pica seara pe la 21.30 ca bradu, doarme neintoarsa, ieri a dus-o Calin in brate de pe canapea in patut, ca adormise asteptandu-ma pe mine.....
Mariaa spune:
Dana, uooooff...da' pe bune, o cooperativa nu putem deschide noi?!
faceam aseara un calcul ca Ale mai merge 2 ani la gradi si pe urma incepe scoala si ce mi-ar place sa gasesc un job de unde sa pot s-o iau la ora 12 si sa avem dupamasa pentru noi doar...mmmm, da' cum nu scrie pe mall 'tati si pasarica lui' bagam ca migul inainte
Ana scumpa, sarumana, da nu-i tarziu ca azi ne pupam multa sanatate si voua!
duminica am suflat in tort la care azi dimineata cand l-am pupat pe al meu zice Ale: da' si azi vrei tort?! inca unul?!
deiule, nu am prietena, e o cunostinta da nu mai tine cursuri de mult. incearca la Penny Market, ca deschid si am vazut pe site-ul lor ca au nevoie de oameni sau la Lidl, la fel.
- mami, vrei sa te fac fericire?!
deya spune:
Oki Mariaa merci.
Ana pe mine m-a fermecat si prezenta bunicului. Mi s-a parut un gest tare frumos din partea voastra sa il luati cu voi
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Dorisilia, parerea mea e ca la gradi particulare mare diferenta nu e in materie de agatat virusake.Si ma bazez pe experienta vecinei mele a carei baietel e la particulara si o vad ca se plange ca de cum il duce acolo, cum agata cate ceva. idem fetita ueni prietene. cat despre supradimensionare la stat, nu e peste tot la fel. La fica-mea in grupa sunt acum 18 copii, la 2 educatoare. De scoala in zona Dacia nu stiu ce sa spun ... nu stiu. Ana, rara avis, bun venit pe aici. Frumos concediu. si daca emigrezi, ia-ma si pe mine intr-o valiza Azi am dat iarasi proba de live, m-am saturat, parca-s in faculta la examene. Usor obsita, fericita ca suntem sanatosi. Spiridusul isi schimba obiceiurile, vrea acum sa stea la gradi pana la 17.00 - si pica seara pe la 21.30 ca bradu, doarme neintoarsa, ieri a dus-o Calin in brate de pe canapea in patut, ca adormise asteptandu-ma pe mine..... Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA; NOI Spiridusul meu drag |
noi stam in zona Dacia- Bucovina si la toate gradinitele de stat din zona sunt peste 28 de copii la grupele mici, basca 38 la pregatitoare....tu in ce zona duci copilul? care gradi nu e asa aglomerata ....ca sa vin si eu :P
geta_florina spune:
ziua buna
cu intarziere ...
La multi ani! Deya frumoasa, toate visele sa-ti devina realitate!
La multi ani! tati de Alexandra, sa traiesti sanatos si fericit alaturi de familia ta!
Mariaa faina faza cu mall-ul ... e o scumpa Ale, ti-au spus ai tai ca ne-am intalnit luni dupamasa la gradi?
Ana draghe sa stii ca si eu sunt o fidela cititoare de-a ta ... v-am citit o parte din aventurile prin strainataturi ... sa va fie de bine concediul
Geta, mami de Alex
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
rue spune:
Noi mergem in grupa mijlocie cu fata. Are 4 ani si jumatate.
La gradinita pe Leonard sunt 43 in grupa.
Parerea mea e ca bolile umbla indiferent de privat sau stat.
totul tine de imunitate. Boala se ia si de la mall de la joaca, de la aniversari, la locuri de joaca. In afara de raceli pana acum nu am avut nicio problema de stomac.. entero chestii.
Am fost la sedinta cu parintii:
- au venit cu o oferta cei de la "mind ..." cu un program optional de o ora saptamanal (70 ron/luna). scump!
- au venit cei de la garanti cu asigurari, pas!
- pentru organizare am facut un buget din ce a reiesit:
- s-a cazut de acord sa facem achizitia de rechizite centralizat si pica la 138 lei de copil
- la fel si pt consumabile (hartie de wc, servetele, pahare, sapun lichid etc) 15 lei de copil/luna (statul nu da nimic)
- optional avem dansuri de la 15-17 de 2 ori pe saptamana si costa 40 lei. nu stiu cat costa engleza. incep la 1 oct optionalele. asta e cu gradinita!
Cine merge cu copilul de gradinita la inot la scoala 30?
De aproape 3 saptamani sunt si tata de baiat. Incerc sa mi amintesc diverse dar tot uneori mai raman blocat (azinoapte a mancat 60 ml la ora 3 si am vegheat pana la 5 oferind in inca 2 serii de cate 30 ml de NAN1). A macanit toata dimineata cu mici intreruperi. Acum vad ca fiind ziua si stiind ca eu nu dorm ziua el rupe.
Ce vaccinuri ati facut la copiii sub un an? Pe cele de la stat sau Inter... pe bani multi?
La fata am facut pe cel scump dar erau ceva mai multi bani atunci.
Medicul ne zice ca cel scump te fereste de oreon si anumite pneumonii.
Ana68 spune:
Salutare...
No , Danuto , se facu de toamna, ne aciuem prin case...si io-te asa mai scriu si io p-acilea....Sar'na de urari!Si tie succes si bafta la examene.....hehehehe
Getuto , ma gandeam io...
Simonelule...e o smechera Ale si abia astept sa o vad.
Rue...ce mai face Oana? Sper sa nu gresesc si daca e asa cum cred eu , te salut voios si ma bucur ca esti membru desprecopii. Felicitari pentru ultimul membru al familiei voastre si sa fie sanatos si papacios!
No , ce parere aveti despre noul concurs foto?Se merita efortul inscrisului?