La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am promis ca revin si am revenit

Am reusit sa culc terminatorul si sa vad in noaptea asta cum doarme
eu sunt zombi, azi-noapte nu am inchis ochii, azi am alergat toata ziua si acum in loc sa dorm, stau pe net

nusy admirat papusa ta eleganta , atat mi-am dorit si eu o fetita ca m-am procopsit cu un baietel ( grasanul lui mama ). Frumoasa petrecerea.

yioanna petrecere frumoasa si vreme pe masura .Ce frumos sta Stefi pe seslong, o adevarata domnisoara

Noi zilele astea umblam sa facem terminatorului pasaport, vrem ca pe 10 iulie sa plecam in germania la sora-mea, iar fara prichindel nici nu incape vorba. Nu as avea cum sa-l las acasa ca ar plange pana m-as intoarce . Nu sta cu nimeni mai mult de 1-2 ore si alea cu chiu cu vai . Si credeti-ma ca nu stau numai cu el in brate sau sa-l cocolosesc tot timpul, nu stiu de unde atata atasament fata de mn, ca mai sunt si alte pers in casa, care stau cu el mai mult decat eu.
Ne-am pregatit si pt mare, piscina, colac, ochelari si casca, slip, jucarii, hainute...dar acolo o sa ajungem dupa ce ne intoarcem din germania.
Abia astept sa vad cum v-a reactiona la apa asa multa, ca acasa nu poate sa faca nimeni un dus, fara ca el sa fie prezent macar pe langa usa, daca nu chiar inauntru , iar apoi trebuie bagat si el la joaca in cada si abia il mai scot. Si asta de cel putin 2-3 ori pe zi
Ori sunt eu prea batrana...ori copilul asta are o energie debordanta, ne termina pe toti ai casei si el nu are nimik. Si vb lui Cris82, nu-i dau redbull

Atat deocamdata despre noi, incerc sa intru cat de des pot, va mai citesc printre picaturi, dar de scris nu am intotdeauna timp, asa ca incerc as recuperez cand pot.

Sanatate la toti ingerasii si binenteles parintilor lor ca sa le poata fi alaturi

intregului stup

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

La multi ani AMIR si LARISA!
Multa sanatate si numai bucurii in viata!

CRIS,,multam de poze,fata ta se face pe zi ce trece mai domnisoara,sunt sigura ca e si mai cuminte (cum mai sunteti cu temperatura?)

YIOANNA,,v-am admirat si pe voi,vad ca fata ar sta numai la balaceala.

FLO,ce de pozeeee,mi-au placut cea cu verisoarele cu fundita,si alea cu tati,si ce bine ii sta in tricoul roz...aaa, si nasa e misto!.Va pup

COSMINICA,,ti-am trimis un PM.

SORI,

IOANA,,imi pare rau de concediu,sper sa fie bine la Danes.

Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

fetelor multumim mult de urari!
nu am mai intrat in ultimul timp pt ca nu mai reusesc deloc sa mai fac fata cu toate si pur si simplu nu-mi mai gasesc timp de formureala. Inca nu am venit in tara, peste o luna sosim si acum sunt la faza de impachetat toata casa cu una bugata copil agatat in permanenta de picioarele mele.
va pup pe toate si sper sa ma regasesc in curand si sa vin printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

am citit putin din urma despre ce fac puii vostrii asa ca sa va spun ce face amir cand nu i se indeplinesc imediat dorintele? se arunca cu capul pe spate ieri s-a dat cu capul de asfalt, pur si simplu nu am avut timp sa reactionez, m-am inverzit toata si el a inceput sa urle zdravan. Noroc ca avea sapcuta, ma si mir cum de nu si-a spart capul. Face asa mereu si acasa pe covor, de scaunul de la masina, orinde este. Stiu ca este alint,si ca o face atunci cand i se interzice sau nu-i convine ceva, se uita la mine cand ii spun sa nu mai faca asa si se da cat poate de tare cu capul de podea. Nu stiu ce sa mai fac, am stat si fara sa-i dau atentie desi imi muscam buza sa nu reactionez la urletele lui, dar va spun sincer ca bubuie cand da.
Ce a-si putea sa fac ca sa-l desvat de chestia asta? Va spun sincer ca sunt f speriata sa nu faca vreun hematom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Iar am disparut ca magarul in ceata. Iar am avut saptamani cu nebunie la servici si acasa.

Intre timp Eduard a facut eczema pe fata, maini si picioare. Eu banui ca i-a aparut de la crema de plaja.

Sunt la zi cu cititul.

Am ceva restante:

La multi ani Nicholas!
La multi ani,Cezara Ilinca!
La multi ani Theodor Cristian!
La multi ani, Tiana Maria!
La multi ani Radu!
La multi ani Athina!
La multi ani Andreea!
La multi ani Denis Andrei!
La multi ani Ianis Eduard!
La multi ani Ingrid!
La multi ani Alexia Gabriela!
La multi ani Razvan Andrei!
La multi ani Alexandru!
La multi ani Bianca Maria !
La multi ani Ada Ruxandra !
La multi ani Andra Ioana!
La multi ani Catalin-George!
La multi ani Antonia!
La multi ani Andrei Razvan!
La multi ani Larisa!
La multi ani Amir!

Cosminica imi pare rau ca ati tras-o si voi cu infectia urinara. Cum se simte acum Eliza?

Serialbastre sa iti traiasca nepotelele.

Beca cum mai e Sara? Sper ca veti ajunge acasa cu bine.

Ana felicitari pentu sarcina. Sa dea DD un bebe sanatos is la termen.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Cu o mica intarziere vreau sa felicit_

"La multi ani Larisa si Amir,multa sanatate si sa aveti parte de tot ce este mai frumos in lume"!
"La multi ani Stefania Alexandra si Maria Ioana,multa sanatate,realizari si fericire!

Mamici si tatici sa va bucurati mereu de minunile voastre mici!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Incerc sa raspund putin din urma pana plec la serviciu,cu restul voi reveni mai tarziu!

DanaMi..stai linistita ca nu m-am suparat ca ai incurcat numele..din graba poti scrie gresit!A trecut febra?cu drag mititica si sa scape mai repede de varicela!
LauraO..ii place lui Sebastian cu tricicleta?Darius din cand in cand vrea sa puna mana pe roata din spate si uite asa ne oprim de o mie de ori pe strada!Sa o foloseasca sanatos!
Cosminica..multumim!Da...si eu il vad foarte schimbat de cand l-am tuns!Pare mai mare..
Elena..multumim!Si cumnatei mele ii placea mai mult cum ii statea cu plete...daca nu era asa cald il mai lasam asa,dar suferea mult mititelul si avea mereu parul ud!Felicitari Andrei pt dormitul in patut!
Ioana..multumim!Cred ca s-a imblonzit de la soare...sau poate va avea culoarea parului ca a mea..vom vedea!
Cris...uff,nasol ca bunica nu intelege ce zici in educatia copilului!Sper sa nu mai aveti incidente neplacute!Asa e,ma bucur ca papa bine...sper sa o tina mereu asa!si cand vin ma uit la pozele de la plaja!

Am fugit ca s-a facut tarziu..pupici la toate si o zi buna...la noi e frig si ploua....bleah...

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dmineata fetele!!

cu scuzele de rigoare vreau sa fac ceva urari
ANDREI RAZVAN!!
LARISA !!
STEFAN AMIR !!

si sarbatoritii zilei
STEFANIA ALEXANDRA !!
MARIA IOANA !!

sa cresteti mari, frumosi, sa fiti sanatosi, cuminti, sa aveti parte numai de bucurii in viata!! parintilor le urez multa snatate si putere fizica si financiara sa va sceasca la fel de bine ca si pana acum!!!

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

fetele, sa stiti ca eu incerc sa ma tin de voi cat pot, dar, din pacate, nu-mi prea reuseste. matei e din ce in ce mai nazdravan, nu sta intr-un loc mai mult de 3 minute, asa ca sunt mereu cu ochii pe el. mai mult, s-a bagat in masina de spalat (pe bune, au ramas afara doar picioarele, ca nu reusesa sa se ghemuiasca), se prinde cu manutele de blatul aflat deasupra masinii de spalat (care e in bucatarie) si se urca cu picioarele pe usita masinii, si exemplele pot continua. e plin de vanatai pe picioare, are si zgarieturi... cu alte cuvinte, pot spune ca trecem la capitolul urmator... de la copil atomic la copil nuclear.
sper totusi sa recuperez azi, ca tot ploua si e urat si nu pot face nimic prin curte.

nusy, noi am facut ambele vaccinuri odata, si nu au fost probleme. nici febra, nici agitatie. doar ceva mofturi, vreo 2 zile. o sa fie bine si la voi. multa bafta!

alynta, ce fel de peste le dai baietilor? ca eu nu mai stiu ce sa fac si cum sa fac sa-l conving pe matei sa manance putin peste. poate nu-l prepar pe gustul lui...

[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Eu ma misc lento ca bebelina nu prea ma lasa sa fac multe! Ma doare tare burta dupa ce fac ceva de mancare de exemplu! La baieti eram mai "zdravana"! Acum ma menajez cat pot ca nu vreau sa nasc prematur! Cu toate ca dr. mi-a zis ca colul e ok, dar si contractiile dese si dureroase nu sunt tocmai bine la bebe! E o mare dansatoare! Matei papa bine! E inebunit dupa rosii, ardei, castraveti, fructe! Sunt multumita! S-a racorit la noi! Noi facem calcule peste calcule sa vedem cum ne programam cumparaturile si rezolvarea tuturor necesitatilor! Am inceput sa cumparam pt spital: vata si pampers no 1 deocamdata!
Otilia ai mei papa bine macroul!
SorilEA imi pare rau pentru nedormit! Poate ii iese ceva prin gura de asta e agitat! fain ca plecati cu totii!
Ganesha si David a dat mult cu capul de toate si inca mai da- dar foarte rar! Si Matei l-am vazut cu capul(in spate) de perete! E un obicei prost de-al lor...

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput