La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 20
Serialbastre spune:
In dimineata asta la cafea am avut program de poze. Am inceput ziua cu zambetul pe buze.
O zi senina tuturor!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Hei SErialbastre asa si trebuie!
Lauraa multumim! Ei vezi ca iti place deja foisorul! Felicitari pentru achizitii! Un pic si sunteti la casuta mult dorita! Cunosc sentimentul! Matei era cu tricou la apa din motive "complexe"! Vazuse omuletul apa si tipa sa intre mai repede! Acasa face scandal la fiecare baita! La mare David era bagat in slip(la un an si o luna), se uda slipul ramanea fara nimic! Nu am avut pampersi de apa, dar tu daca vrei poti lua! Acolo multi copii umbla cu funduletul gol! Acum depinde unde mergeti! Poate ca afara sunt mai retrictivi! Si noi am avut crema cu FP mare speciala pentru copii pe care am folosit-o toti ca e buna doar un an si nu avea sens sa i-au 2!
Memo asteptam pozele!
Dana eu am stat jos si sotul a fugit dupa ei! Eram obosita ca ieri mi-am gasit de treaba prin casa! Matei urca un mal destul de inalt mai in picioare, mai in 4! Ne mira!
Am observat ca cel mic incepe sa rupa la cuvinte! A repetat ieri "cucu" si alte cuvinte, dar inca nu realizez caci zice un anumit cuvant, zic ca poate nu aud eu bine... Doar cand repeta imi d-au seama exact! E foarte nazdravan! Se urca si are o vointa.... Il intrece pe David cu obrazniciile! Imi scoate oalele din dulap mai nou! Si trancane la ele!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
buna dimineata tuturor!!
sa ne laudam. ne-a iesit al saptelea dintisor!!!
carla, matei e cu o dermatita atopica. am fost suspectati de alergie la proteina din lapte, am fost pe lapte special, dar, intr-un final nu s-a confirmat. apoi am scos dinalimentatie glutenul, sa vedem daca dermatita nu e de la gluten. si nu a fost. api am scos citricele, si tot asa, dar nu ne-am dat sama de la ce e dermatita. acum il dam pe matei cu dexeryl, o crema pe baza de parafina, cu care ne intelegem mult mai bine. vreau sa dau comanda si de o lotiune de pus in apa de baie de la emolium, sper sa fie buna.
gabi78, la multi ani printesei!! (scuze de urarile intarziate) si de asteptam mai despe aici.
alynta, ce pofta mi-ai facut de varza cu carne!!! sigur fac si eu saptamana aceasta!! iar pt pizza, ce ingrediente folosesti?? ii dai lui matei cascaval si sunca??? ce face burtica??
ai reusit sa cureti covorul, mobila si gresia de la marker??
alic, bine ca ai reusit sa iei banii... stii tu... mai bine mai tarziu dacat niciodata...
am vazut pozele. super printesa!! am totusi o intrebare... cum reusesti sa mentii asa o curatenie in camera in care se joaca micuta?? ca la noi is numai jucarii, carti, animalute de pls si tot asa. nici nu am pe unde calca...
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
maria, pt darius nazdravanul
alic, noi suntem la pampars nr 5, ca celelalte erau prea mici si dimineata dadeau pe dinafara.
oana mvt, am citit ca puiutul are eczema. de la ce??? eu pe matei il dau cu dexeryl pt dermatita atopica localizata la nivelul fetei. si acu vreau sa incerc si cu produsele emolium. oare nu sunt bune si pt voi?? si noi suntem cu vanatai si zgareturi pe picioare....
noi suntem inca pe milumil, dar am luat si 2 cutii de lapte uht, vreau sa incerc sa-i dau, insa acu e cu scunele cam moi, cred ca de la dinti. asa ca mai astept cu laptele nou.
si noi facem la fel papanasii fierti.
alynta, asa e cu nazdravanii nostri. numai prostioare au in cap. de exemplu, duminica dimineata eram cu matei in bucatarie. el se juca, eu ii pregateam mancarea. la un moment dat il vad ca o ia cam repejor in 4 labute dupa nu stiu ce jucarie. nu stiu ce a facut, cred ca i=a scapat o manuta, si a dat cu barba in parchet. in 2 minute cred barbita lui s/a innegrit. acum vanataia are o culoare sangerie, cred ca s=a lovit destul de rau. oricum a plans de nu-l mai potoleam.
ieri era in patutul lui iar eu faceam ordine prin camera. dintr-o data il aud cum tipa de durere, fug la el, il iau in brate si vad ca are gura plina de sange. au inceput sa-mi tremure picioarele si strigam la arina sa-mi aduca servetele sa-l sterg pe limba, sa vad ce s-a intamplat. asa de tare tipa ca nu mai respira si incepuse sa se invineteasca la fata. pana la urma s-a linistit si am vazut ca si-a muscat limba exact pe mijloc si destul de tare. el se juca in patut dar s=a dezechilibrat si a cazut, capsandu-si limba.
la ambele patanii eu eram la 2 metri de el.
otiliap spune:
ana micu, multa sanatate finutei!! ingrozitor ce i s-a intamplat. noi am facut ror-ul, dar , multumim lui dumnezeu, in afara de maraieli, nu am avut alte manifertari.
laurraa, ma bucur sa citesc ca maya scapat de bubite si mucusori. multa sanatate! pt lovituri si vanatai stiu de la carla ca e ff bun si arnigelul de la boiron. trebuie neaparat sa mi-l procur si eu, ca nu se mai poate.
si eu aveam aceeasi parere ca si tine desre foisor, iar al meu sot o tinea mortis ca trebuie in curtea omului, asa ca am facut pana la urma si foisor. si tare-i bine cand bem cafeluta dimineata in foisor...
cris, eu l=as lasa sa se bucure de biblioteca, dar nu vreau sa/mi mareasca nr de carti fara sa fie nevoie. chiar ieri se uita intr-o carte cu paginile cartonate si intr-un moment in care eu eram cu spatele la el a rupt-o. sa vezi ce incantat era... si l-am lasat si eu sa-mi pot face treaba. in 15 minute cartea nu mai era carte, erau doar un fel de jetoane cartonate...
sa stii ca si matei asta noapte s=a trezit de 2 ori, pe la 12 si pe la 2, era super fresh si facea scandal in patut. prima data l-am luat, l=am pus pe picioare, a adormit, l-am pus la locul lui. a doua oara, nu puteam tine ochii deschisi, asa ca i-am dat sticluta de lapte, l-am pus la orizontala in patutul lui, eu m=am intins in patutul meu si am adormit instant. pe la 4 m-am trezit si matei dormea. cand a adormit, nu pot sa spun.
clodyac spune:
fetele i am backkkkkk
buna la toata lumea am venit pt cateva zile acasa
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
clodyac spune:
schimb eu capitolul ?
pui mic
Bebe Beca spune:
Clody, welcome! Cred ca poti schimba si capitolul.Lauraa, hotelul este in Antalya, Belek, se numeste Su Sesi, ne-a costat 2400 eur pt 10 nopti cu avion si transfer incluse in tarif, a fost foarte frumos, insa eu raman indragostita de un altul Ela Quality. Anul viitor vom incerca Cornelia Diamond. Pe Sara am tinut-o la plaja in scutec normal si, cand intra in apa, in scutec special pt inot. Si am avut de la Rebeca niste slipi pt bebelusi, care tin caca inauntru, in caz ca scapa cat este in apa. Pt protectie solara am inceput cu 50 si apoi am trecut la 30 si dupa nu a mai fost nevoie pt ca a stat in camera din cauza varicelei.
Alina, ce repede cresc baietii.... Iar tu arati tare bine, iti prieste sarcina, am vazut eu ieri in poze...
Relusha, voi ce faceti?
Miruta este in continuare la tara?
Cris, tu? Dani3lla?
Sara si-a luat micul dejun (iaurt cu fulgi de cereale bio) si apoi si-a bagat nasul si in castronul meu de cini minis cu lapte. ACUM SE OCUPA DE DEMOLAT, OCUPATIA EI PREFERATA.Este simpatica foc, are tot felul de mutrite, care mai de care.
Uite, mi-a scos laptopul de la incarcat si cablul de internet acum...
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
buna mamici cu pitici,sper ca apuc si eu sa postez pana se schimba capitolul..
ioana bun venit acasa,ce fac fetele??
dana faza cu cererea pentru indemnizatie si alocatie e pura nesimtire iti recomand sa optezi pentru ca sa le pui pe card ca e mult mai okideal ar fi ca cantitatea de laptic consumata sa fie de 500 ml/zi ,dar nu e neaparat o regula..unii copii papa mai putin ,iar altii mai mult
alynta ce distractie pe capul lordar unde ti-e burtica??ce afce maria,e cuminte??
gaby ia uite ce cifre frumoasestati bine la capitolul astabuna alegere de pe tava,o sa fie frumoasa si isteata
yioanna super atmosfera de acolo si o gramada de copii ci plin de jucarii,iar stefii o scumpada oleaca din bunatatea aia de tort ne-ai oprit si noua??macr mie o bucatica mica-mica
relusha ce face radoze??tu cum te simti??
maria offf,mititelul mama lor de maselute,din cate tin minte,parca de la 5-6 scaune moi pe zi e considerat diaree...acum cum sunteti??
ramonaiani multa sanatate sa scapati reopede de microb si spor la pregatiri
magda felicitari pentru absolvireservici usor azi
ioana super locatiasi ati facut si scufundarice mai,superrrrrrrrr..
alynta sa inteleg ca tu ai fost pe post de fotograf???mai pune poze cu burtica
laurra ce de achizitii sa le stapaniti sanatosicum e la plaja?????????
memo3nov ceva pozici????
alynta eu cred ca vrea sa se faca bucatar si nu stie cum sa-ti dea vesteade asta scotoceste el de zor printre oalela fel pates si eu cu tero..a onceput sa rupa cuvinte simple dintr-o datane uimeste in fiecare zi cu ce-i poate capul
otilia felicitari pentru dintisor offfff,mititelulun pupic sa treaca buba de la ambele pataniisi tu cu foisor??se pare ca e musai sa pun si eu unul ca e tare beneficcontrar principiilor mele,zilele astea am luat-o in pat cu noi sa doarma cand se trezeasincer,nu mai pot de oboseala..si mai are si un stil aparte de asi baga bucile alea mici si pampersoase in fata unuia si cu picioarele il maseaza pe celalaltasa ca avem un somn de nu se poatedar cresc ei piticii si scapam de noptilea astea sexoase
clody bun venit!!ce faceti??ai venit cu razvanel acasa??
ioana se pare ca ai o mica demolatoare in devenireeu nu am disparut,sunt aicea..numai ca am avut o gramada de treaba zilele astea si copil la gradul de biban..eu sunt generalulavem ceva de munca sa corectam ce a "stricat" bunicatine-mipumnii sa reusesc mai repede ca altfel sa mor de nu devin client fidel la Londacuscra-mea e la munte momentan,dar sa o vad eu cand o venii ca are de recuperat la greu
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
clodyac spune:
schimb capitolul
pui mic