La Multi Ani,Ana-Matilda! Mai-Iunie 2009(80)
Raspunsuri - Pagina 15
alic spune:
Ana ce face finuta? tine-ne la curent!
Doamne ajuta sa-si revina repede
ROR-ul sa fie cauza? ma ingrozesc la gandul ca suntem programate pentru asta...
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
---------------------------------------------------
adresa pt albumul de mot alicebirladeanu@rdslink.ro
alynta27 spune:
Salutare!
Ana sanatate finutei si tie sa-ti treaca greturile!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
CarlaV spune:
Ana, sanatate multa finutei! Imi pare rau ca te-a dezamagit dr. de familie, eu am noroc sa ma inteleg destul de bine cu dr. noastra si cu ea ne-am sfatuit si ne-am hotarat sa nu facem ror nici la Saby.
Pentru greturi ai incercat moduloterapia? A fost singurul lucru care m-a mai ajutat in perioada aceea, dar e safe pana pe la 15 saptamani.
Oana, nu-mi amintesc sa fi povestit vizita la homeopat, dar chiar suna ca la vrajitoare, n-am mai auzit asa ceva. Daca nu era ceva serios m-ar fi apucat rasul.
Alynta, bine ca nu s-a taiat la manuta, si mie mi-a spart Larisa ieri o farfurie care imi placea mult.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
laurraa spune:
buna fetele si de la noi!
ieri am fost la dr sa ne vada, suntem f bine, se pare ca si mucisorii s-au oprit iar bubitele au disparut 80% cu baie cu ceai de musetel destul de concentrat si mustela cu zinc aplicata tot corpul; ieri am stat toata ziua afara si la plimbare, a venit socra mea care o alinta d enu se mai poate,sta mereu numai dupa ea si=i face toate nazurile, dimineata nici nu vroia sa vina la mine
ana, ma ingrozesc cand citesc despre ROR, ma bate gandul s anu-l fac, ma voi documenta; doamne ajuta sa se faca finuta bine si sa nu fie nicio pb; si eu am tras o sperietura cu vaccinul de un an
multam de crema cu tataneasa
alic, si Maya e inebunita sa aiba ochelarii de soare,nu-ti zic ca i-am cumparata si ei
gabi, LA MULTI MULTI anisori Biancai, foarte frumoasa pozele in piscina cu amandoi
carla, mi-ai intarit parerea sa nu fac ROR
otilia, noroc ca am scapat de bubite, ca intrasem in frica de dermatita de acum la cate se facuse
carla, ceva pt bebe 3?
alynta, ma bucur ca v-ati simtit bine la tara; te admir cum ai timp pt toate si mai ai si o burtica la purtator; mie nu mi-e teama de bebe 2,3 etc,ci mi-e teama de per de sarcina, sa nu fie dificila, greturi sa nu am energie pt Maya
maria, spor la lucru si ma bucur enorm ca ati gasit gradinita; si la mine va fi sentimentul ca o voi duce la maritis
astazi mergem la dedeman sa mai facem niste achizitii si la casa; e gata foisorul (Radu putea sa doarma in baie numai foisor sa aiba, il las cu nebuniile lui, m-a disperat cu un foisor si gratar, nu era necesar,dar il las si el cu mofturile lui) si vreau sa-l vad
va imbratisez cu drag
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Lauraa sa vezi ce "doamna" vei fi tu in foisor, la umbra! Cu siguranta iti va placea! Hai ca nu e un moft chiar prost! In privinta lui bb2,3 etc dragostea pentru noul sufletel va invinge toate greutatile! Iar Maya va fi cea mai castigata: un nou/noua partener/a de joaca si discutii!
Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
cris_82 spune:
buna mamici,iara cheauna dar nu de betie ci de nesomnmi-a facut bucata terorista si la si un pic era in picioare in patut si ma chema sa o iar ca sa ne faca perii albiiacum,Maria Sa Fofi doarme ca deh,e obosita domne
LA MULTI ANISORI Sara Magdalena !!!!!!!!!!!!! sa cresti mare si frumoasa,sa ai parte in viata numai de impliniri si iubire alaturi de cei dragi
otilia ,lasa tu baiatul sa-si imbogateasca cultura de mic auzi la tine,sa nu-i lasi biblioteca pe mana
carla ,lasa tu ca am vazut una bucata muher buna rau pe plaja de mi-au ramas mie ochii la ea..si avea ce aratadar multam fain de aprecieri
gabi eu iau listuta la rand ca sa mor daca ma mai duce neoronul ca inaintesi urez un sincer LA MULTI ANISORI Biancai,sa creasca mare si tot ce-si doreste in viata sa i se implineasca
[alynta ce imi mai face varza aia cu bulan de purcel cu ochiul moamaaaaaaaaaa ce e la tine acolonu stiu de unde atata calmitatedar e bine asa
alic nu stiu cum de mai suporta mitica atat durere cu dintisoriimai ales ca voi sunteti fruntase..vazut razacioasa mica care sta incaltata(nu inteleg cum de sta asa ca a mea se descalta in secunda doi si le suge de mama focului)si e tare cochetaare mama o mandrete de fata
carla nu ar trebui sa fie intarzieri prea mari,inceraca cardul dupa ora 16 seara
gaby vrei sa iti dau bataita???de ce ti tu ascunsa mandretea asta mica de tititza frumoasaai doi copii superbiia sa ne pui poze cu ei mai des,da??
maria nu stiu nimica de strunfitapoate celalalte fete..;ai dreptate,si mai ales sa stea cu mami
alic noi suntem la nr. 4 dar la ditamai bucile grase,cred ca o sa mai urc un numar ca asta parca nu mai face fatadar astept sa-i termin pe astia ca mai am vreo 3 baxuri
oana chiar nu stiu ce crema sa mai incerci dar poate totusi stie cinevasi eu sper sa ma tina nervii ca astia de la Palazu au pus gard electrificat ca sa nu ma primesca,cica le imbolnavesc mai tare pacientiidimineata si seara la culcare ii dau formula,dar in timpul zilei are o masa de Zuzu si ii place tare multsi eu am ales sa NU fac ror-ul si am si anuntat la cabinet ca vroaia sa ne programeze pentru el(bineteles ca contra cost 50 ron) si trebuie sa fac o declaratie in care imi asum raspundeea ca nu doresc vaccinarea
anaela distractie placuta la petrecere
alynta bine ca nu s-a taiat..in rest,dale in colo se pahare ce se cumpara
ana offfffffff,ce veste multa ,multa sanatate la puica sa isi revina si multa putere parintilor
laurra[/b] ma bucur nespus ca Maya e mai binespor la cumparaturi azi si sa nu fie gaura in guget prea mare
iupiiiiiiiiiiiiin sfarsit sunt si eu la zi cu cititul si scrisul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
Serialbastre spune:
LA MULTI ANI, Sara Magdalena! Sa fii sanatoasa si fericita!
Si cu intarziere, LA MULTI ANI, Bianca!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=3" target="_blank">I LOVE DC
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurraa carla, mi-ai intarit parerea sa nu fac ROR carla, ceva pt bebe 3? mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii |
Sotul tau are gusturi bune, tu esti prima dovada in privinta asta.
Nu inteleg intrebarea . Testul de sarcina e negativ, daca asta era ideea, dar nu mai suntem atat de hotarati. Daca nu a venit pana acum alt bebe, poate e timpul sa ne oprim.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
La multi ani, Sara Magdalena!
Cris, multumesc si eu, esti tu draguta, dar n-ai vazut dezastrul de pe fatza? Glet nu-mi pun, crema n-am vazut vreodata, n-am mai dormit suficient de luni de zile si se vede.
Indemnizatia nu-mi vine pe card, ci la usa cu tanti de la posta. Pana acum venea in 10-11 ale lunii, acu' vad ca vrea Boc s-o pape pe toata.
maria_bunica spune:
Buna fetele!
"La multi anisori,Bianca"!,multa sanatate,bucurii si realizari!
"La multi ani Sara Magdalena"!,sa ai parte de tot ce este mai frumos in lume,sa fii sanatoasa si sa iti bucuri mereu parintii!
Lucky..sa treci sa ne mai scrii 2 vb despre voi!
Acum vreau sa continui cu recuperatul pana se fac vinetele,ca abia le-am pus pe gratar,ca sa fac o salata de vinete!Am facut si o ciorbita de pui ca sa aibe si puiul papa,ca maine eu lucrez si ajung acasa tarziu!
Alynta..vei fi foarte ocupata dar noi te vom intelege,in schimb te vom astepta mereu cu drag sa vedem poze si sa ne povestesti cum o ingrijesc cavalerii tai pe Maria!
Mada..imi pare bine sa te citesc!Felicitari si pt cei 15 ani cu sotul tau,sa fiti mereu fericiti si sa va iubiti!
Dani3lla..o alta interpretare ar fi ca va fi un designer vestimentar renumit si va participa la multe cokteiluri!Am admirat pozici frumoase cu botoselul Denis alintat de toata lumea!Super apetisant tortul si buna idee cu poza de pe tort!Frumoasa petrecerea!Distractie placuta la munte si sa stati cat mai mult timp!
Anaela..multumim pt complimente!Si mie imi plac tare mult pozele cu mine si el..am vreo 4-5..Mi le-a facut un client de la cafeterie care este fotograf professionist,dar pensionar acum..si mi le-a facut pe gratis..plus ca mi-a dat o poza cu Darius tip tablou la fel,fara bani!Abia asteapta sa il mai duc sa il fotografieze..oricum e vedeta cafeteriei ca vine aproape in fiecare zi cu tati sa ma ia de la serviciu si este "deliciul" clientilor..iar mie imi creste inima de fericire cand primeste atatea complimente!Ma bucur sa aud ca Darius e mai bine..distractie placuta cu nepotelele,acum are cu cine se juca Marele Blond!Nu te lasa influentata de complexe si mergi cu baiatul la balaceala...stai tu cu gandul ca se uita lumea la tine..dar cred ca nu e chiar asa..si daca se uita e problema lor..
Intre timp i-am dat puiului sa pape ciorbita de pui(cam o farfurie adanca ca pt noi)+ un iaurtel cu fructe de 125 de gr si acum l-a scos tati o ora la plimbare inainte de nani!
Eu fug sa spal vasele,sa iau vinetele de pe gratar si sa intind rufele..apoi cred ca voi intra sa vb putin cu ai mei si la nani cand vine buburuza!
Deseara voi intra cu restul raspunsurilor!
Va pupam pe toate si o zi frumoasa!
mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2