Rahova sau apropiere (62)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Neatzaaaa
Mai doreste cineva o ? Eu mi-as baga-o intravenos daca as putea. M-am trezit cam rupta de somn ca am stat azi noapte pana la 2 si am calcat!
Haideti sa ma laud si eu cu Tudorasul care a inceput de...vreo doua luni cred, sa manifeste interes pentru limba romana. Si cum puiul meu bagase tot la cap dar nu vroia sa vorbeasca decat in klingoniana lui proprie si personala, acum le scoate ca pe banda, va dati seama.
Eu: Hai mai Tudor iti dai si tu jos chiloteii aia azi??? (dupa ce ii mai spusesem de vreo 3 ori)
El: Nu mami, nu azi. Pomatzi! (adica poimarti)
Eu: Tudooooor, de ce nu raspunzi cand te intreb? Eu cu cine vorbesc?
El: Cu tucii! (adica turcii)
El: Mami, Toto nu ia voie ia cheia (adica nu are voie sa ia cheia). Daca Toto ia cheia, e gav (adica grav)
El in parc cu taica-su si se jucau. La un moment dat Tudor ia un bat de jos, il arunca si ii zice lui taica-su "Tati, apot" (adica aport)
Am inceput deja sa uit din ele. Trebuie sa le scriu undeva. la toate fetele
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Alinutzza, super! Foarte tari perlutele!
Monica, spor la cumparaturi. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
buna fetele, dragutele! bune si cafelutele!
Alinutza super tare Tudor! chiar ca a inmagazinat bine anumite "raspunsuri" mai ales!
Lexi citisem mai demult si un subiect cu perle ale Mariucai, mai scrii acolo ca n-am mai intrat, dar mai bine ne mai scrii aici, oricum cred ca ea deja scoate perlute la alt nivel! 4+ acusica
Monica si voi faceti cumparaturi? si noi... se vede ca toamna se numara bobocii! iar parintii banii pe rechizite si hainute noi, frumoase!
ma duc sa pap, ca de cand ma amagesc ca o sa mananc, n-am mai ajuns!
are mama o fetita... are si un blog!
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Karli, da, am mai scris cate ceva, dar problema e ca am inceput sa le uit... Adica le aud seara, cand sunt cu ea si-mi zic "gata, pe asta o scriu maine la perlute, pe forum". Nah, si pana a doua zi, uit! Chiar aseara a scos una dar sa ma bati daca mai stiu ce a spus.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
monica-elizabet spune:
fetelor
am mai terminat cu...ccc...cumparaturile acum asteptam lista de rechizite de la scoala
azi m-am intalnit cu Andreea cu tudor si printesa cu cei mai frumosi ochisori albastri... pe toti
am crezut ca o vad si pe Madi pe-acolo...dar nu...nu erai tu..pe tine doar la tf te-am auzit
rodicuta, deci de anul asta sunteti si voi bobocele?
alinuta tudorelul haios si vorbaret si pe surioara lui
pe toate, sa aveti un we fain si poate ne vedem prin parc daca e vreme buna
karligutza spune:
buna fetele...
am fost foarte 'bizi' ieri dupa amiaza si azi pentru ca mi-au sosit parintii in vizita de lucru (au adus-o pe sora-mea in capitala cu nepotelele mele dragi ca astazi aveau cursa la aeroport in Otopeni asa incat ne-am plimbat putin si ieri si azi - ia-i du-i adu-i condu-i etc... ) si am stat numai cu ei ca si-asa ne vedem de canteva ori pe an doar!
Lexi asa mai patesc si eu, deseori; uneori mai pun mana pe un pix si o foaie, dar cat de curand ratacesc si foaia pe care scriu! mai nou mi-am propus sa scriu pe "blog" (ca daca toata lumea are blog, mi-am facut si eu
) ca e mai usor acolo, PARCA... sa vedem, deocamdata sunt plina de elan tineresc muncitoresc, dar om vedea ce se intampla peste timp...
oricum, cand ai timp, mai scrie-ne perlute de Mariute ca tare sunt simpatice perlutele si gandirea celor mici!
Monica da, si noi bobocele! abia astept prima zi de gradi!
o sa fac o mie de poze, filmulete si cred ca o sa dea si la Stirile ProTV ca a inceput Adeluta gradi!
glumesc evident, dar imi propun sa marchez ziua cu surle si trambite mai ales ca am 3 matusici de Adelute, vreo 2 unchiuleti, vreo 4 bunici etc.. cu care trebuie sa impartasesc emotiile mele si ale bobocelei din prima zi de gradi! sa nu-l uitam pe tati, care sigur o sa aibe si el emotii dar nu stiu daca poate sa participe la deschiderea noului an pre-scolar; sper sa fie o zi cu vreme frumoasa afara si sa fie o deschidere draguta... au farmecul lor deschiderile astea cu copilasi, parinti, flori, dascali...
si voi va pregatiti cu emotii pentru primul an de scoala/gradi in RO... cum e? ce sentimente ii navalesc pe copilasi? sau abia dupa ce incep o sa ai o "statistica" mai buna... mult succes oricum pentru toate starile care le vor trece prin capsor si sufletel...
e cam tarziu si sunt franta de oboseala.. va pup pe toate!!!! zzzzzz
aaaa..
P.S.: Alinutzaaaa nu cumva ai zis tu ca ai fost nasica? nu ne arati si noua o poza, doua-trei macar? te rugaaaaam frumos! sa mai vedem si printesica SISILICA si cavaleul TODORELU' na ca mi-am luat-o in cap si am scos niste denumiri noi
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
fetele scuze ca am inversat litere, am mancat litere... am pus Adelute in loc de Adeluta... de parca as avea mai multe; dar stiti voi, eu stiu sa scriu frumos si corect, dar numai cand nu sunt si OBOSITA, FRANTA, TURTITA!
va pupicesc!
zzzzzzzzzzz
si iarasi ZZZZZZZZZZZZZZZ
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
sirimie spune:
Ce smecheri!
Ma laud si eu cu ale lui Vladut, inainte sa plece in vacanta la bunici
- Mami, tu stii cum m-ai facut pe mine? Facind prostii!
- Mami, cerul incepe deasupra capului meu!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
karligutza spune:
Simona super intrebare.. auzi la el, cum vrea sa te puna in garda ca daca cumva nu mai stii cum l-ai facut iti aminteste el!?
si el de unde stie? nu l-ai incuiat si tu pe el?
fetele o sa schimb capitolul ca a tinut destul (3 luni? vorbarete mai suntem! ) si am ajuns si pe pagina critica...
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
poftiti dragelor la povesti in urmatorul capitol: Rahova sau apropiere (63)
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_