Rahova sau apropiere (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna fetelor
cu intarziere si scuzele de rigoare LA MULTI ANI TUDOR de alinutzza si pt astazi ca sa fiu prima LA MULTI ANI TUDOR de andre-ea multa sanatate baieti si sa fiti cuminti

fetelor ce mai faceti ce mai ziceti? nici o intalneala nimic?

noi ne-am intalnit cu andre-ea si cu copilasii la ziua unui coleg de al lui tudor de gradi care este vecinul nostru asa ca am sarbatorit impreuna si ne-am si revazut,mi-a facut maree placere

o zi buna va doresc si racoroasa,sambata avem si noi turta pt ca implinim un an si sper sa avem parte de racoare pt ca afcem, acasa si vroiam afara dar...mai vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Tudor! Sa cresti mare si sanatos! Andre_ea, sa-ti traiasca voinicul!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Multumim tare mult de urari fetelor

La multi ani Tudor!!! Sa cresti mare, sanatos, voios, voinic! Andreea sa iti traiasca flacaul

Monica bine ati revenit? Cum a fost la mare?
Mirela ce mai faceti voi? Ce printesa mare ai!!! Wow, 1 an! Doamne ce trece timpul!
Lexi, Vicky
Vio, Alina, Mady, Dory, Karli, Gina, Raluca si restul fetelor, pe unde umblati?

Noi suntem bine, sanatosi, voiosi, voinici

Sambata l-am sarbatorit pe Tudor, am avut musafiri, i-am facut si tort cu multa ciocolata - ca asa a vrut el. A fost foarte fericit baiatul meu, i-a placut tare mult. Uffff, am baiat mare.
Astazi am fost si noi la vaccin cu pitica mica. A cantarit-o si masurat-o ca sa nu mai mergem si saptamana viitoare o data. Ne incadram in categoria musca. Nu vrea fata mea sa treaca de stadiul de franzeluta la cel de cozonacel. Are 60 cm si 5 kg. He he, micuta mea!

Si daca o sa reusesc sa ma organizez nitel, in seara asta incarc si niste poze si va arat. Nu de alta dar sa ma laud si eu cu copiii mei frumosi, cuminti si destepti.

fetele

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

Mergi la inceput

Buna tuturor, e gata si aburinda!
Alinutza, abia astept sa incarci pozele sa-ti admir si eu minunile! Ma bucur ca v-ati distrat frumos de ziua lui Tudor. Cat despre cea mica, are tot timpul sa treaca si la stadiul de cozonacel, nu-ti face griji!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madysophi spune:

Aici sunt Alinutza!Am fost plecata prin locurile mele natale, imi era dor, am avut ceva treaba...din pacate nu am avut net, sa mai vb cu voi.
Cunoaste cineva vreun prof de mate si romana prin apropiere?Macar pana incepe scoala(cls a 7-a trece)sa facem putin sa vedem ce isi mai aduce aminte.Cineva mai tanar, sa nu fie in varsta.
Va pup dulce
Mady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

buna fetele,care sta pe langa liceul Bolintineanu poate ne intalnim,ce ziceti?eu stau in langa Policlinica Malcoci,dati-mi un pm si vb

Mergi la inceput

Buna dimineata, poftiti la .
Va trimit ceva racoare si cativa stropi de ploaie de aici, ce ziceti? Vreti?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate noi am fugit la Moeciu la aer curat, excursioare in munti, cules de fructe de padure, muls vacuta, mers cu magarusii, jucat cu pisicute si catei si aseara am vazut si caprioare...le asteptam mai aproape in seara asta...
o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna tuturor,
Va multumim frumos de urari. L-am sarbatorit pe Tudor chiar marti, la un loc de joaca. A fost foarte frumos, copiii s-au distrat bine.
Acum ne pregatim sa mergem la mare saptamana viitoare.

Pup pe toata lumea.
Si pentru ca mi-e teama ca nu mai apuc sa intru am sa urez acum: La multi ani pentru Maria!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Monica si andre_ea distractie placuta! Monica, unde la Moeciu poti face tot ce ai scris tu acolo? M-ar interesa si pe mine...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput