Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Acum am citit adresele de la voi, sper si eu sa ajunga cele doua colete cu donatii de la mine, ralcat si rall Doamne ajuta.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Diana, multumim!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Astazi, in jurul orei 16.30, am ajuns la Parohia Glodeanu, unde ne-au asteptat dascalul si inca 2 oameni. Parintele nu era in localitate, din pacate, insa o sa-l cunoastem in curand, intrucat vom mai face un drum acolo.
Am vizitat putin biserica, m-a impresionat prin marimea si frumusetea ei. Nu am stat mult pt. ca piticii mei erau nerabdatori sa ajunga la bunici .

Am lasat un pachet si niste dulciuri de la mine, si pachete de la valentinag, Monnvas, danyalo si monis5.

Sper ca toate lucrurile sa fie de folos cuiva.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Diana ... cand te mai duci, te rog eu sa ne spui si noua...poate mai strangem cate ceva sa mai trimitem (de fapt mai am niste lucrusoare care asteapta sa fie spalate maine -poimaine)

p.s sa scrii maaare sa vada si ochiu' meu

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Diana - super doamna care a ridicat de la scara pachetele pentru parohie. Chapeau!

Si eu sper ca fiecare lucrusor trimis sa ajute pe cineva, macar putin

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Diana,multumesc mult inca o data.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Diana si de la mine primeste multumiri!
Cu un mic ajutor si din partea mea sper ca sa fie oameni care sa se bucure si sa poarte lucrurile donate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, eu ma bucur ca v-am putut ajuta, nu a fost mare efortul meu. Cand mai merg o sa dau de stire.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Parinte am si eu de trimis un colet de la Ralcat si de la mine dar acum citind pe forum mi-am amintit ca soacra mea avea o haina groasa de iarna pt un adult asa ca o sa merg sa o iau sa caut o cutie mai mare si sapt asta sigur pun coletul la posta.Doamne ajuta

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudor_marian spune:

Doamne ajuta! Imi cer iarasi scuze de la dumneavoastra pentru faptul ca nu am mai intrat de cateva zile pe forum si nu am cuvinte sa va multumesc pentru ajutorul acordat!
Am primit mai multe pachete in ultimile zile de la Bucuresti, Sibiu, Sangeorz, Navodari, Valcea, Caras Severin etc, plus cele de la doamna care a venit personal la parohie!
Sa va ajute Dumnezeu pe masura marinimiei dumneavoastra si sa primiti de la Dansul toate darurile de care aveti nevoie!
Sa fiti paziti de toate primejdiile si sa pasiti pe drumul cel catre Dumnezeu in toate zilele vietii dumneavoastra.
Binecuvantarea Domnului sa se pogoare peste voi toti intodeauna!
Slavit sa fie Dumnezeu cu toti sfintii Sai si noua sa ne daruiasca sanatate si liniste sufleteasca!

Mergi la inceput