Parohia GLODEANU va cere ajutorul!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Parinte, am o rugaminte mare, un pic organizatorica.
Va rog editati-va primul mesaj si puneti separat sau ingrosat, cumva sa se vada clar, adresa completa a parohiei. Si daca ati dat si numarul de telefon si acela.
Pentru cele mai noi dintre noi care vor sa trimita un pachet catre enoriasii dumneavoastra, ar fi mai usor de detectat adresa.
va multumesc mult

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

vreau si eu sa trimit lucrusoare catre parohie, dar va rog sa-mi spuneti de e suficient daca trec pe colet sat Carligu Mare, com. Silistea, Jud Buzau?. Fetele care ati trimis deja?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si luni va mai pleca inca un colet de la Oradea, din partea mea si a lui RALL,

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

vreau si eu sa trimit lucrusoare catre parohie, dar va rog sa-mi spuneti de e suficient daca trec pe colet sat Carligu Mare, com. Silistea, Jud Buzau?. Fetele care ati trimis deja?

Eu am trecut asa:

Preot Tudor Marian
Parohia Glodeanu Carlig
Comuna Glodeanu Silistea
Sat Carligu Mare
Judetul Buzau
Cod postal 127262

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Eu am scris doar

Preot Tudor Marian
Parohia Carligu Mare
Com. Glodeanu Silistea
Jud. Buzau

sper sa ajunga coletele

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Eu ajung in tara la 1 septembrie si am o multime de lucrusoare lasate acolo si pentru adulti si pentru copii. Daca nu se incheie actiunea as trimite cu mare drag un pachet si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am trimis PM-uri tuturor fetelor care m-au contactat, sper sa ne vedem in seara asta. Maine mergem la Glodeanu, o sa-l sun pe parintele Marian maine dimineata.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Diana,nu uita de mine,te rog!Multumesc.

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Selene Bunny, Anaemi multumesc mult

Dianami ce masina, care, cum, cand?
Eu abia am ajuns in Buc acum 2 ore dar daca ar fi rost de ceva masina, am si eu niste lucruri mai mari de donat (inafara de jucarele, am niste haine de iarna de adulti, o plapuma si cine stie ce mai am in debara...) si m-as mobiliza si eu, ca mi-e cam greu sa ambalez lucruri asa mari pt posta romana
So, imi poti spune si mie ceva, pls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

M-am intalnit in seara asta cu 3 fete inimoase (de fapt cu doua si un sot ). Am luat pachetele si maine vor ajunge la destinatie.

Monis5, da-mi un nr de telefon pe PM. Inca nu stiu ora la care vom pleca maine. Te sun cand voi sti exact si, daca ai timp sa impachetezi totul si incape in masina mea, pot duce si hainele donate de tine.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput