Parohia GLODEANU va cere ajutorul!
Raspunsuri - Pagina 19
carminabulina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
La ce premieri te referi? Ca eu una nu inteleg la ce te referi Recitind, banui ca te referi la iconita cu capsunica. Eu stiam ca acea iconita a fost pt donatorii de la actiunea de 1 iunie. Posibil sa gresesc. Ar trebui dat un PM Mirelei, doar ea are posibilitatea de a 'agata' iconitze sub numele userilor. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Asa stiam si eu ca acea capsunica s-a dat celor care au participat la campania umanitara initiata de T Zavaidoc si nici acolo pentru toata lumea ci doar pentru cei care au donat/s-au implicat pt 1 iunie .
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Nma, ti-am scris un PM, sper sa-l citesti in timp util pt ca sambata merg la Atlassib.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
desprecopii spune:
dragelor,
Am rezolvat incurcatura.
Toti donatorii din campania Glodeanu vor primi o cireasa la profil.
Sper ca e ok. Astept o lista de donatori si va atasez iconita la profil.
Inca o data, felicitari pentru implicare!!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii dragelor, Am rezolvat incurcatura. Toti donatorii din campania Glodeanu vor primi o cireasa la profil. Sper ca e ok. Astept o lista de donatori si va atasez iconita la profil. Inca o data, felicitari pentru implicare!! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Clar nu ma pot abtine sa nu scriu un reply .
Cineva acolo sus stie ce-mi doresc de vreo 4 ani...o cireasa. Eram dispusa sa o cumpar cu punctele acumulate si sa-mi fie atasata langa nickname daca asta ar fi fost posibil.
De-abia o astept pe ciresica mult dorita.
Multumim si sa nu va razganditi in privinta formatului iconitei.
Cireasa rules!
ancadragoman spune:
Mie nu trebuie sa imi puneti inca ciresica ca nu am trimis cutiile(de 2 sapt le am gata)
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Dianami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Am o mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: am pregatit o cutie maricica cu lucrusoare pt. copii si adulti si 10 penare echipate cu de toate (mai putin stilouri). Daca trimit cutia asta prin posta germana ma costa vreo 30 de euro expediatul, si mi se pare sincer pacat. Mai bine, de banii astia mai iau niste dulciuri pt copii si le pun in pachet. De aceea vreau sa va rog asa: as dori sa trimit pachetul cu Atlassibul. E dispusa vreo fata din Bucuresti sa preia pachetul de la Atlassib, dupa care sa-l transporte spre parhoie daca are drum pe-acolo? As fi vrut sa vorbesc cu karligutza despre asta, dar nu mi-a raspuns la PM si presupun ca e ocupata, probabil nu a mai intrat pe forum. Sau, persoanei care e dispusa sa preia pachetul de la Atlassib sa-i trimit banuti pentru expedierea ulterioara cu Posta Romana. Ce ziceti, ma poate ajuta cineva? de Maria Cornelia (20.09.2006) Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet |
Saptamana viitoare sau cel tarziu cealalta eu si sotul meu vom merge pana la Glodeanu sa ducem si noi niste lucrusoare pt. copii. Daca vrei, putem lua si cutia de la tine, n-ar fi niciun deranj.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
ralcat spune:
Primim cirese si daca ce licitam/castigam la bazar trimitem la Parohie?
Nu de alta, da-s fructele mele favorite .
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu
Eu
Dodo-pui spune:
au sosit ciresele.
Doamne ajuta!
In asteptarea clasamentului final "I love DC"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
marybehappy spune:
Parinte, pachetul sta si asteapta , dar din cauza unor probleme medicale ale unei rude , nu ma pot deplasa acum sa-l trimit. Multumesc de intelegere.
Numai bine si sanatate copiilor !
Mary
desprecopii spune:
ralcat - sigur ca da.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook