Praline belgiene 45

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bine ai revenit acasa Bepii!!!!! Ne bucuram ca esti spre bine si iti dorim din tot sufletul recuperare rapida!! Este pacat ca mai ai de facut inca o operatie, dar daca trebuie facuta, asa cum te stim noi luptatoare, o sa te mobilizezi si vei trece si peste asta!!!

Cat despre dans nu-i bai, sanatoasa sa fii tu, caci vor mai fi ocazii o mie ; multa sanatate!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI NORA!!!!!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie si cei dragi!!! Iti doresc sa ai parte numai de bucurii si impliniri!!!!

Si bineinteles VACANTA PLACUTA!!!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI REIJI de Ninutzuk!!! Nina sa iti traiasca barbatul si sa fiti fericiti cu totii!!!!

Drum bun in Romanica si vacanta placuta!!!

Pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

NORA, La multi ani fericiti, cu multe bucurii, sanatate si impliniri alaturi de familie si cei dragi tie !!!

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Norutz, un calduros LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, fericita, iubita si tot ce-ti doresti de la viata sa se implineasca. Pupici multi

Ninush si pt Reiji un din inima LA MULTI ANI, sa-ti traiasca barbatul, sa fiti fericiti alaturi de copilashii vostri si sa va bucurati de viata pana la adanci batraneti

Fetele care au plecat sau curand vor pleca in vacanta, va doresc sa va distrati, sa va simtiti super-bine, sa va incarcati bateriile si sa aveti ce povesti la intoarcere.
Va pup apasat si va doresc o saptamana ce vine excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, Nora! Sa fii fericita si iubita. Sa ne revedem curand si cu bine, ca a trecut o caruta de vreme, nu ti se pare?

Si daca si Reji este sarbatorit ma alatur alaiului car eii ureaza sa aiba parte numai de fericire si noroc, si sa ii placa mai departe in BE si sa nu plece in NL.

Bepii, bine ai venit acasa, unde este cel mai bine. Sa scapi repede de durere si de discomfort iti doresc si sa ai parte de zile placute acasa la parinti.
Miri, tu esti bine? Mai zi-ne doua vorbe sa nu ne facem griji. Pupici.
Eu cu Bia plec marti dimineata si zburam direct pe Constanta. Abia stpet sa-mi desfac aripile.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

In primul si primul rand La multi ani cu intarziere Soniutei mama ce succes! Sa creasca mare si sanatoasa, ca vorba Lucicai frumoasa e! Scuze pentru intarziere, nu prea mai intru pe forum, sa-mi fie rusine!

Noruca la multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa!

Ninuca la multi ani si sotiorului tau drag! sa-ti traiasca si sa fiti fericiti ca acum, toata viata!

Taniuca scumpa, imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, din fericire tu esti tare si eu te iubesc priveste si tu pozitiv problema karaoke'lui, mai trebuie sa te odihnesti un pic ca sa sa-ti reimprospatezi fortele

Miha, esti tare ce mai, eu ma mandresc mereu cu o asa prietena ca tine. Daca te vor, asta este pentru ca esti calificata si super capabila! Fie ca vei accepta sau nu eu te felicit din toata inima!

Noi am implinit ieri 4 lunite, nu-mi vine sa cred. Lorena e foarte cuminte, insa azi mi-a facut-o. Deoarece au fost ai mei la mine, mama inca mai e, s-a cam obisnuit in brate si in seara asta cand am pus-o la somnic, a cam comentat, nu prea-s obisnuita cu asta, deci trebuie sa dam militaria jos din pod
Am masurat-o cu tata, nu stiu daca rezultatul este corect, insa ne-a iesit 67cm si cam 6750g. Pe 7 iulie avem vizita lunara la pediatru si atunci vom sti cu siguranta.

Va pupicesc mult pe toate!

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

tania: bine-ai venit acasa, sa dea domnul sa te refaci repede;; si nu uita, noi asteptam sa ne dai unda verde sa venim sa te vedem.. nu vrem sa te deranjam.. insa ...

nora/ m-am gandit sambata tre-trecuta la botezul nepotelei tale, insa nu am reusit sa venim, desi imi propusesem, pt ca am fost out din bxl
iti urez multa sanatate si dragoste... si tot ce-ti doresti

pt reiji: asemenea , ninucule , sa-ti traiasca pana la adanci batranete

carmita: super cu lorena

morgane : drum bun acasa , imi pare bine pt tine ca pleci ;;
pupe tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

Nora si reiji, la multi ani, alaturi de familiile voastre extraordinare si atat de diferite una de alta:)

fetelor plecate (ana, nina, oana, miha) si cele care s epregatesc de decolaje (morgane, anto, scumpi - pe voi va stiu eu ca plecati) sa aveti parte de vacane frumoase si insorite!!!

bepii, welcome home! deja esti in actiune,d e unde stiu clar ca esti pe drumul cel bun. ia-le pe toate cum vin, ce e acu e acu, ce e peste doua luni... e mai incolo:)pana una alta, tre s ane vedem la cafea:)

carmen, felicitari pentur bilants. v-am vazut bulanashele, si sunt super draguts de rotunjoare, e de bine. cat despre militarie... nu e cazul. da-i timp sa se obisnuiasca cu schimbarile.

noi ne-am intors din olanda, o noapte deloc odihnitoare care a culminat cu uin razboi intre mine si sacha. asta m-a facut sa cer sfatul cuiva de specialitate. e cam vacanta, dar nah. bruno merge la stagiu, si ii place enorm. jeremy crste ca din apa:)

pupici gastii

ps. roruts draguts cu freza mortala, mai da un semn de viata
ardeiash mi-a placut faza cu tel mobil. daca e nokia... bravo lor, daca e alta marca nu e interesant pt mine:)))))))
madi, visinele sunt gata. le mai la sdoua zile dupa care le culeg eu daca george nu da semne ca vine.

suna alarma la vaca de serviciu:))))))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

buna fetelor

va scriu in fuga.. daca doriti sa participati la o actiune umanitara pt sinistratii din romania o puteti face in we http://www.rombel.com/stiri-belgia/53941-o-noua-actiune-de-caritate-pentru-sinistratii-din-romania-7-10-iulie-.html

va pup dulce

Mergi la inceput