Praline belgiene 45
Raspunsuri - Pagina 4
Bepii spune:
Hai sa iau si eu problema "in mana" si sa va mobilizez un pic.
Deci seara romaneasca n-a fost un prea mare succes datorita lipsei pralinelor! Eu as fi mers dar cum am mai zis, fara voi n-avea rost....
Dar de BBQ-ul de care zice Morgane pe 22 august ce ziceti? La data asta marea majoritate sunt pe acasa dupa vacanta de vara si o revedere ar fi tocmai buna, ce ziceti? Si unde mai pui ca e in Knokke-Heist!!! La mare!!!!
Este intr-adevar cam timpuriu, nimeni nu stie precis ce va fi pana atunci, nici eu, dar macar vreau sa vad ca exista intentie. Iesiti din cochilie pralinelor, haideti sa ne vedem in nr cat mai mare. Mai ales ca Octombrie cand va fi BBQ-ul nostru este inca departe si nu se stie cum va fi vremea; daca ploua s-a dus totul pe apa sambetei. Sper din toata inima sa fie vreme frumoasa.
Astept reactii si mai mult entuziasm ca am impresia ca in ultima vreme va lasati prada problemelor. De fapt cine n-are probleme? Daca ar fi sa ma gandesc la ele cate le am si sa ma las prada lor eram undeva la ospiciu, credeti-ma! Cititi logo-ul meu!
Pup toata suflarea.
Mihaela1171 spune:
Sorry girls, pe 22 August voi fi in Romanica vreo 3 zile, sa-mi aduc familionul acas' .
Looking forward for OCT 3rd
O saptamana minunata tuturor!!! (a mea ultima de lucru inainte ce concediuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu )
Antoanela23 spune:
Bonjourica, Praline,
Morgane, imi pare rau dar nu am avut cum sa ajung la seara romaneasca de la Anvers.
Pt 22 August as vrea, dar lucrez. Puneti-ma cu "?", daca reusesc sa-mi schimb tura, venim si noi in formatie completa.
Pe 3 octombrie, tot asa, lucrez, dar dimineata si chiar daca ajungem mai tarziu venim, sper sa fie vreme frumoasa.
Dar ma gandeam, alte locuri de bbq nu sunt? Poate gaseam ceva pt 5 sept in alta parte.
Sau daca nu, am putea merge pe 5 septembrie la Cosmopolitan, impuscam 2 iepuri dintr-un foc, serbam Pralinele la restaurant romanesc, ce ziceti?
Pupici si o zi buna,
ardeiash spune:
neata
fete, ma doare un picior... cred ca voi avea varice ; in we a trebuit sa -mi pun un pansament elastic strans de tot ca sa pot merge... of ;; o fi de la greutate? habar nu am :: insa m-a durut rau... si deja ma-ntreb de ce oare.. ma cam durea de 2 saptamani, insa we asta a fost naspa
motiv pt care am dormit si naspa:: in plus a fost un frig in casa de crapau pietrele mele cu floricele;parca era iarna ioi
pentru bois de reves... haideti sa nu anulam, va rog, desi cred ca nina a platit deja ... la cosmopolitam e tare dragut.. insa copiii vor roi in jurul nostru intr-un resto care nu are spatiu de joaca :::
la bois des reves copiii au u n spatiu de joaca cu tobogane si alte kestii si putem face bbq si aduce ce dorim sa mancam. unde mai pui ca dupa masa ne putem plimba .. este un lac acolo. ;o padure;; putem merge de dimineata si petrece o zi intreaga acolo: e super
anto: nu poti schimba de pe acum cu o colega?
e
morgane spune:
Pralinutze, aveti multe salutari si pupicuri pe obraji de la Radu, baiatul inalt, blond, care a lucrat in 2008 la firma noastra. Vi-l mai amintiti? El va tine minte si spune ca nici in studentie nu s-a distrat asa cum a fost cu voi. Raman baietii marcati pe viata din cauza voastra, zau ! :)
Nu e rau si resto romanesc, cu cat ne vedem mai des cu atat mai bine.
Pupici,
Mihaela1171 spune:
Fetele eu subscriu la amabele amandoua: de ce nu si Cosmopolitan si BBQ?
Cred ca mi se pare o idee super:locatia de BBQ este minunata chiar si daca ploua, iar Cosmopolitan cred ca este o idee buna de asemenea; doar ca ar trebui sa facem rezervare cu ceva timp la Cosmo, probabil 2 sapt; mancarea este NEMAIPOMENITA acolo ...si stiti ca am expertul bucatar acas' deci am termen de comparatie .
Apropos, am put 3 KG cu atatia musafiri pe la noi si sunt DISPERATA ...si mai plec si in CO ....dar lucram serios la ele .....
Pupe si o saptamana super!
miri_mik spune:
saliu, intru in fuga s ama amuz un pic cu voi:) rad, dar cu gura altuia. am plecat joia trecuta din be spre croatia si iac apozna... am facut bagajele de doua ori in trei zile. maine plecam spre casa. rezumat:
(explicatie introductiva: hotelul ales e in catalogul neckermann si thomas cook considerati ca cei mai seriosi d epe la noi, cu rezervar eonline,plata integrala la rezervare)
rezumat: 1. am venit in hotelul asta numai si doar pt miniclub. (unul din foarte putinele hoteluri din zona asta a europei care propun miniclub si babyclub) surpriza... nu exista decat miniclub de la 5-12 ani. pe bruno nu-l iau, ca cica ar fi prea mic. sacha... nici vorba.
2. am ajuns sambata de dimineata (9) si ne-au tinu in holul hotelului pana la 13 cand ne-au putut caza. camerele regulamentare...
3. ce era neregulamentar, tine de bunul simt ar unor pusti (vreo 50) vneiti la tenis in cantonament) care alergau pe coridoare si tipau conform italienismului din ei. nu va spun ce nervi, stres, plans noaptea la sacha d eoboseala si deranj, voma la jeremy din lipsa d eodihna si plansete neconsolate...
4. l-am tuns pe bruno profesionist. e fericit.
5. ne-au schmbat camerele un etaj mai sus... hoarda tatara e tot aacolo si la feld emare galagie fac.
6. ploaie, cu spume, sageti, bulbuci, fulgere, traznete, picurat, vijelie... toate formele.
7. 62 d eminute d easteptare la tel cu customer service d ela thomas cook. rezultat nus e gaseste solutie....
8. venim acasa, facem reclamatie, cerem despagubiri de s ale sara fulgii ca si-au batut joc d enoi. i nu hotelul gresise, ci ei... pe site-ul croat al hotelului informatia e corecta.
si-am incalecat pe un cauciuc d emashina si ne-am pus iar la drum....
salutari din sol garden istria, croatia:d
dadusem copy paste de la mesajul de la copotei.
morgane, 22 august in principiu e OK. am zis de la inceput, ma tin pana la spfarsit.
miha, tu sa taci cu kilele tale:p
si sa inchei cu o replica a unui fost conational care venea in plimbare cu nevasta subtirica si un copil isteric, in sptele nostru. eu cu bruno in flamanda, cu sacha in franceza, cu silvian n-apucasem romaneste. si mm'nealui zice: ia uite-o si pe grasa asta cu 3 copii... si mi s-a luat. prin urmare... revin in belgia mea! acolo n-am auzit nici flamand si nici francofon care sa comenteze in urma mea la adresa kilogramelor mele.
ne vedem in 3 zile probabil:d
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
danyelana spune:
Salutare si de la noi,
Ne mai tineti minte?
Ne-am intors si noi de pe meleaguri romanesti si acum suntem in faza de rearanjat casa si reacomodat cu temperaturile astea dupa ce in tara ne-am topit de cald.
Vacanta a fost super, doar ca ne-a lipsit tati, ne-am botezat si am profitat de bunici si ei de nepot. I-am lasat cu ochii in cand am plecat si imi era asa mila de ei, ca nu ii pot lua in bagaje sa se bucure mai mult de Picu. Ce sa facem, asta e viata si oi suntem departe.
Am vazut ca va distrati, shoping, kara, as vrea si eu dar cu un pici mic e cam dificil. In schimb zicem da pt BBQ pe 3 oct. Venim trei pers (adica doi si un pici ) si abia astept sa va vad in formatie cat mai completa. Imi e tare dor de voi.
Vacanta placuta celor cre sunt deja si celor care pleaca.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
oanademunck spune:
saliu;)It's Oana back on track!
Miss-elor, io pe 22 augustus muncesc cu drag si sarg like usual...mi-ar fi placut sa vin sa va vad si sa ma joc cu aia micii (toti cat sunt, 30-40 bucati;)o gradinita intreaga ati produs)
Danyelana, am neste pozici frumusele cu Arturici, cand ma vezi online baga-te in seama sa ti le dau, sa nu uuiitiiiiii
Mihaela si asta e ultima mea saptamana de lucru inainte de condediu!!!!!Si after 5 saptamani acasa din care 2 in Romania(o opereaza pe mama la inceput de iulie...) si restu pe terioriu belgian ca vorba aia me+Pajottenland=love
Morgane......mmmmmm ma pai tu cunosti din astia baeti draguti inalti cu okii albastrii????Io cum de nu cunosc;)
Miriiii, oooooooo + aaaaaaa + mama lor de neckerman....neste porci..daca ei in halul asta isi trateaza clientii care mai si lucreaza pentru ei pe deasupa awel dat ze maar de gevolgens daarvan dragen!!!
Iar la faza cu replica conationalului nostru pe care-l rodea grija de cati copii ai tu si la cum arati dupa 2 luni de la nastere...partea buna e ca se scurg prostii din Romania si emigreaza in vacantze prin Craotia..de'ar ramane acolo....Nu i-ai zis vro 2???Cred ca-i ziceam un 'Sebiet een kletske op a bakkes jong' in cea mai pura limba romaneasca
Ma duc o oran bat si apoi iar la nebunaticii mei....nu pot crede ca se incheie anul scolar imi zic mie insumi cu apreciatie goed gedaan Juffrouw Oana;)
dia_tm spune:
Mirik, imi pare rau ca o vacanta care trebuia sa fie superba a fost un esec ...
iar de comentariile alor nostri ... asa mult mi-as dori sa pot fi mandra de conationalii nostri, dar de multe ori e atat de greu
Morgane, suna bine si BBQ in august, doar ca noi atunci vom fi la alta mare (mai albastra...si/sau cel putin mai calda )
...suna bine si la restaurant Cosmopolitan...si cred ca merge si asa si la BBQ in octombrie...
De azi e vara!!!
(si nu ma intereseaza ca aici e Belgia!...ma astept ca vremea sa se conformeze calendarului si sa fie draguta cu noi)
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)