Praline belgiene 45
Raspunsuri - Pagina 12
scumpi spune:
Intru si eu sa urez sarbatoritelor zilei Danyela si Dia_tm LA MULTI ANI fericiti si impliniti! Sa fiti sanatoase si fericite fetelor alaturi de cei dragi voua! Pupici si sper ca ati avut o zi minunata!
Si cu intarziere pt. Victor de Nora si Vladut de Ardeiash LA MULTI ANI , sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii mereu!
Adina bine ai venit printre pralinute! Sedere placuta si la cat mai multe mesaje si poate ajungi la vreuna din intalnirile noastre!
Miha bine ai venit din vacanta! Am vazut pozele, paradis nu alta, cred si eu ca v-ati simtit super bine!
Noi vom pleca pe 16 aug in Ro, de-abia astept sa stau la mama in gradina, sa profit de aerul curat si de soare!
Pup toata gasca si va doresc vacanta placuta!
Sebastian, baietelul nostru iubit
Mihaela1171 spune:
Merci de "welcome back" fetelor, va pup dulce.
Dia_tm La Multi Ani si tie si iti doresc numai bucurii!
Ardeiash nu stiu cat va costa, am folosit din disperare silipsa de timp sa umblu pe la posta DHL prin compania mea, si am sa-i explic sefului; daca ma pun sa platesc nu-i bai, macar au rezolvat ai mei...iti dai seama daca nu ne puteam intorcea cu Monica din lipsa de pasaport?
Dar am folosit de regula si posta normala, pentru diverse alte acte (nu chiar certificate de nastere ) si am fost foarte multumita; au ajuns a doua zi, si am platit de ordinul a cativa euro. Success .
Maine ma duc sa vizitez Magritte Museum - imi doresc foarte mult de cand s-a deschis vara trecuta....
Pup fete si WE placut tuturor.
morgane spune:
La multi ani, Danielana !!! Cam tarziu, insa acum am intrat pe net.
Sunt inca in tara si ma topesc de caldura. E si o invazie de tantari de nu le pot face fata. Cred ca nu a mai avut primarul bani sa stropeasca vazduhul C-tei cu insecticide, ca in alti ani.
Oricum la mama acasa e ca in copilarie ...
Bia se intoarce marti in BE, iar eu mai stau pana la mijlocul lui august. Imi pare rau Ardeiash ca nu te pot servi. Intrebai de Tania pe facebook, ea s-a intors deja in BE dupa o saptamana RO.
Bun venit fetei noi, numele imi scapa.
Miha, ai fost foarte activa in ultimul timp cu toate ca tu nu te simti asa. Iar de la masaje esti ZEN total. Sunt de recomandat?
Mah Scumpilica, tu vii in tara cand plec eu, pai se poate?! Sa aveti un comcediu de vis, stiu cat de mult iti doreti sa fii alaturi de ai tai.
Diseara merg la Orange Summer Party pe o plaja din Mamamia, unde vine si Mika ... Bia e tare multumita.
Pupici la toata cutia,
morgane spune:
Dia, la multi ani! bine ai venit printre praline!
Melina, tu m-ai sunat cumva zilele acestea? (in legatura cu o traducere)... Ce mica e lumea!
Pupici,
Bepii spune:
Dragi praline, bine v-am regasit!
Hai c-am lipsit cam multicel de pe forum dar si de-acasa, v-am citit fugutza, ati scris ceva pe-aci si sper sa pot recupera si desigur sa felicit pe fiecare desi e TARZIUUUU !!! Asta e!
Deci in tara am stat doar o saptamana, m-am intors saptamana asta marti iar a doua zi am plecat pt cateva zile la mare la Oostende. Culmea, nu? Vin din Ro de pe malul marii si imediat ce ajung acasa plecam la mare in Be! Exista o esplicatie! In tara am avut probleme cu parintii mei care nu stau bine cu sanatatea deci n-am avut timp pt plaja si alte distractii.
Iar sotul meu, ca sa compenseze intr-un fel lipsa plajei de acasa a rezervat cateva zile o camera la un hotel in Oostende. Din nefericire vremea a fost naspa de n-am putut sa stau nici macar o ora pe plaja in cele 4 zile petrecute acolo. Dar nu ma pot plange, a fost frumos, am mers la shopping, am batut cafenelele din oras, am intalnit oameni interesanti, am mancat super bine, m-am odihnit la greu (chiar aveam nevoie), am dormit cat am vrut, asa ca ne-am intors amandoi cu bateriile cat de cat incarcate.
Ardeiash, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare, frumos si sa fie fericit alaturi de familia lui iubitoare. Un din inima LA MULTI ANI pt Vladut!!!
Danielana si la tine e cu intarziere, dar motivul e de inteles, iti doresc sa fi sanatoasa, fericita si implinta alaturi de sotul si flacaul tau! La multi ani!!! Mi-e dor de tine fata!
Dia, si pt tine un calduros LA MULTI ANI, sa fi fericita si toate dorintele sa devina realitate! Sper ca pana la urma sa reusim sa ne intalnim.
Adina, bine ai venit in grupul nostru, era si timpul daca spui ca ne citeai dar nu ai indraznit sa si scri. Dar cum niciodata nu-i prea tarziu, e bine ca te-ai decis si daca ramai activa pe forum sigur ne vom si vedea si te asigur ca n-o sa regreti.
Morgane, sa ne zici cum a fost concertul cu Mika! Am vazut afisele cu el pe tot litoralul. Sedere placuta in continuare. Intr-adevar e o caldura insuportabila pe litoral. Eu abia asteptam sa ma intorc acasa in Belgia noastra racoroasa.
Mihaela, ca de obicei plina de energie si vesti multe si interesante. Intr-adevar, judecand dupa poze se vede clar ca ati avut o vacanta super in Spania. Lasa ca meritati din plin la cat de mult ai muncit in ultima vreme! Pupici Monicai care sigur e o adevarata domnisoara.
Scumpi, pana pleci in Ro poate ne vedem ca am de gand sa trag o fuguta in Antwerp. O sa te sun. Cred ca Sebastian s-a schimbat mult ca e ceva vreme de cand nu v-am mai vazut. Abia astept sa va vad!
Ror, e valabil si pt tine, daca inca mai esti pe-aci m-as bucura sa te vad si pe tine cu ocazia asta.
Mi-e dor de voi toate dragele mele!
Mirik, ce zici, bem luni o cafea la mine sau la tine?
Va pup apasat.
ardeiash spune:
multumesc mult de urari..
tania; inca o data bine-ai venit .... cu m spuneam, arati traznet in poze .. asta -nseamana ca totul e ok cu opaeratia. ma bucur mult de tot..
miha: eu am folosit posta pt scrisori.. care au ajuns in 3 saptamani ..... si fedex care mi-au luat pe un document 100 euro ..in regim de urgenta .. cat un bilet de avion .. ca mai bine mergeam si-mi vedeam si familia ..
de aceea te intrebam
nu stiu cum o sa procedez... :(
morgane" super ca mai stai acasa la mami..
celelate fete: ce faceti/ mi-e dor de voi toate..
pupici la toata gasca
morgane spune:
Dragi praline, concertul MIKA a fost extraordinar, cu sunet, lumini, efecte de concerte internationale, baiatul stie sa tina sala "in picioare" , uitasem ca ma aflam in Mamaia ...pacat insa ca nu s-au instalat si cosuri de gunoi ... ma rog, nu vreau sa fiu carcotasa pt ca m-am simtit super. Bia a dansat tot timpul si si-a fluturat stick-ul fluorescent primit la intrare ... a fost o zi de vacanta de neuitat. Si sa nu uit sa specific - concertul a fost cu intrare gratuita. Merci Orange!
Voi posta si poze pe facebook si ceva filmulete, insa pe laptopul acesta nu am posibilitati, trebuie sa apelez la nepoti :)
Mi-e dor de voi si am de povestit la intoarcere.
Pupici,
MadyG spune:
Salutare,fete dragi,vreau sa urez si eu sarbatoritilor acestei luni toate cele bune, sorry sorry pentru ca abia acum ajung sa scriu.Avem probleme cu PC-ul,cred ca de vreo luna si nici pana in ziua de azi nu am fost in stare sa rezolvam.
Nora,La multi ani,draga mea,si La multi ani Victorasului tau cel frumos!Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de fericire si bucurii!
Roruta scumpa,La multi ani lui Tushar!Sa fie sanatos si sa ii mearga toate din plin!Mi-e dor de tine si sper sa ne revedem foarte curand.
Ardeiash,La multi ani pentru Vladut,cu sanatate ,bucurii si mult noroc !
Daniela si Dia, La multi ani,fetelor!Va doresc sanatate,bucurii si impliniri!
Taniuca,bine-ai venit!Imi pare rau sa aud ca ai tai nu sunt bine.Tu cum te mai simti?As veni sa te vad, cand o sa te simti tu ok si o sa ai chef de vizite,bineinteles .Felicitari lui Swa pentru surpriza pe care ti-a pregatit-o ,nu se dezminte dragul tau sot,e un dragut ca intotdeauna.
Mihutule,bine-ai revenit,fetita,ma bucur pt tine ca ai avut asa concediu fain ,l-ai meritat din plin.Te invidiez(la modul pozitiv,adica as vrea si eu asa ca tine)pt ca reusesti sa nu mananci junk si sa fii asa relaxata si infloritoare.
Noi trebuie sa plecam pana in Germania ,la sora lui George,inca nu stim in care din week-end-uri,si daca tot mergem ,o sa ramanem cateva zile in plus sa ne vizitam si rudele si prietenii de pe acolo,sa zicem si noi ca am fost in concediu.Dupa care avem planuri mari de continuat lucrarile la casa,pt ca timpul zboara si ne pomenim ca da iarna peste noi si ne gaseste ca anul trecut.
Oana,cum se simte mama ta?Spuneai ca va fi operata,ii urez multa sanatate si sa fie totul bine.
Lucicut,ma bucur tare ca va simtiti bine, vacanta placuta in continuare!
Mi-e dor de voi,cand bem o cafea undeva in Bxl?Propusese Ardeiash ceva ,dar n-ati mai zis nimic pana la urma.Hai sa mai hotaram o data,ce ziceti?
dia_tm spune:
Multumesc mult pentru urari.
Danyelana, LA MULTI ANI !!!!
a venit mama in vizita
...din pacate nu reusim sa mergem mai pe niciunde, in special din cauza stresului "sa nu cheltuim bani" ; nici macar de ziua mea n-am putut sa o conving sa mergem la cina, sau macar sa ne vedem in pauza de masa, sau...inclusiv sampanie si tort a cumparat ea ; am programat ieri o cafea la Muzeul instrumentelor muzicale sa vedem Bruxelles-ul de sus...desigur ca si asta s-a anulat pana la urma....si mi-e ciuda: vine si ea in vizita dupa aproape un an si ma lasa sa-i ofer absolut nimic .
Cel putin sambata am dat o tura in Knokke, unde a fost tare frumos... pacat ca m-am luat dupa prognoza meteo si n-am mers echipati cu dres de baie, fiindca a fost chiar cald si apa calda.
Bepii, imi pare rau ca n-ai nimerit cea mai buna perioada la mare...dar lasa ca marea de aici nu-i asa de departe, recuperezi alta data. In pare rau ca in Romania a fost mai trist...
Morgane, suna foarte bine vacanta voastra!
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)