Transport Praga-Bucuresti

Transport Praga-Bucuresti | Autor: lai

Link direct la acest mesaj

Care este cea mai ieftina (si rapida) modalitate de a ajunge de la Praga la Bucuresti?

Lai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lai din pacate nu prea exista si ieftina si rapida!Nu exista low cost-uri pentru Praga,doar sa faci o combinatie,prin alt oras.Cu masina e cel mai iesftin,da banuiesc ca nu poti.Cu trenul faci multe ore,nu-s ce sa zic...

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Probabil luat un autocar pana in Viena si apoi zburat cu un low cost.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Probabil luat un autocar pana in Viena si apoi zburat cu un low cost.

www.razvanphotography.com

Mai bine un low cost pina in Viena (sint bilete cu 70 de euro dus/intors) si pe urma autocar sau alt lowcost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc mult! Masina e o varianta mai putin fezabila (doar de inchiriat ceva din Praga si returnat la Bucuresti, dar chiar si asa nu prea m-as incumeta), ar fi intre avion, tren si autocar. Deci Viena ar fi punctul de legatura.. Aveti idee cam cat ar fi un autocar de la Praga la Viena? De la Praga la Bucuresti? Unde as putea sa ma interesez?

Dar alte idei de a ajunge din Praga in Bucuresti, de data asta nu neaparat f. rapide, dar nu f. scumpe - ceva care sa includa eventual si o mica 'excursie extra' - de exemplu low cost Praga - undeva in Italia - Bucuresti? Alte idei?

Multu' mult

Lai

Mergi la inceput

Dragelor, voiam sa va multumesc pentru sugestii si sa va spun ca pana la urma am luat bilet la un zbor direct Praga-Bucuresti cu Czech Airlines, nu e f. ieftin, dar nici prohibitiv de scump, si pare de departe cea mai rapida si simpla varianta.

Lai

Mergi la inceput

Lai,am facut o simulare,pentru 15 iulie, ca exemplu,de la praga la Milano,era 60E,pe urma Milano Bucuresti,vreo 34E,de persoana.Nu stiu cat ai dat pe bilete,ca sa fac o comparatie.

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Valentina, multumesc. Am dat ceva mai mult pe zborul direct.
Intre timp se mai schimbasera insa si datele problemei si devenise mai important ajunsul rapid si fara probleme. Data viitoare insa, daca ma voi mai intalni cu situatia, o sa ma uit la varianta cu Italia, eventual cu o escala prelungita pe cateva zile.

Lai

Mergi la inceput

Imi pare rau ca n-am putut sa te ajut mai mult.Data viitoare incerci si combinatii din astea,dar e de preferat sa le iei din timp biletele,ca iesi foarte ieftin.Asa de la o saptamaan la alta sunt scumpe oricum.
Drum bun!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Vale, multumesc

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Czech Airlines au printre cele mai ieftine zboruri.Nu vazusem subiectul mai devreme pentru ca ti-as fi spus dar vad cc ca ai gasit.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput