HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)
Raspunsuri - Pagina 2
anca_vlad spune:
o sa plecam si noi o saptamana asa ca un concediu iar Vlad va raman e pana va veni bb1
Am o luna in care sa ma odihnesc si sa imi fac de cap!
Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
anca te-am trecut cu ziua de nastere...mai vroia cineva? daca da...sa zica acu.....
Larisa 34 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 6 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anca_vlad spune:
sarumna...acu asteptr felicitarile!
Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad o sa plecam si noi o saptamana asa ca un concediu iar Vlad va raman e pana va veni bb1 Am o luna in care sa ma odihnesc si sa imi fac de cap! Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA |
Numai bine, ca ai un pic de timp cu sotioru... Ca si asa erai necajita ca prea le are el toate pe cap. Acum poti sa il rasfeti
Cristina 35+ cu
eladea2005 spune:
Denisa, draguta...imediat desfac si berea aia rece... mersi ca-mi tii companie... uauuuuuuu...ce-au trecut saptamanile...acusica nasti si tu...
ref. la vitamine - eu aproape le-am sistat, am zis ca iau asa, cand si cand...oricum bebelu isi ia de la mama tot ce e necesar...iar vitaminele sunt mai mult pt gravida, sa nu ajunga sa aiba carente de tot felul.. cel putin asa mi s-a explicat de catre medic...
de ex., cu Eric am luat toata sarcina Elevit si am pus 17-18 kg...
acu iau tot Elevit, destul de rar - am pus doar 10 kg
cred ca e o legatura...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crispro spune:
Eladea, da , asa stiu si eu, ca isi ia bebe ce are nevoie. Cu Elevitul la fel, acum 2 luni a zis nenea doctoru ca prea m-am "implinit", si sa renunt la Elevit...Ei, la a doua sarcina, voi fi si eu manechin, ca si tine.
Cristina 35+ cu
Mycya spune:
citat din mesajul lui crispro Mycya, dar ce burtica superba am vazut. Cristina 35+ cu |
multumim mult
Bianca 32+
AMR 8 +
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
Mycya spune:
citat din mesajul lui larissa_79 anca te-am trecut cu ziua de nastere...mai vroia cineva? daca da...sa zica acu..... Larisa 34 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 6 saptamani pana la http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
eu eu 04.02.1987
Bianca 32+
AMR 8 +
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
eu eu 04.02.1987 Bianca 32+ AMR 8 + Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen |
done!
Larisa 34 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 6 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
elevit si eu am inceput sa iau de sapt asta cate jumate de pastiluta in fiecare zi,ca sa nu ma trezesc dupa ce nasc ca incepe sa imi cada parul.oricum ma gandesc intr-una ca am sa ma fac cat o vacutza de la ele,si mai ales ca acum se ia cel mai mult in greutate nu vreau sa imi imaginez cum am sa fiu
burtici ce parere aveti....Alice Maria sau Andra Maria??sunt cam nedumerita
Bianca 32+
AMR 8 +