HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bamboletta, bine ai revenit. Ei, se contureaza burtica... Imi plac pozele, sunteti o familie foarte frumoasa!

Dragaica, numai burta e de tine! Deci dupa nastere va fi foarte usor sa revii la forma initiala. Mie nici nu mi se pare atat de mare burta, avand in vedere ca sunt 2.

Cris2010, super frumoasa in pozele de la nunta!

Fetele, de cateva zile se misca bebelu intr-un hal... valuri e putin spus... Dar atat de tare se impinge si loveste, ca devine dureros. E doar la mine, sau la fel e si la voi (ma refer la burtici cam de acceasi varsta- 35 de sapt)? Acum is si io ca Rodica, parca s-a mutat bebelu, de nu mai stiu unde si cu ce da. Are o forta!!!

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, andrei bine ati venit acasa!!! asteptam povesti si poze

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele, de cateva zile se misca bebelu intr-un hal... valuri e putin spus... Dar atat de tare se impinge si loveste, ca devine dureros. E doar la mine, sau la fel e si la voi (ma refer la burtici cam de acceasi varsta- 35 de sapt)? Acum is si io ca Rodica, parca s-a mutat bebelu, de nu mai stiu unde si cu ce da. Are o forta!!!

Cristina 35+ cu

vezi, crispro, acuma ma intelegi mai bine... eu parca m-am mai linistit, dar cand da din... "ce-o fi" (manutele sunt sigur tot in zona buricului), chiar doare, imi dau lacrimile cand ma ia prin surprindere...

iesim putin in oras, nu mai ploua, a iesit soarele...

am ajuns la zi cu cititul, daca mai e ceva am timp la noapte, inainte sa dau stingerea...

_

35 AMR 5 pozele noastre
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare burtici si mamici!

aoleu ce caldura frate...dezastru...noroc ca pe aici a venit o vijelie, cu vant turbat si cativa stropi, s-a mai racorit putin totusi... oricum, din cate am vazut inca in sud va fi canicula, asa ca va compatimesc...

racusor, bun venit acasuca...sa fiti sanatosi si sa aveti o viata cat mai linsitita si frumoasa impreuna...

Andreea draguta, lasa mama ca o sa fii manechin dupa cateva luni de la nastere...o sa te storca baietii de n-o sa mai stii cum te cheama...

am vazut si burtica lui Mycya... si pozicile lui bamboletta...minunate...ce peisaj frumosssssss...si burtica creste, creste...ai avut ceva curaj sa urci pe munte... pupam si printesita...

denisa draga mea...uf ce greu trebuie sa-ti fie...cred ca esti eroina odiseei... lasa ca nu mai e mult...cat te mai tin astia acolo??

rodica, vazut si desenele pe asfalt... si printesita ta......aaa...si nu cred ca s-a mai intors bebele, daca era deja cu caputul in jos...ca n-are unde...asa ca parerea mea e ca poti sta linsitita...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 37+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Ela apoi iti imaginezi ca nici caldura aici nu e si am pofta si mai mareacum sunt plecata putin de acasa sa nu mai atac frigiderul
Eladea

denisa abia ast sa vad si eu burtica ta ...adica burta
mult a fost putin a mai ramas,acusica iti tii comorile in bratesi o sa merite tot efortul depus

fug si eu la vazut pozicile noi

Bianca 32 + Andra Maria

AMR 7+ de gimnastica in burtica

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

am vazut si eu burtica de Bamboletta si Cris ai fost o nasica superba si super rochitza cu burtica

Bianca 32 + Andra Maria

Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

uiii ce bate vantu in delfinariu...unde ati fugit burtici??am ramas singurica?

si ca tot is cu foamea in glanda...tocmai am dat comanda de o pizza la nenea sotu,asa ca va invit si pe voi ca sa nu ma ingras numai eu

Bianca 32 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

uiii ce bate vantu in delfinariu...unde ati fugit burtici??am ramas singurica?

si ca tot is cu foamea in glanda...tocmai am dat comanda de o pizza la nenea sotu,asa ca va invit si pe voi ca sa nu ma ingras numai eu

Bianca 32 + Andra Maria

Eu sunt inca pe aici, am pe foc o ciorba de perisoare abia astept sa se termine de facut sa pap

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

as manca si eu o ciorbitza dar aici in restaurantul asta nu exista,chiar am sa fac sapt asta ca tot miai facut pofta

pofta mare pe cand papi si sa te gandesti si la mine

Bianca 32 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetelor bine v-am (re)gasit,

am incercat si eu timid sa ma inscriu pe aici mai demult, nu cred ca m=ati pus pe lista sunt in saptamana 31 cu DPN 27 august.

si eu dorm destul de prost de cateva nopti, de pe la 3 a.m. nu-mi gasesc locul, ma foiesc, ma duc la TV, doar-doar, si adorm spre 6 dimineata.

am fetita si de la eco 3D am vazut ca seamana cu fratele ei.

as vrea sa fac VBAC, sunt urmarita de o dr de la mine din oras, dar ma va prelua - sper - dr. Tarig de la Ilfov.

am o burta maaare, la 28 saptamani, bebelina avea 970 gr.

va salut pe toate, incerc sa intru cat de des!

eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

as manca si eu o ciorbitza dar aici in restaurantul asta nu exista,chiar am sa fac sapt asta ca tot miai facut pofta

pofta mare pe cand papi si sa te gandesti si la mine

Bianca 32 + Andra Maria

Am sa ma gandesc la ambele fete frumoase

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 30+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 6 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput