Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 20
abramburika spune:
ioana - stiu ca gasesti de toate si in Ro, dar eu prefer sa imi iau strictul necesar cu mine, sa nu umblu prin farmacii dupa una-alta. Decat doar, Doamne fereste, de ceva mai grav.
daviduca - nu se declara carutul nicaieri, nu intra la bagaj si nu platesti pt. el.
georgyiuly spune:
hellooo!!!
Am intrat si eu pe Picasa si am admirat-o pe sarbatorita Giulia, foarte frumoasa si cocheta!!!
Frumos tortul si presupun ca a fost si delicios!
De cadouri..nu mai zic
!
L-am cunoscut si pe Davide si familia lui frumoasa!E un dragalas!!!
Si la admirat bineinteles si pe Loris,mergator de-a busilea!
Monica...tu ai baiat mare acolo!Si daca mai si vorbeste ..chair ca e precoce in tot ce face
!Mai e putin si sarbatoriti anul!!!
Abramburica
pentru lista:cam asa iau si eu- ser fiziologic, apirator nazal,aerosolul,crema fundulet,tachipirina,supozitor cu glicerina( nu se stie niciodata),zanza-no,crema solara!
E adevarat ca gasesti de toate in tara..dar noi suntem fara masina si nu am chaf sa caut tot orasul cate ceva si nici sa-i schimb marca la produsele pe care noi le folosim!
Giulia inca bea lapte praf( de crestere)...asa ca ma car si cu 5 cutii de lapte praf!
!
Andreea pupacim bulanasele lui Giorgio sa treaca intepatura de vaccin
...si sa nu aveti reactii naspa!
In alta ordine de idei...am sotul acasa in medical ca e racit..asa ca am saptaman grea cu 2 copii pe cap
!

Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!
daviduca spune:
salut fetele,asta e ultima bota,inainte de a merge la munka.
abramburica,nu stiam faza cu carutul,am auzit si eu de la altii,de acum stiu cum e,si daca ma gandesc,pretul era chiar bun,ptr 3,si fara banii de carut.ei...asta e!!!!de stiut pe viitor.
ioana,ms de compliment,e frumos piticul meu,dar de printesa ta ce sa mai zicem?????asa ochi..si chiar nu mi se pare ca ai nevoie sa pierzi kg.de unde????ma bucur si eu mult ca v-am gasit,mai schimbam cate o idee.
giorgiana,succes ptr sapt asta,daca ai 2,o fi mai greu decat de obicei.dar noi suntem supermamme asa ca....nicio problema
.
va
pe ziua de azi si fug la munka,mai vb maine.sa aveti o seara frumosa cu ai vostri.paaaaaa