Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 18
neliaCris spune:
Nu pot carica poze,imi spune URL to large,am mai umblat pe acolo dar niika...
Daviduca,bine te-am gasit
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
neliaCris spune:
http://www.totsites.com/tot/myangel11
vA PLACE?
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
momente din viata
LAlexandra spune:
da, doar sa mearga repede pozele sa le putem vedea
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
abramburika spune:
ioana - vazut sarbatorita cocheta
. Frumoase cadouri, frumos tortuletul!
nelia - sa inteleg ca ala e jurnalul lui Cris? Fain, da' sa te tii de el. Eu vad insa mai comod un blog pt. asa ceva (tip jurnal adica).
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris http://www.totsites.com/tot/myangel11 vA PLACE? Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire... momente din viata |
Asta a noul vostru blog?
Am avut si eu o tentativa, dar nu sunt asa talentata la scris, si am lasat-o balta.
Pune adresa la semnatura, sa urmarim evolutia!

, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)Loris, o noua stea
Berarpiri spune:
ioana-
frumusetea mica!
Sa foloseasca sanatoasa cadourile...se vede ca era tare incantata de ele...
Eu credeam ca ai tinut legatura cu Stefania....nici eu nu stiu daca s-a intors...
abramburika-ma bucur ca e totul bine cu bb!
Cum stai cu pregatitul bagajelor?Cu ce companie mergeti?
alexandra-eu stiam ca avem dreptul la 32 kg,cu wizzair,ca a venit sora mea...mersi,oricum!
nafi-imi pare rau ca treci prin asa ceva..of,of greu mai e cu mamele astea,care vor sa faca doar cum stiu ele...nu realizeaza ca au trecut muulti ani de cand au avut ei bb,si s-au schimbat multe de-atunci...
neliacris-cum se simte Cris?
abramburika spune:
andreea - sa zicem ca suntem intr-un puct bun cu bagajele
. Adica, am adus valiza d ejos, am sters-o si am inceput sa scot din sifonier hainele fetei. Am pregatit trusa medicala si cam atat. E bine, nu? Cu Blue Air mergem si avem 20 kg la bagaj. Cu Wizz am fost anul trecut, a fost ok. Da, 32 de kg e la ei. Anul asta insa am gasit oferte mai convenabile la Blue.
yoanag spune:
tu fetelor da eu cind mergem cu wizzu erau 30 de kg apoi s-a facut de 20
acum sint 32? fain! bun de stiut
mare lucru ca au marit kg plus inca 10 la bagaj de mina ![]()
va multumesc din nou pt complimente
Nelia-fain jurnalul!
asteptam sa mai adaugi cite ceva
Daviduca-mai incearca sa activezi pm
uita-te la noi deasupra mesajelor la chenar este cu rosu mp
intra din nou la profil personal/mesaje private/ apoi options/apoi activeaza ![]()
ca asa nu-ti pot trimite
Mami de Giulia -20 iunie '07-
neliaCris spune:
nICI eu nu stiu clar ce e,as vrea sa scriu un jurnal,dar se pare ca fr greu se intra in pagina,apoi se adaoga cate ceva,apoi trebuie sa iesi
Petro,blogul cum se face?Am vazut candva ca tu ai..![]()
fete spor la bagaje
Lui Cris i-au disparut toate bubitele,sper sa nu mai apara,el nu mananca nimic de la conserva
Nu papa ce papam noi,ii fac mancare separat,din nefericire,el nu e mancacios,nu papa mazare,paste,fasole,etc
momente din viata
georgyiuly spune:
Abramburica..ce pui in trusa medicala??
pe toate...nu am timp mai mult ca fiica-mea face alpinism cu patutul ei!!!![]()
Georgiana
mami de
Giulia (12.03.2009)
Giulia!