Mamici si Gravidute Italia -74-
Raspunsuri - Pagina 15
kemsy spune:
Off-topic: de ce la 2 posturi diferite imi apare acelasi nr de mesaje?Nu-i corect.
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
monica2008 spune:
buna fetili
.imi pare rau ca nu am mai intrat dar nu am timp nici sa mananc,DENIS nu ma lasa deloc,se tine de mine ca scaiul
,agatat de pantaloni mei si merg asa cu el prin casa![]()
va las cateva pozici si intru mai diseara sa va povestesc ce am mai facut
va pupic pe toateeee
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
kemsy spune:
Monica, Denis e un scump. Super tare freza punk 
Te asteptam la povesti 
, Giani 
fericita de strengar
Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Raluk31 spune:
Salut,gagici!Asa un pic,pe fuga...
La multi ani,cu sanatate si impliniri Giulia!
Sper ca mami si tati sa-ti aduca pe lume si un fratior sau o surioara intr-o zi,ca nu e bine sa fii singur![]()
Petro,ma bucur ca sunteti ok,in cate sapatamani esti acum oare?Deci de Rev...mai,astia nascuti de Rev sunt oameni de treaba![]()
Va pup,tre sa-i pregatesc gustarica printesei!
Raluca
de Anais Iasmina si
+29
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Berarpiri spune:
pe fuga si eu...cand e sotiorul acasa,nu reusesc sa scriu...
La multi ani Giulia!Sa cresti mare,sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti in viata!!!
monica2008 spune:
seara fetele
in sfarsit am un pic de timp sa intru si eu pe net
KEMSY multumim pt complimente.LORIS cf?papa bine?DENIS face niste figuri la mancare...zice ca ii dau c..a sa papa
.astazi a papat mai bine i_am dat ciorbita de pui si piure de cartofi cu carnita si i_a placut.
EU sunt bine mereu ocupata cu DENIS care e un alintat si jumatate si vrea sa stea numai cu MAMA.....sta agatat de pantaloni mei parca e un scai
.vorbeste binisor pt varsta lui spune multe cuvinte altele corect altele stalcit cum poate si el.merge bine singur cand vrea ca a cazut o data cand era cu tasu si de atunci ii este frica nu prea vrea sa imi dea drumul la mana,asta e .
LA MULTI ANI GIULIA
fetele va pupic pe toate si cand am timp mai intru ma duc sa fac un dus rapid 

aha cum fac sa vad si eu pozicile cu voi?
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
nafi spune:
Buna fetelor!
cred ca m-ati dat disparuta! sunt inca in viata si incerc sa rezist pana pe 29 cand pleaca mama.
Nu mai zic ca ne-a facut viata un cosmar de 10 zile. sotul e nervos de ii vine sa-i puna bagajul la usa, eu sunt in pragul unei depresii nervoase si am inceput sa am cosmaruri dupa ce mi-a repetat de 100 de ori pe zi ca e bolnav copilul sau se imbolnaveste daca nu-l infofolesc ca ptr polul nord. statea langa mine cand alaptam si cand copilul scancea ca avea crampe , gaze la burtica ..ea sarea repede ...n-ai lapte, nu vezi? fa-i copilului niste lapte praf sa se sature!! asta in conditiile in care eu duc o lupta continua sa am lapte suficient sa-i dau de la mine si nu artificial...si numai eu stiu cate homeopate iau ptr asta... nu mai intru in detalii ca as scrie un roman.
am visat ca Riccardo era ca o papusa gonflabila , cu un cap mare si hidos si incerca sa ma omoare iar eu ma gandeam ca el are sindromul down si incercam sa ma apar si sa-l starng de gat. pe urma se facea ca l-am gasit rece in carucior si credeam ca a murit , am sunat la ambulanta si nu stiam ce adresa sa le dau caci nu stiam unde ma aflu! m-am trezit tremurand toata si in ziua respectiva n-am mai rezistat , cand mi-a mai zis mama odata ca sa nu tin copilul in curent ca face meningita si a pus 2 paturi pe el cand sa-l scot la plimbare, am dat cu paturile de pamant si i-am zis ca m-am saturat de atitudinea ei...m-a pufnit un plans din acela isteric de nu mai reusea sotul sa ma linisteasca...Nu mi s-a intamplat niciodata sa-mi pierd cumpatul in halul asta , dar iata ca propria mama m-a adus in pragul unei crize nervoase...si asta doar ptr ca ea nu poate accepta sa fac altfel decat crede ea ca e mai bine. 

Alexandra , tu ai scapat mai usor ca mine pana la urma!
Singura parte buna e ca de stres am slabit cam 2 kg in 10 zile!
Acum mi s-a mai stricat si laptopul!
acum scriu de pe cel al sotului dar va trebui sa-mi iau altul si chiar nu era momentul unei cheltuieli de genul asta.
LA MULTI ANI SCUMPICII DE GIULIA!

sper ca i-au placut toate cadourile primite!![]()
O sa incerc sa mai citesc un pic din urma ca n-am reusit pana acum
Va pupic si sper sa mai intru cat de curand
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
yoanag spune:
buon giorno!
in primul rind tin sa va multumesc din suflet pt urarile voastre pt fetita mea
va pup si va imbratisez cu drag pe toate
a fost frumos,nu am facut mare lucru ca nu a tinut timpul cu noi dar important e ca a fost f fericita si s-a bucurat din plin
dimineata am venit de la lucru si ea inca dormea,pina s-a trezit i-am agatat cu tati baloane prin casa
s-a trezit si m-a luat la rost
ca zarise numai unul si facea ea:perchè hai messo questo???
eu:perchè oggi Giulia fa 3 anni ![]()
si ea isi scoate nasul din camera se uita pe sus si facea ma pure qua,pure qua,pure la
,la...la....
cadouri a primit de la noi bebelasul,scaunel cu hello kitty si cicciobello carello del dottore
de la prietena mea masuta de truco
de la alt cuplu de prieteni un tricou cu micky mause si o fustita cu bretele de jeans
tortul i-a placut mult
toat ziua ne-a trucat
pe amindoi si ne-a pansat si doctoricit 
Mami de Giulia -20 iunie '07-
LAlexandra spune:
apar si eu...
cu intarziere ii urez GIULIEI LA MULTI ANI!!!! 
nu am mai intrat ca am fost tare necajita...sper sa se rezolve
am fost vineri la pediatra, Alessa are 5.100 si 57 de cm, creste bine. Am dus si analizele de sange pe care a trebuit sa le repet si inca nu sunt bune
si a zis ca trebuia sa le duc mai repede ca sa mai faca Alessa o cura cu acid folic (ca asta mi-au dat data trecuta de la spital). Eu bineinteles ca m-am agitat si am tot cautat pe net si ar fi vorba de o mica anemie. Acum trebuia sa le refacem sambata si unde ne-a trimis sa le facem (in alt oras) nu aveau program decat o ora si nu am ajuns sa mergem ca sotul a trebuit sa plece la munca dimineata si pe cand a terminat acolo inchisese
...asa ca azi o sunam sa vedem unde mergem sa le facem ca acolo doar miercuri mai au program. Acum abia astept sa le facem odata si sa vad cum iasa. Bineinteles ca nu ma pot linisti si ma gandesc la tot felul de prostii.
in rest...ne-am luat si noi bilete sa mergem la sf lui august acasa. Aici a venit ploaia si s-a racit afara. A, bineinteles ca sambata nu am mai mers la cumparaturi in Panorama, asa ca am stat pe acasa.
NAFI, imi pare tare rau...of ca incapatanati mai sunt parintii astia ai nostri, nici nu stiu ce sa iti zic...poate cel mai bine, ca mai sunt zile inca pana pleaca...sa o iei la o discutie serioasa si sa incerci sa ii explici ce si cum. Eu am facut asa, dar abia dupa ce a plecat mama, i-am zis la telefon tot ce aveam de spus, cat a fost aici nu am mai inceput discutia ca am zis ca oricum pleaca repede...acum sper ca a priceput si cand vom merge acasa nu ne va innebuni...macar acolo daca nu imi convine ma iau si plec la noi acasa
.
am vazut pozicile, foarte gingasi copilasii
...si mamele lor
KEMSY, daca te uiti iti apare la toate postarile, ultimul nr de mesaje
MONICA, ma bucur ca ai intrat sa ne mai dai vesti de voi
...merg sa citesc sa vad ce ati mai scris
Mami de printisor Alessandro
- 15.04.2010
yoanag spune:
Monica-ce bine-i sta cu parul ridicat lui Denis
si cu zimbetul lui cu gropite in obrajori
tu esti slaba si arati bine
poze daca vrei poti incarca in albumul comun daca vrei
iti trimitem pm cu datele ![]()
Nafi-hai ca nu mai este asa mult!
imi pare rau de situatia care ti-o creeaza mama ta
in loc sa te relaxezi c ai ajutoate mai tare te obosesti
asteptam poze cind ai timp si chef in noul album
Kemsy-bine ai facut ca ai inaugurat si tu albumul cu Loris panchistul 
e asa dulce cu parul lui stil periuta ![]()
Raluca-cine stie cind ma apuca ![]()
Abramburika-voi in week ce ati combinat?
abia astept sa descoperi simburelul
Roxali-eu am zi de riposo simbata,asa am ales-o eu si lucrez duminica mereu dar putin numai 2 ore
bafta la demersurile cu masina!
Andreea-in loc sa mai respiri cind e acasa sotul sa te relaxezi la calc la o cafea nu poti
lasa cind ai timp ne scri tu ![]()
azi e ziua mamei mele si mor de ciuda ca nu a ajuns pachetul,nu l-a trimis la timp si abia spre sf sapt ajunge
de acum zic numai sa ajunga odata si intreg
abia astept
Mami de Giulia -20 iunie '07-