Bobocei de sept-oct 2008, la soare (292)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am venit si noi din parc.
Astazi parca este mai bine..adie un pic vantul.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.

Noi deobicei mergem in parc cu arsenalul de jucarii.Am vazut copii..si de 4 anisori care vin cu 3-4 masinute si stau cu ele strans in brate si nu dau la nimeni..dar ei s-ar juca cu jucariile altora.
Mie nu-mi place ca copilul meu sa fie asa..sa nu dea la nimeni nimic..din cauza asta l-am invatat atunci cand cineva vrea o jucarie de-a lui ..ii spun da-i mami si lui putin sa se joace..faceti schimb de jucarii..si intotdeauna Radu ofera si celuilalt si stie sa se joace frumos...si asta pentru ca de mic i-am aratat ca e bine sa dea.

Cat despre copii violenti..nu cred ca e vina parintilor..la unii da...dar la unii nu..incet incet o sa invete ca nu e bine ..asta e ..o sa evitam batausii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu cred ca trebuie sa gasim calea de mijloc in tot....si sa o gaseasca si altii (ma refer strict la persoanele cu care am avut 'altercatii' in parc)

Adica David isi da jucariile in 99% din cazuri. Asa e el - altruist. E firea lui cred si asa a fost si invatat de mic. Pe de alta parte ii inteleg momentele cand nu are chef sa dea. De ex are de vreo saptamana un carut (asta e jucaria lui favorita de cand 'saliva' cand vedea la altii in parc si noi nu ii luam). Acum i-am luat carut mai 'masculin' (cica).Ei bine - el nu vrea sa isi dea acel carut nimanui. E jucaria lui preferata si favorita.Asa ca nu il oblig sa dea. Stiu ca da cand are chef, stiu ca el 'prin definitie' da.Dar nu insist sa ii dea nimanui cand nu vrea si ce nu vrea.Cu atat mai mult nu insist daca alt copil incearca sa ii ia din mana cu forta.

Acum alta chestie de mijloc....David si-a pus o data mana pe un baietel in parc asteptand sa se dea pe tobogan. Eram cu ochii pe el si stiu exact ce a facut.Si-a pus mana pe el si atat - nu impins nu nimic. Totusi am simtit nevoia sa ii atrag atentia si ne-am dus la baietel si i-am zis ca ne cerem scuze ca am pus mana pe el.Atat mi-a trebuit. Copilul era insotit de o bunica (persoana care nu vazuse 'incidentul'!!!!) dar cand a auzit scuzele a categorisit clar ca 'i-am impins nepotul' (??!) asa ca juma de ora a tipat dupa el prin parc sa stea deoparte de David ca sa nu fie impins iar. Pai da-o incolo de treaba!
La fel alta situatie: O fetita l-a impins putin pe David alta zi in parc. Nu i-a facut nimic practic....totusi mamica respectiva a smuls-o de la locul de joaca printre plansete, a tras-o de mana sa o scoata de acolo ca 'e rea si nu o sa se mai joace nici un copil cu ea'.....pai parca nici asa....

Deci daca ar gasi toti calea de mijloc ar fi minunat...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Oana, sa-ti spun ca sunt mult mai aerodinamica cu boxul, decat doar cu barele care vibrau si nu puteam sa trec de 90 ca aveam viori pe acoperis....
am mers cu 140 fara probleme. se simte la consum insa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Oana, sa-ti spun ca sunt mult mai aerodinamica cu boxul, decat doar cu barele care vibrau si nu puteam sa trec de 90 ca aveam viori pe acoperis....
am mers cu 140 fara probleme. se simte la consum insa.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

..abia astept sa il testam si noi in concediu
Zi si mie te rog pe PM la ce hotel ati fost..imi plac paturile mai late decat lungi

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Erau doua paturi pe care le-am lipit. Hotelul nu are decat 4 camere twin, restul au paturi duble (matrimoniale). Si patul dublu mi s-a parut mare, totusi am zis sa nu risc, poate ma inseala ochii.
Avantajul imens, e fix pe plaja. Dezavantaj, apa era mizerabila, dar nu erau multe locuri unde sa fi fost curat, nu in Mamaia cel putin.
Inca un dezavantaj, muzica in we la terasele de langa pana la 3, totusi termopanele bune. Nu cred ca poti evita chilomanul tipic romanesc decat daca alegi un hotel retras, si atunci nu poate fi pe plaja... greu nene.
Hotelul se numeste Prestige. are si site, daca cauti prestige mamaia pe goagal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

in sfarsit am vazut si eu distractia de la mare... n-am cuvinte, copilasi minunati, mamici sexi, ma oftic de mor. Karinuta inconjurata de atatia cavaleri e o printesa.
Clau voi cand plecati si unde, la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

si eu tocmai am vazut pozele, pe toate! Sunteti frumoase, iar bobocii va intrec
ce burtica draguta ai nikol!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

uitasei sa va spui, cat asteptam sa intru la dr. era o piranda acolo, care m-a intrebat daca mi-a venit alocatia ca o asteapta de pe 10.
Acu' io ma intreb, oare o sa primesc/primim indemnizatia si alocatia la timp??!!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Oana si lui Radu i s-a pus pata pe carut. Iatadovada
Mai nasol ca azi in parc l-am rupt...sa vedem cum rezolvam problema..daca poate tati sa-l lipeasca daca nu..altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hei fete, multumim pentru complimente, pentru burtica mea toate aplauzele pentru Kendra.

Legat de parc din nou, ca ma roade ce sa fac, eu chiar am o problema, m-am mai plans eu mai de mult.Karina nu vrea sa imparta chiar daca a fost invatata asa, nici sa faca schimb ea le vrea pe toate ale ei si ale altora si vai si amar daca nu primeste ce vrea.
Acum unii parinti or zice ca asa a fost invatata, dar iete ca nu, ea este buricul pamantului in parcuri, mereu iese cu taraboi la noi, ce pot face?Astept sa si inteleaga ce-i spun, ma repet cu dorinta ca aceasta perioada sa fie doar o etapa trecatoare.

in 20s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput