Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***217***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Chato, sa-ti spun experienta mea, la singura operatie facuta, cea de cezariana:
nu am avut de ales...la spitalul unde am nascut eu nu faceau decat rahi pt cezariene asa ca asta am primit.
eu m-am simtit excelent, n-am simtit decat o mica intepatura cand a bagat acul, mai mult ca o scrijelire asa...dupa care m-au culcat imediat pe spate si asa am ramas pana cand mi-au dat voie sa ma misc, dupa cateva ore.
am fost cuminte si nu am miscat deloc capul in plan vertical, doar putin stanga-dreapta dar asta e ok...drept consecinta nu am avut nici un efect secundar...nu dureri de cap, spate, greata, ameteli...absolut nimic.
te ia putin frigul la un moment dat, tremura un pic picioarele dar e normal la orice anestezie...m-au acoperit cu paturi si in cateva minute a trecut.

asadar eu as recomanda rahi-anestezia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui aris26

uali - bine ai venit!

Bun sosit si de la Navodari

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Merci Dodo!
...sper sa ajung in iulie la Navodari...anul trecut am stat la corabia piratilor si ne-am simtit f bine , in ciuda preturilor...iar plaja este superba...

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

mmmmmmmmm
pai vezi? nu e corect! ia sa vedem si noi nishte poze cu voi

Citat:
citat din mesajul lui uali

Aris...multumesc pentru urari!
...esti in favourites pe picasa la mine :))

25 martie 2009

Mergi la inceput

aris, asa este :)))
dar inca nu stiu cum sa introduc link-ul de picasa...mai cercetez...

dar sa stii ca totusi apari la mine la "fans of your photos", ia uita-te dupa "olivia"

Mergi la inceput

eu am facut o laporoscopie cu anestezie generala care a mers excelent. am avut doar o experienta neplacuta la trezire pt ca mi se spunea sa respir, auzeam dar nu puteam sa dau comanda sa trag aer in plamani. nasterea a fost cu epidurala si am avut senzatia ca e cea mai mare inventie ever. acum cred ca depinde de ce interventie ai de gand sa faci in primul rand si apoi trebuie discutat cu anestezistul care dupa ce afla cate ceva despre tine din punct de vedere medical ar trebui sa te sfatuiasca care este mai buna in cazul tau

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

da, vad ca ai sarit pragul, felicitari

fetelor, care v-ati operat pina acum, ce anestezie e de preferat? generala sau rahidiana?
pina azi io eram pt generala, dar acum parca as fi mai favorabila la rahidiana, am impresia ca sint mai putine probleme la trezire... dupa cite citii pe net.
Voi ce experiente ati avut?

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

25 martie 2009

Mergi la inceput

uali - ahaaa deci si eu m-am delectat cu pozele voastre. ma bag acum sa le revad.

dodo - ce s-a intamplat cu referendumul la voi? ca sunt si eu oarecum vizata de decizia asta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

dodo, merci de raspuns.
vazusi ca am fost la ochelarie, am pus preturile la lentile acu citeva pagini bune in urma... e corent cu ce preturi ti-au dat tie?

Toulouse, la ville rose

Am vazut...nu e corect ...DAR,,,dar eu traiesc in RO si aici astea sunt..trebuie sa aiba si patronii de-o maslina/amanta/masina...caci cei ce au nevoi vor llua caci n-au de unde din alta parte

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uali

Merci Dodo!
...sper sa ajung in iulie la Navodari...anul trecut am stat la corabia piratilor si ne-am simtit f bine , in ciuda preturilor...iar plaja este superba...

Hanul piratilor
PS: daca vrei sa ne intalnim-cunoaste astept semn...

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

dodo - ce s-a intamplat cu referendumul la voi? ca sunt si eu oarecum vizata de decizia asta

96% din au votat impotriva depozitului de deseuri...dar nu stiu daca se va lua in seama...Sincer

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

da, vad ca ai sarit pragul, felicitari

fetelor, care v-ati operat pina acum, ce anestezie e de preferat? generala sau rahidiana?
pina azi io eram pt generala, dar acum parca as fi mai favorabila la rahidiana, am impresia ca sint mai putine probleme la trezire... dupa cite citii pe net.
Voi ce experiente ati avut?

Toulouse, la ville rose

Eu am facut de ambele, la generala mi-au clantanit dintii la trezire, in rest la fel mi s-au parut !

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput