Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 24
Raspunsuri - Pagina 3
danielac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LauraNicole
Kokiy , nu pot trimite direct pe adresa centrului pentru ca sunt lucruri noi noute si multe si am cateva conditii puse ca sa le primesc si nu o pot scalda ca altfel nu mai pup altadata .Intelegi?Prefer sa trimit la una din voi ca asa stiu sigur ca s-au primit si sunt in regula . |
Laura daca vrei s ale primesc eu si sa le redirectionez acolo unde doresti e ok!
ADRIANKA spune:
Fetelor, cui pot sa trimit si eu niste hainute de bebe? Adica vreau sa trimit uneia dintre voi si apoi voi sa le vedeti si sa hotarati incotro pot merge. Se poate asa? Sunt hainute si de bebe mic si de copilas de pana in 2 ani. Nu sunt foarte multe, cam o sacosa.
Ca asa, m-am uitat eu in lista, si ar fi si bebe de iulie, si Robert-Stefan, Cosmin-Mihai, Rares, Darius-Mihai, Patrik. Nu pot eu sa aleg. Pe joi sper sa reusesc sa trimit, dar am nevoie de o adresa.
Edit, ca pot trimite si niste haine de fata, mai slabuta asa, ma gandeam la Raluca (17 ani).
Va pup!
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADRIANKA Fetelor, cui pot sa trimit si eu niste hainute de bebe? Adica vreau sa trimit uneia dintre voi si apoi voi sa le vedeti si sa hotarati incotro pot merge. Se poate asa? Sunt hainute si de bebe mic si de copilas de pana in 2 ani. Nu sunt foarte multe, cam o sacosa. Ca asa, m-am uitat eu in lista, si ar fi si bebe de iulie, si Robert-Stefan, Cosmin-Mihai, Rares, Darius-Mihai, Patrik. Nu pot eu sa aleg. Pe joi sper sa reusesc sa trimit, dar am nevoie de o adresa. Edit, ca pot trimite si niste haine de fata, mai slabuta asa, ma gandeam la Raluca (17 ani). Va pup! .................................................................. Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007) |
Daca vrei poti trimite al mine coletul!
LauraNicole spune:
Adrianka,hainutele ar ajuta-o mult dar ea nu are adresa exacta acum ca e ca tiganii cu cortul gratie maica-sii dar iti pot da adresa bunicii ei de la tara ,bunica la care se mai duce in w/e .
Dani,le trimit la tine,nu-i bai dar toate sunt pentru spital.Nu ti-e greu sa le retrimiti in Bucuresti?Eu astept pachetele sa vina ca ieri mi-a scris ca sunt gata .Cum ajung numar ce e in ele ca sa stim o chestie si le trimit cu primul curier (care,daca nu ma insel,le culege lunea si martea ),acelasi prin care am trimis pachetul la tine pentru orfelinat .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
papanash spune:
Helau !!!
Laura, vrei sa trimiti pachet la mine ? hai ca-ti zic pe PM adresa, cu rugamintea sa nu treci numele firmei pe pachet, numai numele si adresa. Valabil pentru oricine trimite pachete la mine. Asta a fost singura problema, in rest e ok. Oare coletele externe ajung tot acolo unde ajung cele din tara ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
citat din mesajul lui alex_andra Fetelor, eu pe 24 am si masina disponibila, deci daca aveti nevoie de sofer, numa' sa spuneti, ca fata se infiinteaza la voi la scara Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Super !!! eu ma bag la oferta hai sa vb la generale.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui papanash Helau !!! Laura, vrei sa trimiti pachet la mine ? hai ca-ti zic pe PM adresa, cu rugamintea sa nu treci numele firmei pe pachet, numai numele si adresa. Valabil pentru oricine trimite pachete la mine. Asta a fost singura problema, in rest e ok. Oare coletele externe ajung tot acolo unde ajung cele din tara ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Da bre!La tine vreau da zi-mi adresa si un numar de telefon ca astia nu le curiereaza daca nu le ofer un numar .Sa sune,nu va ganditi la prostii !
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
alessika spune:
scuze sunt noua pe aici si nu am stiut Laura Nicol te rog eu ajuta-l si pe sufletelul ala mic de doua luni sa il treci la donatii ca eu nu stiu nu ma pricep.sunt mamici care doneaza dar nu stiu cum sa ajung la ele.pe bebita il cheama Marian .te rog din suflet.ms mult
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui alessika scuze sunt noua pe aici si nu am stiut Laura Nicol te rog eu ajuta-l si pe sufletelul ala mic de doua luni sa il treci la donatii ca eu nu stiu nu ma pricep.sunt mamici care doneaza dar nu stiu cum sa ajung la ele.pe bebita il cheama Marian .te rog din suflet.ms mult |
Alessika,pe prima pagina al acestui topic ti se explica exact ce ai de facut :datele tale de contact,datele lor,adresa lor completa,un numar de telefon , numele lor complet ,masurile,varsta copilului , de ce sunt in situatia in care sunt .Nu TU le scrii mamicilor care doneaza ci ,daca ele se ofera sa iti doneze ceva,eu sau Daniela le dam adresa ta .TU nu ai voie sa le contactezi .
Editez ca am uitat sa-ti scriu ca toate astea tu mi le trimiti pe PM sau in email,nu le postezi aici pe forum iar daca o faci mesajul tau va fi editat de catre moderatori si tie ti se va interzice accesul pe viitor .Regulile sunt fara exceptie pentru toata lumea .Trimite-mi ce trebuie si fi sigura ca vor fi ajutati daca este totul in regula .Noi trebuie sa verificam daca minti sau nu .Multumesc !