Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 4
vladimirescu spune:
Vaz ca am stirnit mici discutii cu ceaiul granule... Am vrut doar sa zic ca evident e mai gustos decit ceaiul din plante pt ca in primul rind e indulcit si in al doilea rind toate chestiile chimice sint mai gustoase nu's cum naiba decit alea naturale (incercati voi s afaceti un sirop natural din frunte in casa, n-o sa fie in veci asa de bun ca ala de la Yo de exemplu care are acid citric etc - va zic ca-s mare consumatoare de siropuri cu apa minerala in ultima vreme :))
Unii pediari recomanda ceaiurile astea, mai ales ala cu fenicul si anason de la Hipp care cica e bun la colici - e bun cred eu doar ca ii place copilului, umple burtica cu el si e mai multumit.
I-am dat multi ani lui Vladimir ceai de fructe Hipp sau Humana, v-am zis ca ajunsese dependent de el, era cel mai bun lucru de mincare dupa capul lui, pt ca era dulce :) Dar cind am vazut ca in Franta nu se gasest eneam de ceai granule in farmacii si marcile astea celebre de la noi lor le sint necunoscute... oops, m-am mai gindit o data.
Eu una nu am de gind sa dau pina la 6 luni ceai de nici un fel - eventual apa cind e cald si merge in parc cu bona iar eu nu sint linga el sa-l alaptez de sete.
Pediatra mi-a recomandat sa-i dau dupa 3 luni cite un pic de suc de morcovi + mar, intii 5 ml, apoi 10 ml, intre mese. Banuiesc ca se gindeste sa-i sporim cantitatea de vitamine care intra in el, si evident ca se gindeste ca e un supliment de hrana. Pediatra mea e de moda veche, imi zice ca bebe tre' sa ia minim 750 g pe luna si eu ii zic ca ba nu, asta e media, adica daca intr-o luna ia 1 kg si in urmatoarea ia 500 g, tot bine e :) Evident ca stie, nu ma contrazice, dar tactica ei e sa ma faca sa actionez astfel incit copilul sa fie mereu peste medie... Ei bine, eu chiar imi doresc sa fie fix pe medie, asa a fost si Vladimir si tare bine i-a mers :))
Ella auzi la ea, zeama de pampers stors :)))
briza_marii spune:
Un mare, mare pup pt toate mamicile de iepurasi dragi, ca tare mi-a fost dor de voi. No am avut botezul acum 2 saptamani si imediat dupa am tulit-o la tara la aer curat. Botezul a fost mult mai frumos de cat ma asteptam, avand in vedere ca a fost f restrans, doar 32 de pers, totul a fost super, mai putin ploaia torentiala de la finele botezului...ca mi-au plecat tot invitatii, inclusiv noi, uzi fleasca. Macar sa fie bebe norocos si baftos la bani.
Aici sunt cateva poze: http://brizamarii.sunphoto.ro/botez_Eric
Cel mai mult si mai mult m-a impresionat ca a venit si bunica mea de la tara. Imi pare asa de bine ca am apucat sa facem o poza cu toti nepotii si stranepotii ei
La tara a fost asa de bine ca am de gand sa mai plecam peste vreo 2 saptamani: bebe dormea toata ziua afara in carut (aici in bucuresti plangea de zici ca il musca carutul), se uita toata ziua dupa catei sau cum batea vantul prin vie....S-a schimbat f mult: nu mai are colici, rade si gangureste toata ziua, la baie se balaceste fericit in cadita lui..suntem TOPITI rau de tot dupa el.
Ioana ce bine ca ai scris faza cu pupatul, ca eu l-am pupat la iesirea din biserica, ca plangea tare si il tineam in brate sa il linistesc, si l-am pupat pe frunte. Nu v a zic ce imi venea sa plang apoi, ca mi-au zis femeile ca nu e bine sa il pupi dupa impartasanie pana nu adoarme
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
briza sa va fie de bine increstinarea! l.am admirat pe david in poze
si chiar azi m.am gandit la tine
vladi felictari si tie pt greutatea lui floricel, bine ca a luat exact cum ai vrut tu sa fie bine
nu.s de acord cu ceaiul granulat si nici natural care poate fi foarte iritant pt stomac
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
hai ca ma tin sa scriu ceva si uit la fiecare post
oana stii ca am scris ca silvana are axilar 37.4 maxim, ei bine de cateva zile de cand afara e chiar frig, s.a dus canicula are 36.2
vreau sa confirm ca intr.adevar are legatura cu caldura
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happyjoy Ioanact, iti multumesc tare mult pentru lamuriri. Uleiul pe care il aduc e doar pt bebe? Poate fi si ulei special de bebei si nu ulei de masline? Mami de minune minunata! |
Nu ai pt ce!
Da, dar il poti folosi acasa la mancare, candela..etc.
Nu ulei de masline sau pt bebei, ci ulei din comert de floarea soarelui.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui andira Mi-am adus aminte de asta. Iti raspund pt ca si eu am avut timp de 3 ani si 10 luni doar 2 copii . Eu stateam in fata, pe locul meu, iar fetele in spate, fiecare in scaunelul ei. Nu mergeam in spate niciodata, ca n-aveam de ce. Nu-mi pot pune nici centura, deci protectia mea e 0, plus ca e incomod (zic asta pt ca am experimentat acum, lasand-o pe Iris in fata in scoica). Plus ca pt mine ar fi doar o solutie pe termen foarte scurt, pt ca am rau de masina. Daca fetele nu-ti plang si le place cu masina (ale mele cel putin adormeau instant, si Iris nu se dezice), nu vad de ce ai sta in spate. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Eu, pe Justina o mai alaptez in masina.
Cand va creste un pic m mare le voi lasa pe amandoua in spate.
Merci pt rasp!
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Am venit si noi acasa !
hai ca vroiam sa scriu dar nu mai apuc ca se trezeste Maya si eu am uitat sa strerilizez pompa
aaa repede Asteropi - asa cum au zic fetele laptele este intai apos. cam 20 -30 ml dintr-o 100 ml apoi vine cal alb care curge mai greu si poate la tine ca nu sunt sanii obisnuiti cu pompa ala nu mai iese
Iar s-a infundat un canal , acelasi , iar am facut o rana la un san acelasi
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
CoriMami spune:
Buna fetelor,
la noi tati pleaca la mare azi...de fapt la CT cu o treaba, dar i-am dat unda verde sa isi ia o noaptea la Mamaia, e baiat cuminte si munceste mult, plus ca merge cu oameni de-ai mei de incredere:) Ce m-as fi dus si eu..dar e prea cald pt copil de acum, si doar nu o sa stau tintuita in camera de hotel pana vine noaptea si racoarea...
Despre laptic, vreau sa zic ca de o sapt rod Galactogil si beau 4 l apa pe zi...si cuuuurge, jet. Ptiu, ptiu!
Honey, nu reusesti tu sa o readaptezi pe Maya la tzitzi? ce tetina ii dai la bibe? poate una de silicon cu gaura f mica ar facea-o sa-l antipatizeze pe bibe si sa treaca la tziti. E pacat sa te chinui asa
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family
andira spune:
Am si eu putina liniste, ca au plecat picii mari cu tati (de fapt, trebuia deja sa se intoarca), iar Iris a atipit nitel in scoica.
Stateam si ma gandeam - in curand apar mamicile de mar-apr 2011, voua va vine sa credeti?...
Nu stiu cand a trecut timpul... N-am neaparat nostalgii dupa sarcina, cel putin cand vad vreo graviduta cu burta mare imi spun ce bine ca am scapat de perioada grea din ultimul trimestru si de incertitudini, dar parca au zburat lunile astea...
In fine, m-a apucat nitel nostalgia, dar imi vin picii si n-o sa mai am timp sa ma gandesc la prostii...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
nafi spune:
citat din mesajul lui CoriMami Opaaa..dar ce e linistea asta? Toti piticii au facut baita si acum nu vor nani, nu-i asa? Lizuca de ieri face rostogoliri in pat, e asa de haioasa! Asteropi, eu zic ca o alinti prea tare pe printesa, si eu cu inima rupta am lasat-o de cateva ori singura in camera si patul ei, si acum sa vezi ce bine se distreaza si adoarme fara companie. Evident mai trec pe la ea, o spionez, cand vad ca e prea suparata i-o mai tin pe suzi... Mai e vreun iepuras care doarme singur in camera lui noaptea? sau eu sunt o mama inconstienta? Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family |
Stai linistita ca suntem mai multe in clubul "mamelor incostiente" Si Riccardo doarme in alta camera singurel de cand s-a nascut. Si de multe ori dupa masa de la 5 am cand se lupta sa elimine gazele l-am pus pe burtica si a adormit asa. l-am lasat asa si il mai verficam din cand in cand dar am observat ca isi intorcea singur capul intr-o parte sau alta fara probleme asa ca nu am stat cu frica ptr o eventuala sufocare...oricum sunt atenta in continuare...nu-l las nesupravegheat.
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/