Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

gata, nu mai e nimeni prin zona, fug sa fac un dus si somnica

ma si mir de mine, e prima oara cand ma prind ore d-astea nesimtite pe forum, eu, adepta inraita a zeului SOMN

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Na ca venii la spartul targului. Tocmai ati plecat toate la somnic.
La mine e inca devreme.
Voiam sa raportez si eu prima completare din biberon a Sofiei. Noroc ca aveam in congelator. Dar era singura portie de 50ml ca restul am dat unei pisici amarate, si n-am mai pus .
Si nici nu s-asaturat cred .
Nu am avut suficient lapte la ultima masa, era clar, asa ca am dezghetat repede in apa si i-am dat. Moamaa ce repede a mancat. Si mai vroia. I-am mai bagat sanul in gura, a mai stors ceva si a adormit.
Acum mi-e frica, daca e inceputul sfarsitului . Da de ce????????
Si n-am nici ceaiuri sau mai stiu eu ce pe aici. Trebuie sa intreb la farmacie, poate sunt ceva medicamente. Offfffff!!!!
Mai caut si pe net ceva.

Va pupic
Noapte buna

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata mamici!
daca fata mea a dormit de la 9 seara la 6 am...acum nu ma mai culc, ca tre sa il trezesc pe sot, mic dejun, etc
Asa ca va invit la biscuiti cu bezea si ciocolata si o cafea buna!
Despre pete...trebuie sa va declar ca si Petala are una mare in palma, cat jumatate din palmutza ei, rosu purpuriu si reliefata. Asta ce o fi, honey,ca tu te pricepi. Oricum eu sper ca vor trece toate petele rele, la toti bobocii nostri, alea bune si inofensive n-au decat sa ramana, dar daca e ceva periculos, sa treaca si sa ne lase!!!
Vreau sa zic ca si fina mea a avut multe pete, ce-i drept nu asa rosu intens cum are Petala, ci ca cele ale Mayei de pe fata, si pana la 1 an jumate au disparut (avea pe pleoape, frunte, maini).
Ella- s-a intors barbatu si l-am batut cu facaletzu' din cauza de colac secuiesc, ca tare-mi place si nu mi-a adus si mie....de blonde nu m-am suparat, ca blonda mai focoasa ca nevasta-sa nu pupa el

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577899133ottSQi?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Fetele, mi-am cumparat expresor nesscafe dolce gusto si va invit la un Latte machiatto..deci sunt criminal de bune
constat ca avem niste iepurasi extrem de frumosi, dar cu peteSi Codrin are o pata rosie la ceafa . sii urca in perisor Eu am observat-o doar pe la 1 luna cand a inceput sa cheleasca.

La multe lunite iepurasilor sarbatoriti ieri si azi!!

Honey chiar s-au tras bine petele printesei..si e asa dolofanica. Doamne ajuta sa se traga de tot. Fetita lui sor'mea a avut la nastere pe ochisori si la ceafa, si pana la 1 an s-au tras.

Ioanact cred ca a fost tare emotionant pt sot sa-si boteze fetiteleSuper!

Referitor la tzatze , Delia, vergeturile in timp se trag si se decoloreaza tare, insa consistenta tesutului nu-si mai revine de tot. Insa nici nu raman fleasca , cum o sa-i simtiti imediat ce opriti alaptarea. Se mai intaresc putin in cateva luni!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13
Si acum intrebare

Vreau sa-i fac si eu un program cu alaptatul da nu stiu exact cum sa procedez. El noaptea doarme cate 8-9 ore si ziua i-am tot bagat tzata ca mananca f putin. Sa-l tin nemancat vreo 2-3 or si poate mananca mai mult? dar dk ii e sete , ce fac? Ca eu ii dau taza mereu ca ma gandesc ca ii e sete ca tot isi baga pumnii. Apa nu vrea ca am incercat.El nu prea plange cand ii foame, decat dk e foameaaaa mareee.

Delia de ce vrei sa-i faci program de alaptat?
Pe caldurile astea parerea mea e ca chiar nu are rost. Vrei sa-l inveti cu disciplina de mic?
Serios, eu zic ca e mai important sa fie hidratat si sa ia bine in greutate, in ritmul lui, decat un program, la varsta asta.

Eu le-am dat intotdeauna la cerere, si la fel si lui Iris acum, chiar daca de ex a trecut doar 1h. Nu ma deranjeaza cu nimic, prefer sa fiu sigura ca nu-i e sete.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello !!!
Am facut noapte alba mai mult . Maya s-a trezit la 3 sa pape si nu mai putea sa doarma de caldura. Am bagat-o sub dus pana la urma. Pe la 4 s-a culcat. Ea doarme doar in scutec si dezvelita. Nici nu se poate altfel ca sunt 28 C noapte pt ca bate dupa masa soarele in casa.
Daca are 2 ore am pompat canalul care s-a infundat iar , nu stiu ce tot are de se infunda. La 6 m-am culcat ca nu mai puteam, canalul tot infundat era. Abea acum am reusit sa-l desfund

Gata s-a culcat si Maya, termin de scris si ma bag si eu

Anca .....alea ce a avut nepoata ta se retrag.
Nu e dolofana, chiar ma uitam la ea cand se intinde ca i se vad toate costele . E doar bulanoasa.

Cori ..... probabil eu un hemangiom. Are aspect de capsunica un pic ? rebuie sa fie atenta la el sa nu sangereze sau sa ulcereze. Majoritatea dispar sau se fac cafenii si nu se mai vad
Cele ale finutei era mari , mai ales cele dupa maini ???

Kossir ..... poate e doar un puseu de crestere, nu dospera inca. Renunta la cafea daca bei si relaxeazate

Andra...... si pe mine m-a impresionat gestul. Nu traieste bunica doar din banii aia, mai vinde oua, are gradina, pasari, noi ii ducem mai totul din bucuresti. Atata ce isi mai cumpara ea cate ceva sau plateste lumina. Ma gandesc la saracii batrani care stau in oras cum se descurca cu 2 mil pe luna ???

Alina ..... wow chiar ca ai facut mult compot. eu nu le am cu dulceata, compot etc. Prefec fructele fresh. Frumoase pozele si fetele

Ella..... i-am dat si eu apa. nici macar 10 ml nu a baut dar a baut cu pofta. Eu stiu ca nu trebuie sa depaseasca 40 ml pe zi asa ca 10 ml cred ca e destul. De cand cu calcura vad ca e lapte mai mult, ma gandesc ca e mai apos sa-i satisfaca setea.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Nafi ..... Riccardo cred ca are o pata cafe latte. Nu prea dispar in timp dar nici nu se modifica. Nepotul sotului a avut una maaaare de tot care a disparut, deci nici imposibil nu e .

Voi mai aveti dunga neagra pe burta ???? la mine tot acolo e

Mergi la inceput

Tot am uitat ceva :

Andira ...... nu e chiar asa atipic pe picior. DaCA Cauti pe net o sa gasesti o gramada de poze cu pete mongoliene pe picioare, pe tot spatele , pe maini. Era mai ciudat daca o avea pe fata sau pe burta.
Nu stiu pe ce planeta traiesc medicii astia de la noi.
Nici mie nu a stiut sa-mi zica ce e.
Roxana a fost care a diagnosticat-o, dupa care am cautat pe net si am gasit multe cazutri cu pete pe picior

gata ma bag la somn cat mai apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor, a adormit baiatul asa ca intru si eu un pic. Multumesc pt aprecieri, tare multe poze ii fac lui Robin, am senzatia ca trece timpul prea repede si ca eu nu prea stiu sa profit de el :( sunt mai mereu stresata si obosita, cred ca de asta e si el asa plangacios si sensibil...

Roxana inca nu am folosit caruciorul sport, cred ca o sa il bag in el de la 5 luni incolo, deocamdata il scot tot in scoica si tot scoica o sa o iau acasa in tara.

Am o intrebare legata de biberoane (am inceput sa ii dau in fiecare seara completare ca nu mai prea am lapte seara nu inteleg de ce). Voi cum procedati cu biberoanele dupa utilizare, se clatesc cu apa+ sterilizare sau sa le spal cu ceva detergent de vase + sterilizare? Inca imi prind urechile cu atatea ustensile

Azi merg in oras sa imi caut o rochita de botez, sper sa gasesc ceva rapid.

Merci si pt toate informatiile legate de hainute de botez, sigur gasim ceva frumos sa il imbracam.

Kossir imi pare rau sa aud de problema cu laptele? tu seara nu ai mai avut destul? (asa sunt si eu de vreo cateva zile desi mananc si beau multe lichide).

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Neata si de la noi!

IOANA- ti-am lasat PM. Ce harnicuta esti tu cu compoturile. Si mie imi plac f mult cele de cirese, visine si piersici , imi cumpar f des ca de facut..... n-am facut niciodata prefer sa le cumpar. Mie 10 borcane mi se par putine, la cum sunt eu mancacioasa.

ANDRA- mersi de raspuns Sincer nu stiam ce sa fac. Am vazut ca fetele pe aici vb de mese de 5, 6 ori pe zi. Pai eu ii dau asa de des ca nici nu stiu nr. nu am stat pana acum sa numar si m-am gandit ca poate nu fac bine si din cauza asta suge putin , cam 3 min o tzatza si pe a2a nu o mai vrea incepe sa se hlizeasca si peste putin timp ii dau iar.( la max 1 ora , 1 ora si ceva)

Am uitat ce vroiam sa zic. Revin dk imi aduc aminte

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY

Mergi la inceput