Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 9
xela_07 spune:
Nikole - frunzaream in urma si am citit de tipa de pe forum si paranioa ta. Doamne, e clar ca nici nu mi-am putut imagina asa ceva de am stat eu linistita cu pozele la vedere si postari diverse. Mi-am refacut si eu semnatura, oricum cred ca e putin tarziu acum .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
Eleysa spune:
BAFTA MIREMIA!!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel La bilantzul de 6 luni stam cam asha: Alena are 6.2kg (+4.1kg fatza de nashtere) si 62cm (+15cm), iar Natalia 6kg (+3.9kg) si 62cm (+15cm). Eu zic ca e destul de bine, deshi fetitzele au crescut in grafic de obicei la limita de jos. Inca nu le-am diversificat deshi papa exclusiv lp de la 5 luni. Primesc doar 2 linguritze de cereale pe zi. Se rostogolesc in toate felurile, fac exercitzii de stat in funduletz, Natalia are chiar tendintza sa se ridice, dar inca nu sta nici una bine-bine. Piciorushele nu si le baga in gura, deshi si le prind cu manutzele. Sunt foarte active, se joaca tot timpul, se plictisesc foarte repede si trebuie mereu sa le gasesc cate ceva de facut. Alena pare sa raspunda cand o strigam pe nume...si da din guritza parca ar vrea sa vorbeasca. Natalia adoarme singura seara... ce mai, sunt fete mari de-acuma. Per ansamblu eu zic ca sunt destul de ok. Ashtept insa certificarea medicului. Sper sa ajungem saptamana viitoare. Dermatita Alenei pare sa dea inapoi aici la tzara...ori ii prieshte aerul ori soarele, ori tratamentul isi face efectul. Orice ar fi...deocamdata obrajorii arata mai bine. In schimb Natalia ma ingrijoreaza un pic... are o urechiusha care e inroshita in spate si pare sa zemuiasca. Mai este vreun caz asemanator pe aici? Cu ce sa o dau? Am incercat cateva creme de bb-i pe care le aveam acasa (hidratanta, de galbenele, emolienta, care usuca) si am dat si cu pudra, dar nu se vindeca. Doar cu pudra pare sa arate mai bine. Pana ajung la medic mi-ar prinde bine sfaturile voastre. anticipat din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7 Filmuletze AMR 5 (+11) |
Felicitari!! Gata ai fete mari
Ma bucur ca dermatita Alenei e pe duca cat despre urechiusa Nataliei, parca Cris.d se plangea la Ema de ceva similar si parca doctorul ii spusese sa o dea cu vit A/ baneocin unguent...imi pare rau ca nu mai stiu in ce cap a zis, dar poate intra ea si iti zice mai multe. sa treaca
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui carmita_baby Elefantica, eu mereu te incurcam cu Haircut, aveam impresia ca ea este cea care s-a despartit in perioada in care era gravida. Cum te descurci singurica cu Isabela? de Lorena 03.03.2010 www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa Mello motanelul iubit |
Acum imi este foarte bine, as minti insa sa spun ca a fost usor. Oricum ce este foarte bine la mine este ca nu sunt singura. Ii am pe ai mei alaturi care ma ajuta foarte mult in cresterea Isabelei. sa iasa totul bine si pentru tine pana la urma. Noi suntem alaturi de tine
Eleysa spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele hai ca dau si cafea sa va zic ceva sa va distrati si voi ce tra-la-la sunt......eu mor dupa cafea si o beau [de la inceputuri] simpla si tare fara zahar,glucoza,lapte,frisca s.a.daca pun ceva in ea nu o mai pot bea ...culmea e ca sunt innebunita dupa dulciuri ... ratusca iar dintisori? mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Multumim de cafea ...eu din cauza cafelei de pe forum m-am reapucat de cafea ...imi curgea apa in gura la fiecare cafea de dimineata ...am mai intrerupt insa in unele zile ca mi s-a parut Isabela cam agitata.
super bancurile
Ai rezolvat cu instalatorul? eu numai povesti de cosmar am legate de instalatori
carmita_baby spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miremia
din suflet! Votat strumfita cu codite de asemenea, care apropo e dulce foc si suntem invidioase pe coditele ei. Multumesc inca o data cristies, ayanna, alexutza, carmita, nikole, mandruta! PS: Noroc cu voi ca ati mai scos motatele sa mai faca miscare ca stateau de aproape 3 luni pe bara _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Votat gazute mici si dulci de Miremia, de Ayanna si de Alexa!
Acum sunt fericite motatele, ca mai fac si ele miscare, sa mai dea jos din celulita si din kile
de Lorena 03.03.2010
www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa
Mello motanelul iubit
Eleysa spune:
citat din mesajul lui ale1212xa neatza fetele multmim de cafea...fug sa imi fac si eu una fetele suntem si noi in concurs asa ca va rugam un vot mic si pentru noi: http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/65# al3csa ramanem datori ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Votat pe toata lumea
Eleysa spune:
citat din mesajul lui ale1212xa fetele de ce agitam motatele? ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre vrem si noi un vot mic mic mic |
Daca am retinut eu corect, Miremia sustine lucrarea de dizertatie az.
Eleysa spune:
citat din mesajul lui Nik0le Ne-am intors de la control+vaccin, Irina are 62 cm si 5,040 kg , dr a zis ca e cam putin, se si mira de veselia mea (eram surprinsa pt ca nu credeam ca o sa trecem asa repede de pragul celor 5 kg). A ascultat-o pe toate partile, s-a uitat si in gatul ei, toate ok. Ce nu e ok, se pare ca are o tonicitate crescuta a muschilor (asa s-a exprimat), ca e cam spastica si ne-a dat trimitere la neurologie, a zis ca se rezolva cu kinetoterapie, la Gr Alexandrescu. |
Felicitari pentru cele 5040 gr !!
Eleysa spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Poftiti la papanasi fierbinti cu smantana si dulceata de coacaze rosii cea mai fericita mamica :) |
poftim, poftim