Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 7
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Si...bineinteles, ne-am inscris si noi la conscurs. Ne gasiti aici si va multumim daca ne mai dati cate un vot din cand in cand. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
Votat! De pe toate trei calculatoarele...si pe Mini Ene de asemenea...
...mai este vreun pufulete de-al nostru pe acolo?
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Un vot pentru o strumfita cu codite!
Nik0le spune:
Ne-am intors de la control+vaccin, Irina are 62 cm si 5,040 kg , dr a zis ca e cam putin, se si mira de veselia mea (eram surprinsa pt ca nu credeam ca o sa trecem asa repede de pragul celor 5 kg). A ascultat-o pe toate partile, s-a uitat si in gatul ei, toate ok. Ce nu e ok, se pare ca are o tonicitate crescuta a muschilor (asa s-a exprimat), ca e cam spastica si ne-a dat trimitere la neurologie, a zis ca se rezolva cu kinetoterapie, la Gr Alexandrescu.
Cata, voi de cate ori pe saptamana mergeti? Iti dau pm sa te mai intreb una, alta.
BAFTA MIREMIA!
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Votat! De pe toate trei calculatoarele...si pe Mini Ene de asemenea... ...mai este vreun pufulete de-al nostru pe acolo? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana Un vot pentru o strumfita cu codite! |
eu eu eu
la semnatura e linkul
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
vrem si noi un vot mic mic mic
Nik0le spune:
Votat! De pe toate trei calculatoarele...si pe Mini Ene de asemenea... ...mai este vreun pufulete de-al nostru pe acolo? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana Un vot pentru o strumfita cu codite! |
ayanna, votat printesa cu codite! Si pe Mini Ene, ieri. Merge sa votezi mai multe poze intr-o zi?
mandruta spune:
Dupa ce am uitat sa dau "buna dimineata", am baut o cafea pentru care nu am multumit, si am scris un mesaj care a disparut (a ramas doar quote), va pupam acum, scurt si nu prea dulce ca e cald.
Miremia, iti tin pumnii astazi!
Nikole, felicitari ca ati depasit pragul de 5 kg!
Larisel, te invidiez ca esti la aer curat pe canicula asta!
Catalutza cred ca e la plaja...
Oare ce face Andrelina?
red]MP[[/red], m-am prins cam greu la ala cu farmacia! Deh, caldura, neuron obosit... Te-ai hotarat ce faci dulce? Vroiam sa zic ca la noi se mananca foooooooooooooooarte repede orice, deci oricum tiramisu n-ar fi rezistat, asa ca renunt. Poate-mi vine alta idee...
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
ayanna, votat printesa cu codite! Si pe Mini Ene, ieri. Merge sa votezi mai multe poze intr-o zi? |
Multumim...
..merg mai multe voturi, dar la poze diferite...nu la aceeasi poza!
ayanna_xem spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
eu eu eu la semnatura e linkul ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre vrem si noi un vot mic mic mic |
Votat!
miremia spune:
din suflet! Votat strumfita cu codite de asemenea, care apropo e dulce foc si suntem invidioase pe coditele ei.
Multumesc inca o data cristies, ayanna, alexutza, carmita, nikole, mandruta!
PS: Noroc cu voi ca ati mai scos motatele sa mai faca miscare ca stateau de aproape 3 luni pe bara
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
miremia spune:
Nikole felicitari pt cresterea in greutate a Irinei!
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
dulcineea_cj spune:
Poftiti la papanasi fierbinti cu smantana si dulceata de coacaze rosii
cea mai fericita mamica :)