Puiuti de Randunici 2008!! (422)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Naty harnicutza,
Nico, prea repede luasi pozele!!!! Tinem pumnii stransi
Mimo, cu cine ramane klingonianul diseara????Du-te linistita, ca o sa i se retraga umflatura...
Maria,
Luny, sanatate lui Rahan!

Si vestea cea mare: PEDALEAZA DE IERI!!!!! Pur si simplu, fara sa-l bat la cap, doar ca era atat de mandru sa arate tuturor cum pedaleaza el....

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Liniste si pace pe aici.. Pe unde sunteti? Pe la vreo piscina, ceva, sau la padure/ munte? Eu ma topesc in casa..

De-ale lui MAtei: mergea cu bicicleta printre 2 masini. Ii spun: Ai grija sa treci fara sa atingi pe vreuna dintre ele! El: Incerc, mami.

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu is aici Vali. Iulia a dormit 3 ore si am reusit sa atipesc si eu nitel, al meu inca sforaie-na, ce naiba sa faci pe vremea asta daca nu e nicio piscina la orizont??
Vreau sa zic ca cred ca o iau si eu pe urmele lui Bubu si o trec incet pe Iulia la lapte de vaca. Stiu, pediatrul a zis sa-i dau formula pana la 5 ani ceea ce oricum mi se pare o nebunie dar cred ca nici la 3 nu o sa ajung. Sper sa nu gresesc-nu e vorba numai de pretul lui Nestle dar efectiv m-am saturat de preparat lapte praf, cand ea acum mananca aproape de toate...Asa ca acum la trezire i-am combinat laptele praf cu ProdLacta (eu sunt bautoare de lapte si asta e preferatul meu din comert)-mai mult ProdLacta. A baut cu MARE, MARE placere. Ce parere aveti? Care dintre copiii vostri mai sunt -exclusiv- pe lapte praf?

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si eu sunt aici , ba mor de cald ba mor de frig (daca dau drumul la AC )Klingo e bine, s-a transformat din nou in baietel Am tras o sperietura zdravana si umblu de acum cu fenistilul si cortizonul in geanta .I-am luat de la Chicco un spray gen autan, pe baza de plante. Sa vedem ce bun e .
Am fost aseara la concert, mi-am clatit creierii desi mergea si un Martini "langa"...ma rog, doua/trei/ mai multe chiar. Adia usor vantul, mirosea a tei...mmmm!Va las o mostra si fug "la curte" , poate gasesc o boare ceva

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am mancat si noi, este foarte cald in casa, ca si afara... desi stam cu geamurile deschise... Matei a mancat cirese cot la cot cu noi azi, Stefan a preferat un mar. Am vrut sa mergem la piscina, insa m-am temut, asa ardea soarele! Acum este acoperit si SPER sa ploua macar putin. In rest... a inceput si Matei al meu sa mai rupa, i.am zis ca mingea este a mea si a zis si el "a mia!". Si a inceput o chinezo-japoneza destul de complicata... Nu vrea sa spuna cum il cheama, numerele lui favorite sunt unu, doa, ot. Culori habar nu are... Dar si cand o incepe! Noi am reusit sa cumparam bilete pentru sora mea, Cristina, care va veni la sf lunii la noi, va merge cu noi la mare si apoi va mai sta putin pe aici. Sper sa ii organizam o vacanta reusita, ca merita din plin! Vor fi si momente de pauza, dar vom iesi in parc... ca este aproape.

Vali, felicitari pentru pedalat!

Mimo, ma bucur ca klingonianul a plecat si s-a intors baietelul vostru :). Si eu trebuie sa ma inarmez cu un gel de intepaturi, aici vara este pliiin in parcuri de viespi (iti recomand sa ai si o penseta, pentru ace, ca degeaba dai cu Fenistil daca nu scoti acul, daca este cazul de ac...)

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Incepe furtuna!! Este gri totul! Urat! Dar se va racori! Si bate un vaaant!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

salutare,

felicitari premiantilor: simo(David), clau(Razvan), olguta(Alexandra)

luny sper sa treceti mai repede peste enteroviroze si sa nu va mai intalniti cu ele deloc.

mimo, desi subiectul este de mult trecut sper sa nu te superi daca mi dau si eu cu parerea . Este ok ca parintele sa isi ajute copii la lectii(si eu vreau sa fac acest lucru mai ales ca ai mei nu m-au ajutat...mama ne-a crescut singura si numai de temele noastre nu mai avea timp iar taica-miu cand venea ma urechea pentru note dar nu imi explica niciodata), insa Teo ar trebuii sa invete ca nu totul e gratuit in viata, ca chiar daca nu este o mare scriitoare conteaza ideea in sine si faptul ca s-a straduit, ca uni sunt buni la ceva si altii la altceva, ca nu e nici o crima de nu are 10 pe linie la scoala, ca ar trebuii de fapt sa se axeze pe ceva care sa ii asigure un viitor..iar aceste lucruri tu trebe sa o inveti, fara a fi o mama rea. incet, incet poti, cred eu cel putin, sa ii lasi ei libertatea de a se exprima. Pana la urma in viata nu se uita nimeni la cati 10 ai luat in scoala, si cred ca stim asta toate...se uita la ce fel de om esti si ce sti sa faci. Faptul ca ajutorul tau exista este minunat insa deja ajutorul tau o impiedica sa vada adevarata competitie in viata. dar pana la urma tu esti ce-a care va lua decizia.

despre parinti eu, cel putin in acest moment, nu vreau sa "vorbesc" sunt mult prea multe lucruri dureroare legate de parinti si bunici mei...asa ca ma stradui doar sa nu fac ca ei...cam greu insa sper sa reusesc.

nico , eu nu am fost prima insa am fost singura fata si trebuia mereu sa inteleg...poate de aia am ales si meseria asta...am invatat sa "inteleg" foarte bine

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Preferam sa faca cu mine tema la mate, sa vada cat de cumplit de greu imi e, sau sa imi faca el referatul la istorie, de care ma durea in motul de la basca, pentru ca eu aveam teza la chimie a doua zi. Ce n-as fi dat pentru un BRAVO!, pentru cinci minute la un meci de-al meu, pentru doua aplauze la un cos pe care l-am marcat, pentru o intrebare: "Esti obosita? Te simti bine" Ceva!

olga , cand i-am spus tatalui meu ca am luat 10 la lucrarea de licenta...mi-a zis asa cu juma de gura:" Bine", bine in sensul ca l-am informat. deci, te inteleg

Citat:
citat din mesajul lui natynic
Numai scoala asta nenorocita romaneasca intoxica pe copii cerandu-le sa stie PERFECT totul, in loc sa-i selecteze dupa talent si aptitudini

naty, stai linistita si in alte tari este exact aceeasi problema, nu doar in Romania, problema de baza e ca nivelul cunostintelor a ajuns la un nivel impresionant si este imposibil sa le sti pe toate, insa noi ca si oameni am ramas undeva in renastere(sper sa nu gresesc)-conceptual vorbind cand oameni invatati erau enciclopedii ambulante...
cand am dat licenta domni din Bucuresti erau super enervati ca noi nu stiam definitiile notiunilor pe de rost, insa directoarea le-a spus ca ei nu ne-au invatat sa memoram definitii ci sa le construim...crezi ca a contat? trei sferturi din colegi mei au luat sub 6 la licenta

noi azi am fost foarte plecati, de dimineata la padure(la Iepure, simo stie unde ) cu cativa amici, dupa care nani acasa, am vrut sa dorm si eu dar nu am reusit, desi Daci a dormit reo 4 ore...s-a trezit de 3 ori maraind...iar ultima data, cand chiar atipisem iar a marait: "mami am facut pipi in pat", ce puteam sa ii fac? am pus-o pe olita sa faca restul de pipi am schimbat tot si asta e viata merge mai departe...
dupa am mancat un pepene mareeee si apoi am plecat iar la o alta plimbare prin cartier.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna seara....ce fac fetele???

noi am avut azi musafiri iar pe seara am fost noi musafiri......

Naty...vinete cu branza,usturoi,si ce-ai mai zis???,nu bagi si tu reteta???ca suna tare bine.........si mie mi-e o pofta de fasole, nu am ami mancat de nu stiu cand mi-e frica de gazele de la stomac...si uite asa mi-e frica sa-i dau si Antoniei sa nu o doara burtica.....desi o tin in apa cu bicarbonat,o pun la fiert tot cu bicarbonat si schimb apele .....tot sunt probleme.....sau paote imi recomanzi vreo fasole minune ca mor de pofta aici...eu ii pusesem gand rau saptamana viitoare de ciorba cu ciolan...dar tot aveam retineri...de fapt aman

edit:am uitat sa-ti raspund cu laptele...Antoniei ii dau dimineata la trezire lapte praf....iar la somnicul din zi lapte dulce de vaca...din ala de la dozator de la ferma de vacute....are un gust asa de bun si este si gras si iese o branza dulce din el,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ce calduri-gata,vreau sa vina ploaia aia de la Nico
Noi cum stam la etaj,si soarele bate toata ziua pe acoperis va dati seama ce frumos e!iarna e bine ca e cald,stam in tricouri ,dar vara..ne coacem!
Claudia,nu stiu unde e Iepurele ala!
Daci care se straduieste sa faca pipi la olita
Naty,lui Sam i-am dat laptic de vaca vreo 3 saptamani,apoi a facut enteroviroza aia urata si dr ne-a zis sa ii dam lapte praf,ca e mai bun.Deci,inca bea lapte nan!
Ah,si preferatul nostru este tot laptele Prodlacta,ca doar e de aici!

Maine,adica azi e ziua altui finut..alta dixtractie!

GECKOOO,mi-e dor de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Va recomand cu multa caldura sprayul ala impotriva insectelor de la chicco, a fost mai mult decat util.Erau 500 milioane de bazdaganii la tara pe metru patrat si a scapat copilul absolut nevatamat. Maine ma duc sa iau un bax Acum nu stiu, oi fi descoperit eu roata, poate voi stiati deja...dar imi fac datoria
Si de curiozitate , m-am uitat nitel pe prognoza sa vad cate zile d-astea ingrozitor de calde vor mai urma TOATA SAPTAMANA
PS Fi-mea din premianta a devenit corigenta . MOTIVUL Solutia legala gasita de conducerea scolii si de minister a fost sa-i declare pe toti corigenti si sa trimita comisie de la minister pentru re-examinare. Deci luni are EXAMEN la istoria marii britanii din materia de totul anul Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang...are si omu' ala dreptate , au si cei de-a doispea dreptate, toata lumea are dreptate ....solomon saracul

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput