Puiuti de Randunici 2008!! (422)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Eu cand am incercat LaRoche, exact Syndet-ul pentru tenul uscat, m-am umplut de pete rosii pe fata. Nu mi-a mers deloc, asa ca am renuntat rapid...
Iaca aici:
http://picasaweb.google.com/mamiderebe/PremiantulRazvan2010#5482143862761433794
Luny, ca antialergic mai este foarte bun si Aerius.
mstela spune:
Eu i-am achizitionat Teodorei multi chilotei de BBC si in afara casei o las in ei sa-i pishuleasca pan si-o da seama ce inseamna sa fie uda si cat de rau e.
Ciudat insa,v-am spus ca face pipi cam rar,desi bea ceva apa,nu f multa,dar bea.
Ioana,eu i-am dat 2 ani Teodorei cu crema 50 de la Bioderma ca era in termen si arata bine..nu a avut nik rau.Dar adevarat ca se recomanda 12 luni de la deschidere.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
clauclau spune:
Stela, si eu patesc la fel. De cand o tin pe Rebecca in chilotei de bumbac prin casa, descopar ca face rar pipi desi , tot asa, bea lichide. O fi normal?
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Stela si subiectul cu crema e unul dificil, ca depinde de multi factori: ce fel de pigment are copilul, cat a mai stat inainte de plaja la soare, daca are alergii, daca esti naturista sau nu-ti pasa de parabeni si alte alea...o multime. Eu oricum nu l-am tinut la soare decat pana la ora 11 si dupa 5, in luna spetembrie. Plus ca era bronzat negru de peste vara, din parc, de la munte, mai fusesem o data la mare...nu m-am stresat deloc . I-am dat nitel cu crema de-a noastra si apoi m-am enervat ca tot ca tractoritul ramanea, nu se bronza deloc. Asa ca o ora, in fiecare dimineata il lasam fara crema. Simona,mamica de Teo (16 ani) si DuuDuu (DOO ANI ) |
Mimo,asa-i,eu ascult pareri deocamdata.
Dar pana maine treb musai sa ma hotarasc ca nu mai pot lasa copilul in soare necremuit...si desi o ferim de soare,mai ajunge si in soare.
Ieri de exemplu,am fost la baraj,ne-am instalat la umbra,mi-am spus ca nu va lua copilul contact cu soarele,asa ca nu-i bai ca nu i-am luat inca crema,dar de unde??s-a fatzait un pic si prin soare, a vrut pana la lac,fiind canicula

..si a prins-o un picutz soarele pe umeri si brate
..am riscat mult...un pic mai era si se inrosea tare
...asa ca treb rapid sa iau.Eu merg pe varianta fara parabeni-as lua klorane dar uv 50;Tea are pigmentul usor inchis,nu a avut alergii,nu s-a bronzat anul trecut prea mult,usor a prins-o...e ok,asa ca rapid trebuie sa iau ceva fara sa ma gandesc prea mult.
mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mimonix spune:
Sa va zic si de noi...Dudu n-a mai sarit de 38 azi iar nurofenul in sfarsit a actionat. E clar ca actioneaza daca il administrezi la temperaturi mici, in scop preventiv. Ramane de vazut cum sta treaba cu atacul caldurii asupra virusilor, ca deh...e bine de stiut oricum cum actioneaza pentru ca altfel nu ai cu ce sa tot alternezi .
Teo a promovat
ca o vedeta, in lumina reflectoarelor
Ioana ma bucur mult de tot ca tatal tau e bine, nu-mi iese din cap ca-l cheama Doru
De nu era Dorul meu azi aici, o luam pe aratura . Doamne ca mult il mai iubesc si eu pe-al meu desi n-am reusit (bineinteles
) sa-i fac surpriza cu cartea. Din cauza ca las totul mereu pe ultima suta, scrisul lui de poet e pe alocuri greu descifrabil, mi-a luat mult transcrisul, a plecat Mariana ...cine putea sa le prevada
Naty hai ca biruim noi nefirescul din viata noastra saptamana asta ...si pe urma sarbatorim ![]()
Olga ca intrebai, la Elton n-am fost...nici nu stiu daca as fi vrut musai, oricum pe Mimu nu l-a interesat genul absolut deloc..deci pas!
Cami roaga-te sa se termine canicula asta pana la concert ca eu sincer nici nu vreau sa ma imaginez impinsa din toate partile , in picioare, pe 50 de grade
Ca veni vorba, eu propun sa ne intalnim in zona de mici si bere (iar bere, mi-a intrat in cap si nu mai iese
) pentru ca altfel va fi greu spre imposibil. Si sa stabilim dinainte ora si locul aproximativ, pentru ca in arena nu va fi semnal la telefon ....la nici un concert nu e pentru ca sunt prea multi cu mobile si le crapa alora statiile (operatorilor)
Simo si eu am vazut premiantul si pe fratiorul lui..si-am uitat sa zic. De fapt in afara de pozele Nicoletei (bineinteles
) am vazut toti frumosii
Uite acum imi amintresc de frumosii lui Olgu si de frumoasa ei mica "lipita" 
Clau Rebe nu-i slabanoaga absolut deloc, fetele nu intra clar la aceeasi categorie cu baietii.
Ariel nu-mi vine sa cred ca n-au priza produsele bio, eu aud numai despre asta in stanga si-n dreapta. Intr-adevar , probabil la pret, priza scade mult...ca deh, e criza !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mstela spune:
Clau,nu stiu cum o fi cu pishu,ma intreb daca nu cumva se si inhiba,nemaisimtind pampersul..

mami de TEA
Kya spune:
Dar cantitatea ati observat-o? Ca Sanziana cand e in chiloti (sau in fundul gol) nu prea face asa usor... Mai degraba se tine pana chiar nu mai poate! Si atunci balta este pe masura
Asa in scutec e mai putin poate, dar mai des.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
| citat din mesajul lui clauclau Eu cand am incercat LaRoche, exact Syndet-ul pentru tenul uscat, m-am umplut de pete rosii pe fata. Nu mi-a mers deloc, asa ca am renuntat rapid... Iaca aici: http://picasaweb.google.com/mamiderebe/PremiantulRazvan2010#5482143862761433794 Luny, ca antialergic mai este foarte bun si Aerius. mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
Frumosi copii, pacat ca v-au ciupit tantarii. Din cauza lor urasc eu iesitul la padure...a lor si ma rog, a aglomeratiei si a facutul pipi in boscheti. DEci puteti sa o puneti si p-asta pe lista de interzise : padurea !
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mstela spune:
Pozici proaspete![]()
mami de TEA
mstela spune:
| citat din mesajul lui Kya Dar cantitatea ati observat-o? Ca Sanziana cand e in chiloti (sau in fundul gol) nu prea face asa usor... Mai degraba se tine pana chiar nu mai poate! Si atunci balta este pe masura Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Cred ca asta e...de observat cat face,nu stiu,pt ca raman doar chilotii uzi.
mami de TEA