Magnifice Senioare-2 nepotele gemene acasa!(97)
Raspunsuri - Pagina 4
CODRA74 spune:
galli la mine azi e ziua 1 de cm si de azi...stop joc...gata
nu mai vreau sa aud de numaratoare,perioada fertila sau ovulatii.o sa mai intru sa mai aflu vesti despre voi toate...va pup si va doresc sanatate multa si bafta in lupta pentru bebe!pup toate fetele
amy2007 spune:
S-a nascut Sophia- 3400 g si 51 cm, frumoasa si sanatoasa. Mamica, Beatrix, este foarte mandra si fericita ca minunea in sfarsit a aparut pe lume ! Sa ne traiasca nepotica!
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER
alinutahu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 S-a nascut Sophia- 3400 g si 51 cm, frumoasa si sanatoasa. Mamica, Beatrix, este foarte mandra si fericita ca minunea in sfarsit a aparut pe lume ! Sa ne traiasca nepotica! _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. ASPIRANTA FOREVER |
buburneak
sorinake spune:
neatza, fetele!
Multa sanatate micutei Sophia. Sa fie sanatoasa si ea si mamica fericita!
Eu sunt z1. In toamna facem fiv, nu mai asteptam cai verzi pe pereti, ca asteptam degeaba!
Voi pe unde mai sunteti? Unde va mai gasesc?
menics spune:
si daca tot este liniste pe aici... sa va spun ce ma mai facut:
in primul rand sunt z2, de luna asta nu mai iau AC, uite asa m-am suparat ca m-am patat pe fata ca naiba...
doua luni ar trebui sa fiu foarte atenta sa nu raman insarcinata pt ca nu se reface endometru... una peste alta, cam in z15 ma voi programa la un echo sa vedem ce este pe acolo...in rest, tot cu G, hihi,
mi s-a schimbat iar directorul... nebunie mare...
bime ca a venit vara si in we pot face plaja, asta cand nu ma duce al meu la mosie...la tara...
toata gasca si promit sa revin cat de curand...
Manu
brunadria spune:
liniste mare pe aici , vad ca toate fetele scriu doar dincolo..
greu e fara listuta, ma chinui sa mi calculez cand apare cm sa fac hormonalele..
gasca de inimoase! bafta tuturor!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."