Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Concediu placut Andreea82 si sa te relaxezi la greu!!!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, nushulica !

Fiecare zi sa-ti aduca fericire si implinire alaturi de familia ta care se va 'rotunji' asa frumos in toamna !

Sa ai o aniversare minunata !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 24+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu nu stiu ce sa fac...la noi in birou e ingrozitor de cald, bate soarele, n-avem nici AC...mi se umflau f. tare picioarele inainte de caldurile astea, dar acum...mi-e si groaza sa ma gandesc cum o sa rezist 8 ore pe scaun de marti si cu ce o sa ma incalt. As incerca sa merg la serviciu, mi-as lua concediul de odihna - mai am 3 saptamani, apoi sa intru in prenatal...pe de alta parte as mai vrea sa merg la serviciu, dar nu stiu cum o sa rezist...oooof, nu stiu ce sa fac?! Help!

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

FETELOR DE LA UN TIMP AM MEREU POFTA DE AMANDINA ,ACUM INGHIT IN SEC NUMAI CA MA GANDESC . DE LA CE SE FACE DIABET DE SARCINA ? (nu dela dulciuri nu ?) ca l-as suna pe sotulik sa imi ia dar... daca fac rau

Burtica de 27 +

Waaaaaaaw, m-ai lovit la punctul slab! Vreau amandineee, 2 vreau, nu una! Ador amandinele!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Crina, multi ani fericiti impreuna !

Statutul de parinti sa va aduca implinire si bucurie in fiecare zi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Fetelor....vad ca voi gatiti la greu tot felul de bunataturi care in mod normal mi-ar face pofta. Dar acuma pe caldura asta....sa mor io daca pot sa mananc altceva decat fructe, lapte, iaurt, inghetata si apa la greu. Deja am baut vreo 2-3 l de apa. Ma si mir ca nu mi se umfla prea tare picioarele cum va plangeti voi. Dar am facut deja carare de la birou la WC....va urma sa mi se atraga atentia sa aduc mai mult hartie igienica...!

Puteti sa mancati pe caldura asta mancaruri consistente???
In weekend acasa mai merge, dar la birou.....IOC!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Oramona, nu stiu multe, dar cred ca asa e bine sa fie, nu e cazul sa fie maturata deja. Mai mult nu stiu. Poate stie sa ne explice alta burtica

Fetelor, ma pregatesc sa fug acasa, azi a fost ultima zi de lucru, de luni sunt in concediu 2 saptamani si duminica seara plecam. Nu stiu daca mai apuc sa intru pana atunci asa ca vreau sa va urez de acuma multa sanatate, vesti bune la eco, poze cu bebici frumosi si sanatosi si sa ne "recitim" cu bine.
Cred ca voi avea de recuperat un roman intreg

Va pup pe fiecare in parte si bebicii din burtica!

24+ cu un carucior multicolor :)

Andreea, concediu placut si sa ne "revedem" cu bine!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Eu nu pot tine pasul cu voi la scris, sunteti prea rapide pentru mine, de-abia reusesc sa va citesc, ce sa mai si postez

Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la echo !
Tinem pumnii si pentru anna_ivan in seara aceasta !

oramona, din cate stiu eu ( ce-mi mai amintesc de la sarcina trecuta ) asa este bine sa fie acum placenta, sa aiba gradul I.

Lora, hai nu mai fii suparata ca nu stii cu ce te incalti, mai bine bucura-te ca de saptamana viitoare iesi din casa ! De-acum asta trebuie sa fie atitudinea noastra, sa vedem tot timpul partea plina a paharului, ca sarcina avanseaza si vor apare din ce in ce mai multe neplaceri.

Si eu am niste picioare de elefant, din pacate nici dimineata nu-s dezumflate

Mergi la inceput

luy, nu-s suparata, sunt ingrijorata.. Ma si vad cu papucii de casa pe strada!
La Iustina am mers la serviciu pana in ultima saptamana, doar cu o saptamana inainte de a naste am intrat in prenatal si nu aveam nicio problema. Tare as fi vrut sa fie la fel si acum...

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Eu nu stiu ce sa fac...la noi in birou e ingrozitor de cald, bate soarele, n-avem nici AC...mi se umflau f. tare picioarele inainte de caldurile astea, dar acum...mi-e si groaza sa ma gandesc cum o sa rezist 8 ore pe scaun de marti si cu ce o sa ma incalt. As incerca sa merg la serviciu, mi-as lua concediul de odihna - mai am 3 saptamani, apoi sa intru in prenatal...pe de alta parte as mai vrea sa merg la serviciu, dar nu stiu cum o sa rezist...oooof, nu stiu ce sa fac?! Help!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

EU ZIC SA STAI ACASA ,daca tot se poate sa nu iesi prn caldura asta coplesitoare DC NU?
Ai timp mai mult sa vb cu noi

Burtica de 27 +

Mergi la inceput