Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Hopa si eu pe aici! Suntem putine ca de obicei ca doar e weekendul.
Sper ca fetele ce au plecat in concedii/mini concedii se distreaza si se racoresc.

Ana felicitari pentru bebelus si distractie placuta la taierea motului.

Lora cum e cu durerea de gat?A trecut?

Chichiuta ieri ai fost tare suparata pe toate cele.Sper sa te racoreasca muntele si sa revii cu forte proaspete si mult optimims.

Cori stiu ca e greu dar incearca sa folosesti cu moderatie AC.Mie mi se unfla toata fata de la el.

Sotul vine pe la 2 de la munca si atunci vede unde evadam si noi.Ne-au invitat prietenii la un gratar dar parca mai bine ar merge o tura la strand.
Voi ce gatiti?Mi-am scos o tavita de pulpe de pui din congelator dar nu mai stiu cum sa le gatesc.O sa fac si o supica de galuste.In rest n-am nici o idee.

24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Loredana, incerc dar nu stiu cat reusesc pt ca mi se pare ca nu am aer.
Eu nu gatesc nimik azi ca sunt singurica si mai am mancare de ieri. Sotul e plecat toata saptamana la Istanbul si abea duminica imi ascund si eu burtica in haine mai largi si zbor la el sa ii luam mobila la bebelina.

Loredana ptr inspiratie eu intru mereu pe 2 bloguri suuper: gourmandine.ro si gospodini.blogspot.com. Sigur gasesti ceva acolo

Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
LORA multumim de micul dejun!
ANNA felicitari pt bb maricel!
CHICHIUTZA distractie placuta la munte!
Se vede ca e weekend,ca sunt putine burtici pe aici!Eu m-am trezit la 7,am facut micul dejun,am facut piata si am facut si papica.Am zis sa termin cu toata treaba la bucatarie pana nu se face prea cald!Azi sunt harnicia intruchipata!
Aaaa,si a mai crescut cu o saptamana!!

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Cori multumesc de link-uri...in cele din urma am gasit ceva ce e usor de papat si pt pitic.

Ana 25 felicitari pentru nou semnatura, sa cresteti mari si sanatosi.

Am schimbat si noi azi semnatura

25 cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Felicitari pentru noile semnaturi, fetelor!
Loredana, e bine cu gatul, vad ca mi-a trecut, deci sunt pe drumul bun. Sper ca diseara sau maine sa ma pot epila si eu ca daca e sa ies de maine din casa, numai in rochie e posibil..altfel m-as topi de cald.
De mancare eu ieri la amiaza am facut paste cu sunca, ceapa, ciuperci si sos, iar aseara pastai cu usturoi si mamaliga. Azi vreau sa fac o friptura de pui la cuptor, dar ca si garnitura inca nu am inspiratie. Acusi ma apuc de facut spuma de capsuni si inghetata...yamiii.
Cori, ai grija cu AC-ul, sa fie cu moderatie. Te cred ca nu mai poti, e cald la noi, ca-i munte, dar in Bucuresti...nici nu vreau sa-mi imaginez.

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Loredana multumesc,la fel!

Eu am facut ciorbita de salata si tocanita de ardei copti cu pulpe de pui.

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waaaaw, Ana, ce idee buna! Tocanita de ardei copti...chiar o s-o pun in practica, dar nu azi, ca n-am ardei.

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Nadiuta, Donna LA MULTI ANI ! Sa aveti parte numai de bucurii si multa, multa sanatate voua si familiilor voastre.

24+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Felicitari Ana si Loredana pentru noile semnaturi :) Sa ne creasca mari bebelinii si sa ajungem cu bine la 40 s.

Loredana, cu placere.

Clar, eu pana se intuneca nu ies din casa asa ca ma bag la niste filme vechi cu Audrey Hepburn sa treaca timpul si sa uit de caldura.

Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Anna_ivan: felicitari pentru bebe!

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput