Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 10
bebecris26 spune:
hai ca s-a mai racorit putin afara
. am iesit si am luat o gura de aer mai racoros. noroc ca stau la curte ca altfel nu stiu ce faceam. azi m-am hidratat bine cu fructe(pepene, cirese si nectarine). incercati si voi sa mancati cat mai multe fructe pe caldurile astea ca va veti simtiti mult mai bine.
cristina si bebe in burtica
23+sapt
alexuza spune:
Se pare ca toate burticile au simtit racorica si au fugit la plimbare , 
Burtica de
27 +
alexuza spune:
Eu ma bag la un film pe parcursul caruia sper sa adorm![]()
Noapte buna burtici
Burtica de
27 +
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiti2205 Chichi, atunci ne auzim cand ma intorc .Sa fiti cuminti si sa gasesc doar vesti bune la intoarcere, da??? V-am pupat si ne auzim peste 2 saptamani. O sa imi fie dor de voi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Concediu placut si distractie cat incape!
Lora, mami de Iustina si

28+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Na, c-am simtit si eu putin din racoarea serii, am mancat toti 3 in balcon..pardon, 4, cu bebelina din burta. Acum au apucat-o pandaliile si nu ma lasa sa scriu. Aseara nu stiu ce-a avut, cred ca nu-i mai convine deja spatiul inchiriat, e prea mic...isi scotea maini, picioare, coate, genunchi...
burta mi se ridica in toate directiile, tati si Iustina se distrau pe seama asta, nu gluma...a facut putin teatru, ghemotoaca, cred ca stia ca are audienta si se dadea in spectacol.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
chichiutza spune:
Ce haios trebuie sa fie! Normal ca-si da in stamba cand stie cat e de iubita si asteptata!

Cristina
23+
LoraG76 spune:
Stai sa vezi si tu ce le poate capul la ghemotoace de pe la 28-30 de sapt. Mai mare dragul!
Vai, mie-mi vine sa dorm pe balcon...e ca o terasa mare, in forma de semiluna, cat tine apartamentul...tot am stat noi in dubii daca sa-l inchidem ori ba (iarna cam bate vantul), dar bine ca n-am facut-o...vara face toti banii - in fata nu avem niciun bloc si nici nu are cum sa se construiasca ceva - e un spatiu verde, un pod cu strada deasupra - strada dedesubt, gen sens giratoriu, apoi se vad niste case si muntele...va invit la mine oricand...n-am casa, dar macar balcon in care se poate sta am - unde stateam inainte era de groaza...o straduta ingusta, dadeai cu nasu-n zidul blocului de vis-a-vis, aproape...era rau din punctul asta de vedere. Ma laud, ca-i prima vara in apartamentul asta si ador balconul! ![]()
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
chichiutza spune:
Astept si eu cu nerabdare sa creasca bebelinul! Deocamdata nu se vede prin burtica, dar sigur vine ea vremea aia!
Nici nu se compara mediul vostru acolo cu cel de la noi din Bucuresti! Si eu am o terasa, adica ai mei, dar dogoresc betoanele ceva de groaza! Priveliste nu avem, ca sunt niste pomi in fata, dar bine ca-i avem ca dupa ei e blocul de vis-a-vis!
Cristina
23+
LoraG76 spune:
Chichiuta, noi venim destul de des in Bucuresti, ca avem rude si prieteni acolo, dar niciodata nu venim vara, eu, una, nu rezist...nu sunt obisnuita cu caldurile alea. E bine ca aveti macar verdeata. La noi e rau ca, uneori, vara e cam scurta...se pare ca nu si anul asta, insa, dupa cum a debutat.
Va las si eu, merg sa dorm...poate gasesc vreun un film la care sa ma uit, dar n-am dispozitie decat pentru comedii. Noapte buna si vise placute!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ana_25 spune:
Buna seara burtici!
iunia,maitrey felicitari pt vestile bune de la eco!
chichiutza azi ai avut limbarnita!![]()

Am fost si noi la strand,sotul s-a racorit in bazin,si eu uitandu-ma la el de pe terasa!
Si acuma veniram de la pizza,ca-mi era o poftaa!Am si eu aceeasi problema cu slapii si sandalele:nimic nu ma incape pe picioarele astea de bortozila.
Ma pun in pat cu picioarele in sus,poate se desumfla. oricum maine sunt la loc.
Noapte buna!
Ana
22+
Maia Elena