Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

cafeluta e gata!

Lexi felicitari pentru "magnifique" sunt convinsa ca ai sa iei un punctaj mare.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, poftiti la .
Cris, Beatrix, multumesc pentru incredere, lasa ca vedem noi cat de "magnifique" am fost.
Beatrix, deci care e rezultatul sondajului?
Eu sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de plecare. Nu stiu in ce masura voi avea acces la net de acasa, dar vrem sa ne luam o cartela din aceea de internet mobil la care tot fac astia reclama. Sa vedem, sper sa mearga la laptopul nostru.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

neatza!

Cris, multam de cafea!
Tu nu te-ai temut sa-l intrebi pe Victor sa doarma pe teresa? daca zicea da? Bine ca s-a linsitit, probabil era prea obosit! Eric cand e asa orice ii propun e mai bun decat patul!

Eu am niste nervi de nu vad nici sa scriu! Dupa ce saptamana trecuta am primit hartie de la scoala sa semnam daca copilul mai merge acolo sau nu, azi am aflat ca din septembrie, odata cu noul an nu le mai dau mancare calda! Mi-a crescut tensiunea instant! In primul rand ca m-i se pare inselaciune pe fatza, in sensul ca atunci cand am semnat eu am luat decizia in conditiile actuale, m-i s-ar fi parut normal intai sa ne anunte ce schimbari au loc si apoi sa ne intrebe daca ne mai ducem copilul acolo; cica o sa ne anunte oficial in septembrie! Problema ar fi ca sunt prea multi copii si sa faca in sala de mese alta clasa, iar de mancat sa se manance in clasa ca la alte scoli se poarta faza asta!
E a doua gafa care o fac! Cand a inceput anul, programul era pana la 15.30, in primavara au modificat programul la 15.10. Nu e mare diferentza dar totusi asta presupune sa plec juma de ora mai devreme de la facultate si uneori chiar nu pot! Practic le-au scos o pauza! Si e nasol, pt ca la sfarsitul programului, toti copii sunt aliniati pe scaunele in hol si stau sa intre parintii sa-i ia! Va da-ti seama ca toti sunt cu ochii spre usa de intrare, ce-i care-si vad parintii se ridica bucurosi si alearga spre ei, ceilalti raman tristi strigand mama, mama. Efectiv t-i se rupe sufletul! Dupa, ii scoate afara sau ii duce intr-o sala unde raman cu o ingrijitoare pana vin parintii! Si toate decizile astea sunt luate de directorat cica la propunerile comitetului de parinti care ghici, e format majoritar din mamici care nu lucreaza. Primul impuls e sa schimb scoala fara nici un dubiu, dar nu stiu daca e bine pt Eric! Aici are deja prieteni, ii cunoaste pe copii, iar ei i-l cunosc pe el!
Nu pot face nimic de nervi!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Lexi, spor la facut bagaje si sper sa aveti un concediu minunat din toate punctele de vedere!

Mergi la inceput

Lexi - spor la facut bagaje!
Sa stii ca merge binisor netul ala , poti incerca , depinde de semnal.

Beatrix - nici nu stiu ce sa spun e nasol din toate punctele de vedere.Si din punctul de vedere al programului si al mesei. Mai parca nu-mi vine sa cred ca asta nu se intampla in Romania.
Oare directoarea o fi romanca?
Doar tu stii cum e mai bine sa procedezi. Daca este alta scoala in zona cu program mai bun, poate merita sa incerci. Eric se va acomoda si acolo, poate ii gasesti si un prieten daca ai spus ca la actuala scoala au ramas copii putini.

Poze

Mergi la inceput

Beatrix nu ti-am raspuns la intrebare - nu mi-a fost frica pentru ca erau toate becurile stinse, era ora 12 si era foarte obosit, el doar in pijama si afara era destul de frig,nu i-am dat si plapuma. A urlat ca din gura de sarpe cand am inchis usa balconului (pentru o secunda)!

Poze

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Crisnemes
nu i-am dat si plapuma.

! hai ca ai fost tare!

nu, nu e in ro, dar se pare ca incep sa semene din ce in ce mai tare la unele aspecte tarile astea doua! problema se pare ca e la mine ca doar eu ma agit! vorbi mai devreme cu o colega care are si ea baiatul acolo, o intreb ce crede, imi raspunde "asta este, oricum n-am ce face"! ii zic ca poate alta scoala, raspunde "nuu, peste tot e la fel! de fapt asa e normal"!

problema e invers, ca sunt prea multi copii si nu ar avea spatiu suficient si de aceeia vor sa desfiinteze sala de mese! asa au facut si in aprilie cand au scos somnul de pranz! camera unde se dormea, au transformat-o in clasa si au mai format inca o grupa mica!
acum imi fac lista cu scolile din zona sa ma duc sa le trag niste vizite zilele urmatoare! sa vedem ce iese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Off, Beatrix, complicata mai e problema asta cu gradinita. Dar Eric face 4 ani in septembrie, nu trebuie sa-l dai la ecole maternelle? Sau iti dau voie sa-l tii in continuare aici unde e? Ca am auzit de la colegi ca sunt unele crese, de unde iti scot copilul automat in momentul in care face 4 ani si ti-l trimit la o ecole maternelle.
Sper din suflet sa gasesti solutia cea mai buna pentru Eric dar si pentru tine.
Multumim de urari, sper sa ajungem cu bine la Bucuresti caci Cristi vrea iarasi sa conduca fara pauza si nici nu vrea sa ma lase si pe mine la volan. Cica merg prea incet si facem prea mult pe drum.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi, eric e deja la "ecole maternelle"! aici incepe de la 3 ani dar accepta si de la 2 ani jumate si majoritatea copiilor ies din cresa la 2 ani jumate ca e mult mai ieftin la scoala.

am sunat azi la directoare sa vorbesc totusi cu ea dar n-am gasit-o! Incerc saptamana viitoare. Sincer eu nu as vrea sa schimb scoala pt ca e foarte aproape de noi si de facultatea mea! Incerc sa mai raman la universitate pt ca am programul foarte flexibil, in zilele cand fac experimente sua am mult de lucru merg de la 6, studentii si profii sunt destul de intelegatori! nu-i deranjeaza ca ma duc la ora aia si plec la 15! pe cand intr-o alta institutie sua companie nu stiu daca ar accepta! Adica si eu fac anumite compromisuri tocmai ca sa fie bine pentru Eric, nu astept totul de la scoala dar cred ca trebuie gasita o solutie care sa multumeasca ambele parti! Ca nu-l mai duc eu pe Eric nu o intereseaza pe scoala ca si asa au prea multi copii deci nu e nici o pierdere, dra pt mine si mai ales pt Eric ar fi! E bine poate ca n-o gasi pe directoare, ca pana luni ma mai calmez si incerc sa pun problema mai diplomatic, sa fac un plan ca si astia sunt foarte sensibili la "ton"! Vom vedea!

Drum bun sa aveti! Asa e si la noi, Clau conduce continuu si nu ma lasa si pe mine din acelasi motiv, cica merg prea incet!

Mergi la inceput

Mai cu barbatii astia ! Eu conduc de ceva ani dar cand sunt cu Cristi nu ma lasa si nici nu-i place cum conduc, mai tot timpul gaseste ceva si baga de vina - asa ca mie oricum imi place cum conduce el - e bine sa stai in dreapta - el uita de oboseala!
Beatrix mult succes in abordarea problemei!

Poze

Mergi la inceput