Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Cris, inteles! e tare emotionant momentul!
Cris, Lexi, multumesc de urari! La fel va doresc si voua!

Va pup, pe maine!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, nu pot sa-mi iau medical pt ca azi am avut ultimul curs de franceza iar maine am testul final, asa ca nu puteam lipsi in ruptul capului. Si-asa sunt tufa de Venetia... Si daca nu iau testul, nu pot trece la urmatorul nivel.
Foarte simpatic dialogul cu Eric, m-am distrat de minune.
Cris, a fost primul vostru finut? Oricum fff frumos totul, felicitari! O sa fim si noi pentru prima oara nasi de botez, in octombrie. Tot un finut vom avea. Abia astept sa-l vad, momentan e inca "la dospit"

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata! Va astept la o cafea

Lexi - multa bafta la test! Lexi nu e primul meu finut , am mai botezat anul trecut un baietel, baietelul unei verisoare de-a lui Cristi. Atunci a fost un botez la biserica tare frumos, acum nu pot spune ca a fost impresionant la biserica - preotul a cam fuserit-o!
Oricum eu am avut emotii mari si atunci si acum.

Mai ce ploi - vremea asta a luat-o razna rau de tot!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Neatza!

Cris, multam de cafea!
Lexi, succes azi! sunt convinsa ca vei trece testul! cum te mai simti?

Roxana, Sibylle,La multi ani Victor si Anna! Sa creasteti mari, sanatosi si voiosi! Felicitari mamicilor!

edit: no, ca m-am grabit cu urarile!! retinusem de la Roxana ca marti merge sa-l ia pe Victor sa fie acasa de ziua lui, care e de fapt miercuri! apoi am vazut ca si Anna e nascuta in 23 si apoi cand am completat o comanda am vazut ca de fapt azi e 22! scuze fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

lexi,, sanate maxima si succes la examen. am impresia ca nu prea itzi place franceza, am dreptate? Nu incepi sa te incurci in atatea limbi straine?

beatrix, lui Eric ii urez mult succes in realizarea planurilor familiale .

Da, gemenasii au doi prieteni baietzi in gashca lor, si in alte grupe cunosc o gramada de copii care locuiesc prin vecini, dar asta se pare ca nu-i ajuta :(.

O zi frumoasa, merg la treburi

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Cris, Beatrix, multumesc pt urari. Sper sa iau macar alea 85 d epuncte necesare pt calificativul "excelent", dar vom vedea. Sunt atat de ragusita, incat habar nu am cum voi da oralul.
Cris, si noi tot pe baietelul unei verisoare d-a lui Cristi il vom boteza. Am si eu niste emotii... Apropo, ma ajutati si pe mine cu o parere? Ce costumas vi se pare mai frumos dintre acesta si acesta? Noi nu reusim sa ne hotaram...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi, imi place combinatia alb-albastru de la primul dra nu-mi place jacheta! ramane al-2-lea!
eu l-as cumapara pe primul dar nu i-as da jacheta, l-as lasa fara, asa cum se vede in poza 2! hai ca te-am lamurit!
Adina, acum vine vacantza, poate d ela anu o s afie mai usor, mai cresc si ei, altfel vor intelege!

Mergi la inceput

Beatrix, pai si eu inclin spre primul, e si pe alb cum se poarta la botez, ca n-as vrea sa aud comentarii de la bunicii copilului ca nu i-am luat pe alb. Jacheta nu stiu daca i-o voi da, avand in vedere faptul ca botezul va fi la sfarsit de octombrie. Daca va fi prea frig, o sa-i dau mai multe pe el, nu doar jacheta, daca va fi cum a fost la nunta noastra, il tin in camasuta.
Adina, culmea e ca imi place franceza la nebunie, in scoala imi placea mai mult decat germana dar am facut doar 3 ani atunci, dupa care am fost nevoita sa aleg intre franceza si engleza si am ales engleza ca era mai ceruta. Problema mea acum e ca invat muuult mai greu decat o faceam la 15 ani, deh, am de 2 ori pe atat si pur si simplu nu reusesc sa retin terminatii de conjugari, forma verbelor neregulate, exceptii... Uff. Nu ma incurc in atatea limbi, daca ar fi dupa mine as vrea sa mai invat suedeza, italiana, spaniola si greaca. Aaa, si pt sufletelul meu, coreeana sau japoneza. Dar cred ca imi va fi imposibil sa invat atatea limbi...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - mie imi place cel de-al 2-lea costumas. Eu spun sa nu te grabesti pina in octombrie mai este timp si atunci este mai frig si v-a trebui sa cumperi altfel de hainute.
Felicitari oricum pentru ca inveti franceza. Eu nici engleza nu stiu vorbi desi inteleg 80% dintr-o conversatie. Nu am avut ocazia sa vorbesc si de aceea nu stiu. Eu acasa citesc din manuale dar cu frica de pronuntie si asezarea verbelor in propozitie is varza. Am testat in Malta - dar tot m-am inteles si mi-am rezovat problemele.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara! Ce fac dragele mele Bucurii si mamicile lor?

Mergi la inceput