Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)
Raspunsuri - Pagina 11
lilina spune:
Hello....
am intrat pe fuga, ca ma pregatesc s-o sterg acasa... am citit mai mult in diagonala, de curiozitate sa vad ce faceti ...
vad ca lumea pleaca prin vacante....distractie placuta, sa aveti parte de vreme buna, sa va simtiti bine
noi am fost la mare si la Viena, acum luam o pauza....vorba vine, ca n-am stat un weekend acasa ![]()
mai avem vreo 2 minisejururi la mare si 1 la munte si gata vara 
va pupez
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana01 Lili, Itzy, LA MULTI ANI!!!! parca imi amintesc ca acum va sarbatoriti casnicia.... pup Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006) Dariutza si Victorashul www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet ![]() |
multumim :)) la fel si voua ROX
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut, site-ul
AdinaF spune:
Adriana, superbe pozele, m-am scufundat si eu efectiv in lumea copiilor, abia astept sa-i duc si eu pe piticutzii mei.
A fost usor cu Dudu, n-a fost prea obositor? Ce l-a incantat cel mai tare, si unde n-a avut rabdare? Poate ai timp sa detaliezi candva
.
beatrix, cand mergetzi in Ro? facetzi o pauza pe la noi pt un mic dejun - ceva?
lilina, sa va fie de bine concediul si cele viitoare, e fain ca ai acces la super oferte, bun job tzi-ai ales
.
Ai mei copilasi au o faza cand sunt total obsedatzi de papa lor. Tot timpul il pomenesc, ma intreaba unde e, cand vine, unde pleaca ... de 2 zile e in delegatzie, deja mi-au facut capul calendar. Azi l-au sunat pe papa sa-i povesteasca ccum mi-au distrus ei totzi crinii din gradina si cum s-a suparat mama pe ei, dar ei s-au scuzat si mami i-a iertat, da' oricum totul s-a intamplat "din greseala"
. Eu abia apuc sa mai pun mana pe tel
Acum cateva zile am zis de rotzile unui tractor ca sunt uriase, Alex repede: "dar nu-s asa mari ca papa"
, papa e mare, tare si le stie pe toate, ma bucur oricum ca au o relatzie asa buna cu el, chiar daca il vad atat de putzin timp pe zi.
Mai nou au o replica, atunci cand ii intreb "cine a distrus asta?" raspund: "Eu jumatate, Fabi cealalta jumatate", la noi totul se imparte fratzeste , chiar si vina...
Azi am vizitat altzi gemeni, totzi baietzi, mai mari cu un an, n-am rezistat mai mult de o ora, observ cu cat inaintez in varsta fac tot mai prost fatza stresului, urletelor si strigatelor (altora). Dar na, mai rarutz ca-i mai dragutz..
Fetelor, voi suntetzi constiente ca noi ín cateva luni parasim clubul scutecelor ... tot nu pot sa cred cum fuge timpul pe langa noi, in 2 ani probabil ii voi trimite la scoala, pe bebelusii mei micutzi si dragutzi
.
no, gata cu melancolia, ma-ntorc la cartzile mele .
O seara frumoasa va doresc!
Adriana mica spune:
Roxana, Lexi va doresc vacanta placuta.
Va multumesc tuturor pt aprecieri la adresa pozelor. Partea funny este ca am uitat acasa ustensilele de filmat si fotografiat, asa incat a trebuit sa ne innoim in Anglia cu un aparat foto. Cu atat mai mult ne-am bucurat cand am vazut ca pozele au iesit ok.
Roxana, in ultima poza Dudu era obosit si oarecum suparat ca imprumutasem baietelului prietenilor nostri caruciorul lui. Desi stia de la inceput care este planul pe zile, a pierdut oarecum notiunea timpului si de abia a doua zi a constientizat ca nu mai mergem in parc. Dar in aceeasi masura s-a bucurat cand a aflat ca mergem in Paris. Doar ca era foarte-foarte obosit in ultima zi.
Adina, in principiu Dudu a avut rabdare sa stea la coada la toate atractiile pt varsta lui (intre 20-60min), si nu numai. Acolo unde s-a putut (la cateva dintre ele) am folosit facilitatea de fastpass (un fel de programare pt un momenty ulterior la zilei - pe baza careia se intra in fata). Surpriza mare a venit din faptul ca nu s-a speriat absolut deloc (nici macar de chestiile care erau cam la limita pt varsta lui, cum ar fi partea cu efectele speciale, sau rachetele zburatoare) - curiozitatea si bucuria au fost mult prea mari. Atractiile sunt diverse, si de regula se pot selecta in functie de preferintele copiilor. De exemplu, Dudu a vrut neaparat sa vizitam castelul Frumoasei din Padurea Adormita, intrucat este una dintre povestile lui preferate. La intrare se gasesc pliante cu programul spectacolelor, paradelor si sesiunilor foto cu personajele. De regula acestea sunt pe gustul tuturor copiilor.
A si inca ceva: noi am avut caruciorul cu noi, erau si copii mai mari care foloseau unul. Ne-a fost util pt deplasare intre atractii, il lasam in fata intrarii, si il recuperam la iesire. Se pot inchiria si de acolo, dar intrucat se poate transporta gratuit chiar si pe low cost, noi am preferat sa il luam pe cel din dotare. Daca te mai pot ajuta cu detalii (referitoare la cazare, transport, parcuri) nu ezita sa ma intrebi.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
Crisnemes spune:
Buna dimineata![cadea] e gata!
Lilina - eu nu cred ca ati fost In Viena si la mare
! Nu avem proba
!
Dar ne bucuram ca ai trecut sa ne dai o veste despre voi.Vlad ce face?
Adina - sunt tare scumpi Alex si Fabi.E bine ca impart vina - ai mei se acuza non stop si se parasc tot timpul. Azi dimineata Dragos il mangaia si din inertie Victor imi spune - MAMA Dragos ma mangaie!
Nepotii mei care au 13 si 14 ani sunt la noi acasa - am crezut ca daca cresc vor fi mai cuminti - dar vorba aia sunt de insurat ca-s cat mine de mari si in permanenta vorbesc foarte tare(au vocile in schimbare), ii chinuie pe Dragos si Victor si la noi e o harmalaie si o galagie continua. Aseara le-am pus in vedere ca daca mai aud galagie ii scot afara!![]()
Ieri m-am uitat la niste poze de cand Victor avea intre 8 si 12 luni. Vai ce mic si fara dinti era. I-am aratat si lui pozele si a zis ca nu-i el ala ca el nu a fost niciodata bb el e mare si barbat.
Adriana - la ce hotel ati stat si care a fost pretul / noapte! Cam cat ati cheltuit la Disney (daca nu sunt foarte indiscreta)?
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Adriana mica spune:
Cris, nu am o problema sa spun si astfel de detalii.
Exclusiv pt Disneyland, am cheltuit 330 euro / 3 nopti (cazare in camera cu pat dublu si 2 paturi de copii suprapuse + MD) + 320 euro acces parcuri (3 persoane / 2 zile - acces flexibil in ambele parcuri). Pretul a fost pt rezervare cu 3 luni in avans. Pentru pranz si cina cheltuiam intre 50-80 euro pe zi (daca luam cina la hotel era mai scump decat daca mergeam la centrul comercial).
Pentru cei care vin cu masina se poate opta si pt cazare mai ieftina, putin mai departe de parcuri (10-15km) - dar se plateste taxa in parcarea parcurilor daca posesorul masinii nu are abonament de acces in parcuri. Pentru cei fara masina, este de preferat sa opteze pt cazare intr-unul din hotelurile pe la care trece bus-ul gratuit catre / de la parcuri (asa cum am facut noi).
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crisnemes Buna dimineata![cadea] e gata! Lilina - eu nu cred ca ati fost In Viena si la mare !Dar ne bucuram ca ai trecut sa ne dai o veste despre voi.Vlad ce face? Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) Poze www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album |
pe cuvant, ca a fost super
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
multumim Adriana, la fel si voua...wow Disneyland...noi mai asteptam vreo 2 ani ca sa ajungem cu Vlad acolo, abia astept
vedeti ca sunt oferte la Disneyland care au si intrarile in parc incluse pe toata perioada sejurului...in fine, sunt multe oferte pe destinatia asta, zic si eu in cunostinta de cauza![]()
Despre Viena, ce sa va spun, mi-a placut foarte tare, eu am si un card de membru pt ca lucrez in turism si nu am intrat gratis la toate obiectivele turistice....deci ce sa va spun....chiar ca mi-am ales un domeniu super tare :))) cat o mai merge, cu criza asta nu poti sa stii...
Deci chiar va recomand sa mergeti la Viena daca nu ati fost. Eu vreau sa-l duc si pe Vlad la Zoo, in Prater si la Muzeul Tehnic.
Vlad e un nazdravan - are perioade cand ne intelegem minunat si perioade cand ne terorizeaza cu incapatanarea si obrazniciile lui... oricum, e un pustiulica tare istet si haios dar mai avem de muncit la comportament 
sper sa imi fac timp sa va citesc/scriu mai des
pup dulce
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
Adriana mica spune:
Lili, foarte frumoase poze - se vede ca v-ati simtit bine! In ce statiune a ti fost? Viena mi se pare ok ca oras, dar eu personal prefer Praga. Si acolo au o gradina zoologica super.
Ai dreptate cu ofertele la Disneyland, majoritatea sunt sub forma de pachet (x nopti cu x+1 intrari in parc). Problema este ca in ziua sosirii si cea destinata plecarii este posibil sa nu ai timp sa mai mergi in parc (in functie de orarul de zbor). Cand am facut noi rezervarile, un asemenea pachet era mai scump decat x nopti si x-1 intrari in parc luate separat.
Crisnemes spune:
Lilina- am vazut, am cercetat si te cred pe cuvant....
!
Mi-au placut mult pozele voastre.
Eu am fost de 2 ori la Vienna si mi-a placut enorm este locul unde ma voi duce cu mare placere de cate ori voi avea ocazia. Acum as vrea sa mergem in Praga, apoi Irlanda si Scotia, apoi Venetia.... e... vise... vorba ta cu criza asta.
Lili - poate avem noi prea mari asteptari de la copii nostri. Parintii nostri au fost altfel cu noi iar noi nu aveam acces la atatea informatii sa fim asa dezghetati(deci ne comportam mai frumos
). Oare unde om ajunge cu lumea asta anapoda si in permanenta schimbare?
Adriana - merci de detalii - ma bate gandul in septembrie- octombrie sa-i duc pe copii, sunt in cautare de oferte.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album