Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - drum bun sa aveti si concediu placut!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

dragelor,

intru pe fuga... de fapt sunt pe forum de ceva timp, dar am vrut sa vad ce mai face Aida, stiam ca ieri Emma ar fi implinit 8 ani si ca tot luna aceasta s-a implinit 1 an de la moartea ei. Si am plans si m-am ingrozit cata suferinta poate duce un suflet de om, si m-am rugat la Dumnezeu sa ne pastreze sanatosi si sa ii linisteasca sufletul Aidei. Aida, Emma, tragedia lor si a familiei lor m-a intarit si m-a facut un om mai bun.

Trecand peste acest moment, sa va spun de ziua lui Victoras: am organizat totul pentru o petrecere in aer liber, la un gratar, la un foisor acasa la sora mea. toate bune, numai ca toata ziua de 23 iunie a fost frig si furtuna, astfel incat ne-am regrupat si chemat invitatii la noi acasa (unde era oricum dezastru, caci trebuia sa ne montam aer conditionat si toate erau insirate in casa). am comandat pizza si am luat pateute si am servit totul in farfurii de carton , ca sa nu stau sa spal vase. totul a fost in final foarte frumos, asta dupa ce, cand am ajuns acasa, dupa ce toate planurile mele fusesra date peste cap, cand ma intrebam ce se mai poate intampla, am gasit-o pe maica-mea cu croseta infipta in mana. i-am dat bani de taxi sa mearga singura la urgenta, caci nu mai stiam ce sa fac mai intai. pe drum spre casa, fiind mai amarata ca nu se inatampla nimic din ce programasem si unii invitati mi-au spus in ultima clipa ca nu vin, am stat stramb si-am judecat drept. si mi-am dat seama ca nimic n-ar trebui sa strice frumusetea zilei, in definitiv important este sa ne bucuram ca-l avem pe victoras si sa-l sarbatorim cum merita. si asa am facut.

Din pacate vestile nu sunt tocmai bune din partea dariei. se pare ca s-a umflat articulatia de la cealalta glezna si din nou s-a mai umflat si articulatia care deja fusese afectata la glezna stanga... astfel incat acum are ambele glezne umflate... eu sper totusi ca la glezna dreapta sa fie o ciupitura, ceva, dar sansele sunt foarte mici...

va pun poze cu noi la ziua lui victoras:
Ziua lui Victoras
va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, chiar daca vremea nu a tinut cu voi, ati petrecut foarte frumos ziua lui Victor, si, asa cum spui si tu, important e sa ne bucuram de copii si de fiecare secunda cu ei. Foarte frumoase pozele!
Imi pare rau de Dariuta, o pupam si ii dorim multa, multa sanatate!
Si eu m-am gandit ieri la Emma, ar fi implinit 8 ani, draga de ea. Pe Aida nu am mai vazut-o pe forum din aprilie. In aprilie s-a implinit un an de cand Emma nu mai e, a murit anul trecut in Vinerea Mare... Cred ca povestea Emmei e o lectie de viata pentru orice mama.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!
este gata!

Roxana, foarte faine pozele! chiar daca vremea n-a tinut cu voi se vede ca l-ati sarbatorit pe Victor cum trebuie, copii si parintii fericiti! pana la urma asta e cel mai important, atmosfera nu locul!
Imi pare rau sa aud de probleme cu Daria! chiar ma gandeam ca este bine! nu stiu cu ce te pot ajuta dar daca ai nevoie de ceva si se poate, cu placere!
merg sa rezolv ceva treburi!
o saptamana minunata!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Chiar daca e asa tarziu, imi fac si eu aparitia la cefeaua de amiaz!

Multumim Beatrix!

Roxana - am vazut pozele cu voi si sunteti toti foarte frumosi!
Chiar daca nu a fost asa cum ai planuit eu cred ca v-ati simtit foarte bine.
Imi pare rau de Daria sa aud ca are probleme. M-am gandit la voi foarte des saptamanile trecute (socrul meu are ceva probleme asemanatoare), am vazut cat de dureros este. Sper sa se gaseasca un tratament si sa se vindece boala asta urata!

Ce repede trec anii! Nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an de cand Emma a plecat dintre noi! D-zeu sa-i odihneasca sufletelul!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, va urez si eu cu intarziere La Multi Ani pt Victoras. Sa creasca mare si sanatos, sa va bucurati in continuare de momentele petrecute impreuna!

Of, imi pare rau ca Dariuta are iar probleme. Poate totusi este doar o ciupitura.

Lexi, sper ca te simti mai bine dupa episodul de gripa! Si bafta cu rezultatul testului. Concediu placut.

Cris, sa va traiasca finutul!

Lili, bine ai revenit printre noi. Ceva vesti despre tine cand ne dai?

Dupa cum vedeti, ne-am intors din concediu. Este primul concediu activ pe acre il facem in trei, iar Dudu s-a comportat mult mai bine decat ne-am fi asteptat (dpdv rabdare, spre exemplu). A fost minunat.

Itinerariul a fost destul de solicitant, dar a meritat din plin. Am petrecut 2 zile la Londra (Zoo, Muzeul Stiintei, schimbarea garzii la Buckingham, croaziera pe Tamisa, Acvariu), apoi o zi pe drum pana in Franta. Urmatoarele 2 zile le-am petrecut la Disneyland, nici nu am cuvinte sa va descriu cat de minunat a fost. Iar ultima zi (sambata) am petrecut-o in Paris.

Aici puteti viziona cateva www.totsites.com/tot/duduburlacu/photos/g0" target="_blank">poze.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Buna dimineata1 e gata!

Adriana bine ati venit din concediu.Cred ca a fost foarte frumos, pozele arata cat de frumos a fost.
Ieri am povestit cu cineva de o excursie la Diney si m-am gandit la voi.
Ma intrebam cum rezista Dudu si daca a avut rabdarea necesara.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!
Cris, multam de cafea!

Adriana, frumos concediu ati avut si se vede ca si Dudu a fost incantat! probabil si de aceea a avut rabdare!

Pun acum niste poze cu prietenul Bruno de la petrecerea organizata de universitate pt personal si daca mai am timp azi va zic si de scoala!
TripTrap.

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

va multumim pentru aprecieri! intr-adevar, ne-am simtit foarte bine la ziua lui victoras si asta a contat cel mai mult.

Trebuie sa spun ca am vazut niste poze extraordinare: Dudu intr-o super vacanta si piratul Eric la datorie! super frumos! Adriana, parerea mea e ca Dudu a fost atras foarte mult de Alba ca Zapada si, in plus, se cunoaste ce mult i-a placut la apa. era super obosit la final sau trist ca plecati? ca in poza de final nu era prea vesel... Cat despre micul pirat, ce multe momente frumoase au avut! castelul ala gonflabil este paradisul piticilor, am vazut si teatrul de papusi, foarte frumos ca s-a organizat asa ceva! si piratul - un smecher!

Despre dariutza: s-a retras umflatura de la glezna dreapta!!! am tras o sperietura mare, dar se pare ca a fost o muscatura de ceva, o alergie, ceva. in schimb la glezna stanga, cea care-i deja afectata de un an, lucrurile stau in dubiu. e mai umflata si mai rigida, dar nu schioapata si nu se plange de durere, asa ca mergem inainte. la degetutele care sunt umflate (tot de la picioare) ne-a spus tatal unui baietel cu aceeasi boala ca nu se va reface, ca se vor egaliza degetele odata ce va creste.

eu sunt in febra pregatirilor de concediu. vineri plecam si noi la mare in bulgaria. sper sa avem vreme buna, abia astept! am asa o bucurie imensa sa stiu ca voi pleca cu copiii la mare, este primul concediu pe care-l facem fara bunici (de fiecare data am fost cu cate un bunic de ajutor, dar mai multi nervi si mai multe certuri am avut, asa ca anul asta ne descurcam singuri). abia astept sa-mi vad motatii dansand la discoteca copiilor si balacindu-se in apa.

pup, ma intorc la treaba

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Beatrix - o petrecere foarte frumoasa, iar Eric este de o seriozitate si constiinciozitate... sunt foarte frumoase toate pozele.

Roxana - va doresc un concediu minunat! Sa va distrati mult de tot - copii stiu cu siguranta ca se vor simti bine alaturi de voi..

Imi pare tare rau sa aud ca piciorusul Dariei nu e bine,ea e o fetita tare curajoasa. de la mine si voinicii mei.

Poze

Mergi la inceput