GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 17
gusta spune:
Buna ziua la toate fetele.
Alina sunt bine deasupra liniei de plutire dar e greu.Multumesc ca ai intrebat de mine si eu va citesc mereu dar nu pot spune nimic.Suparare mea e imensa .
Va pup si va doresc un mos incarcat cu dulciuri multe si fara nuieluse.
Marilena si Mara Augusta
patrisuca spune:
multumesc alina, multumesc ramo, pt urari, desi nu am avut puterea si nici nu era momentul de a sarbatori, am primit multe apeluri de ziua mea (multu alina inca o data),m-au sunat chiar persoane cu care nu am mai vb de mult si mi-a facut mult bine sa ii aud pe toti. am trecut prin niste zile groaznice,inca nu mi-am revenit complet din soc, am avut un deces in familie duminica, sunt foarte afectata,era o persoana ft draga mie. va pup dulce pe toate fetelor si ne auzim.
ramona7575 spune:
Pup Gusta ,stiu prin ce momente grele treci, fiecare din noi experimentam durerile vierii, altii mai devreme sau mai tarziu, cu mai multa sau mai putina suferinta... Dumnezeu le oranduieste pe toate si as da mult sa-l mai vad macar 5 MINUTE pe tatutzul meu drag, nici macar nu a apuc 5 minutat sa-si vada decat un nepot din 3...macar 5 minute... E dureros dar trebuie sa ne gasim forta sa mergem mai departe pentru ei...
Pup Andreea
ramona7575 spune:
Hai sa va inveselesc putin , vreti ?
Ce credeti ca am pus eu aseara pe caloriferul fierbinte ???
Pampersul lui Stefan, l-am uitat acolo pana pe la 4 dimi.cand il tot miroseam pe stefan la fund in ideea ca dau peste vre-un kk nocturn , chiar ajusesem sa cred ca se "aeriseste" serios ca si cum i-as fi dat iahnie... apoi m-a chemat vezica si din hol m-a izbit mirosul de kk, uite asa am aerisit tot apartamentul la 4 dimi.... uituca, nu ?
patrisuca spune:
da , stiu ramona, doar ca, nu sunt numai eu, ma ingrijoreaza ft tare mama, eu am incercat sa fiu tare pe tot parcursul evenimentului, pt mama,dar inca nu a depasit momentul. e incremenita de durere.
My_Lady0091 spune:
offffffff "fetili meli"..peste tot numai durere.curaj.sunt cu sufletul si inima alaturi de voi!
ramo..am zis ca trec pe la tine..dar n-am mai apucat.de luni ne apucam de varuit in bucatarie+hol intrare+sufragerie, ca e sotul in concediu si are cine.ramo, bine ca nu l-ai pus sub perna!
andreutza..pune mana si mananca...ca esti skinny rau..si paty are nevoie de o mama puternica!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
patrisuca spune:
salut fetele! :) da alina m-am apucat de mancat..dar fara nici un rezultat tot 48 de kg am...uneori chiar 49:)) asa sunt eu mai anemica din fire..mereu am fost asa. voi ce mai faceti? cum sunteti? vine mosul pe la voi? la mine nu a vrut sa vina anul acesta cu ce i-am scris eu:(..vroiam sa ne mutam pana de craciun la casuta noastra dar din pacate nu avem gazul tras si nu sta nimeni de sarbatori sa traga gazul. in fine..sunt linistita ,macar ne-am pus cu toate la punct, ne-am luat de toate ce trebuie intr-o casa si ne mutam in ianuarie sigur. craciunul il facem la mama, sunt curioasa de reactia patriciei la vederea bradutului, a cadourilor, ..de altfel e o nazbatioasa..face numai prostii dragalase, imi arunca tot ce prinde la gunoi, ma aajuta la treaba, se pricepe mai ales la "impaturit haine" stie cum fac majoritatea animalutelor mai ales pisica"mau":)).
sunt multumita in rest, s-a cumintit mult de cand merge in picioare si stie orice coltisor din casa acum. voi? povestiti-mi de voi// ce mai fac bebeii, cum se mai joaca, daca sunt sanatosi, cum va mai descurcati? va pupic
Karmen_ spune:
CRACIUN FERICIT!!!
Sa aveti parte de liniste, de sanatate si de multa dragoste!!!
Cu mult drag, pupici de la noi
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
multumim karmen!!!
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!!!!
fete, trece si anul 2010 si noi nu mai terminam capitolul asta, inceput in iunie
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |