HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 22
anca_vlad spune:
sa vedeti ce trece timpul si vine randul la serbarea de adio gradinita!
S-a plans de toate partile, copii, parinti, educatoare si directoare....a fost o serbare ff muncita si reusita cu ff mult suflet!
servetelete s-au dovedit prea putine!
Asa ca timpul trece .... nu imi vine sa cred ca acum 5 ani il duceam la cresa si acum 4 ani cautam gradinita....si in toamna mergem in clasa I!
Anca +31s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
nela_didea spune:
Mycya
daaa a inceput concertul, sa vezi finalul
Chiar nu e nimeni sa schimbe capitolul? O sa ne inchida subiectul
30 + cu o
de 
AMR 9 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
anca_vlad spune:

nici eu nu sunt apta pt asa ceva!
Anca +31s
POZE VLADUT
POZE BURTICA
nela_didea spune:
Fetelor uitati un link cu ingrijirea bebelusului, cu siguranta va va prinde bine sa-l cititi. http://www.eumama.ro/ebook/10-pasi-esentiali-pentru-ingrijirea-bebelusului-1.html
30 + cu o
de 
AMR 9 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
aelita spune:
trimit asa mesajul,desi suntem la pagina 22 si de obicei astept sa nu mai incarc pagina,dar acum l-am scris deja...E cineva pe faza?
CRISPO-eu intre ce spune un medic si ce spune prospectul,aleg prospectul! daca am citit ca nu e recomandat in sarcina,nu iau,laboratoarele oricum stiu mai bine ,un medic mai da si dupa experienta personala care nu e atat de vasta.Ceea ce stiu e ca aici nu se dau medicamente de catre un medic,daca pe prospect scrie altceva,adica nu se bat cap in cap,pe cand acolo ,da.Daca as avea risc de sarcina,da,as lua,daca ar fi ceva ori ori,dar pt ingrasat copilul,spun ce as face eu,in nici un caz,cu asemenea riscuri.
nu stiu,mai intreaba,dar ma gandesc ca pt ingrasarea copilului sunt altele permise,nu doar asta.
Daca ti-l da pt altceva,ce nu poate fi inlocuit si e musai,atunci da.
CRISS poti sa pui aerul ala mobil doar langa o fereastra,sa iasa furtunul pe geam,dar ai avantajul ca poti sa il indrepti sa nu dea aerul spre tine(e ca o aeroterma) ,si il poti da si incet,sa nu simti aer puternic daca zici ca te deranjeaza daca da spre tine.
adr cel de perete nu are clapa aia care se poate fixa sa dea aerul in sus si nu pe tine?sau nu se poate da incet,pe viteze si pe grade,ca sa nu simti decat o mica adiere?daca nu,ia un din ala mobil,si nu e nevoie sa il pui pe hol,doar pui sa sufle aerul spre alt loc decat cel in care stai tu.
problema cu AC de obicei e cand il dai tare,atunci nici eu nu il suport,altfel,dat incet si la grade mai mari,un 25º spre exemplu,nu se simte .
eu acum cativa ani am luat unul si dupa prima noapte l-am dus inapoi din cauza zgomotului.nu pot sa dorm cu el.plus ca scosul pe geam si geam deschis nu imi placea..
KATALINA-am citit despre aventura din tei a tiganilor
30+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
anca_vlad spune:

imi sunteti asa dragi mamicile care sunt la primul bb!
dragele de voi...important este sentimentul matern si sa stiti ca oricate ajutoare aveti pe langa voi, tot voi ca mamici o sa stiti cel mai bine ce are nevoie bb-ul vostru!
o sa stiti absolut tot fara a fi nevoie sa cititi ce scrie prea mult prin carti!
eu am mama si copilul si acolo mai arunc cate un ochi cand am cate o nelamurire sau am nevoie sa mi se confirme vreo banuiala!

Anca +31s
POZE VLADUT
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
Capitolul 130
Larisa
34 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 6 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Crispo, daca ti-a recomandat strict pentru ingrasarea lui bebe de ce nu iei vitamine? Si mie mi-a recomandat o crema cu steroizi pt mainile rosii , pe prospect scrie ca nu e permisa in sarcina, asa ca am decis sa nu o folosesc, mai am vreo 4 sapt pana nasc si nu vreau sa ma inec la mal ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
Inseamna ca si tu ai o alergie de sarcina.....minora insa,(asa se manifesta cu inrosirea palmelor si a talpilor) sa nu-ti faci problema de crema, in ultimul trimestru sunt foarte multe permise.
La mine fiind o forma severa de prurit de sarcina mi-a dat crema cu hidrocortizon 1%, foartpe slaba .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
29+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.