Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

mama si copilul de Caprarul am vazut-o si eu la metrou la unirii , la iesirea dinspre hotel horoscop sau o poti gasi pe net. eu cartile mi le comand numai de pe net, mi-e mai simplu asa.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Fetelor, clachez!
Nici la ora asta n-am plecat, cu toate ca prima ora la care am fost avertizata(!!) sa fiu gata, a fost 3!!! Intre timp, am facut toate cele, spalat masina(motiv de cearta si asta!), pus motorina, acasa spalat o masina de haine, dat cu mopul, aranjat hainele, ca in 2 ore le-am gasit uscate. Am primit elefon ca la 5 sunt toti in fata blocului. Si iata-ma cu voi, scriu pe forum, 5 s-a facut de atunci... Mananc un covrig, ma racoresc un pic cu aerul conditionat si vorbesc cu bebe care ma tot loveste-noutate, il vad!! Vad cum loveste burtica, nici nu-mi vine sa cred ca e el. In sfarsit, am avut primul dialog, telepatia pe locul 2!
Cum sa ma calmez?! Ca n-o sa rezist sa tac din gura in finalul apoteotic in care o sa apara familia mea(barbatul si fratele meu).
Ah, pentru maine sa aveti grija cu iesitul afara, se anunta 38 de grade.

Ana
19

Mergi la inceput

beatrice, distractie placuta la munte! si vezi ca soarele arde mai rau la munte, decat la mare!

Ana
19

Mergi la inceput

ana chil out. e mai bine ca plecati mai tarziu ca asa poate evitati aglomeratia de pe autostrada.

15+

Mergi la inceput

ce burtici plimbarete sunteti!
offff numai eu sunt intepenita in casa :(
vreau si eu la racoare la munte intr-o piscina
sunt invidioasa maxim pe voi

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Acum plecam noi, altadata vei pleca tu!!!

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Eu as fi preferat sa merg acasa, la ai mei, sincer. Va pup, e gata formula de plecare. Un weekend minunat sa aveti! Si racoros!

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna tuturor,
Am facut si noi azi eco de 13 saptamani. Totul este ok. Medicul inclina sa creada ca vom mai avea tot un baietel, veste care pe Bogdan - baiatul nostru, l-a facut foarte fericit.
Am facut si DT la Bios Diagnostic si miercuri asteptam rezultatul.

Liana

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

amelia_ilie au zis ca e caniciula tot weekendu..doar duminica vin ploi in nord. Oribil simt ca nu se poate respira, ma si frec intre picioae cand port fusta.. Voi ce solutii aveti pt frecatu asta? Vreo idee anibody?

sugubina +14

Am auzit si eu vestile despre canicula. Of, tare greu e cu caldurile astea...
Eu nu prea port fusta, am doar o rochie de vara, lunga, larga, n-am probleme. Norocul meu ca am pantaloni mai largi in talie, inca ma incap si blugii, deci e relativ ok.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ana have fun..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput