Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

mai devreme voiam sa zic ca daca va duceti la TT cu gemeni la un laborator obisnuit, rezultatul se poate sa nu aiba valoare ... numai pt gemeni... uff

Mai e cineva treaz? Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

[b][red] LA MULTI ANI SUGUBINAAA..iti doresc sa ai 2 sugubine perfecte sanatoase si mancacioase [\b][\red]

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

La multi ani Sugubina!

Fetelor, astazi ma duc la dr ptr eco, nu am mai vazut-o pe bebelina de la inceputul lui mai.

Am si un pomelnic luuuung cu intrebari si trebuie sa ii solicit si adev cum ca pot zbura; plec in sfarsit in concediu numai ca cei de la agentia de turism , cand mi-au vazut burtoiul, au solicitat si aceasta hartie.

Mirunam, cum te mai simti?

eu nu mai imi aduc aminte de la prima sarcina, dar de la ce varsta gestationala apar contractiile BH?

PS ar trebui sa imi schimb semnatura, ieri am facut 19 saptamani, dar nu mai ai timp,fug sa pregatesc micul dejun.

Andreea, mami de baiat si 18+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

sugubina
LA MULTI ANI!!!!

gata tortul???

15+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiralu

Draga Beatrice,
depinde unde

Am auzit intre 350 - 450 RON in Buc. La Filantropia de ex, unde ma duc eu, e gartis cu hartiile de asigurat. O cunostinta a platit la Fortis 450 RON.

M-a capiat serviciul asta!Parca sunt rupta de lume. Cum se ajunge la Filantropia? Ma refer: iti trebuie sa ai un doctor acolo care te-a luat in evidenta sau pur si simplu te duci acolo cu hartiile de asigurat si gata iti face morfofetala pe de-a moca?

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Sugubina, LA MULTI ANI!MAMI DE

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Oserv ca cei de la Filantropia incep sa-si faca reclama agresiv:ecografiile -gratis, cursuri pt mamaici gratis, i-am sunat pt acest lucru din urma si o tanti draguta mi-a dat toate datele necesare, mi-a zis, va invitam sa vedeti si saloanele noastre, ca sigur veti naste aiciDragut!

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

beatrice, tre sa iti faci programare din timp. si te intreaba din partea carui medic vii. dar poti spune un nume oarecare probabil.

eu ma simt f rau. baiatul meu a luat o raceala urata de la o fetita. lui i-a trecut intr-o zi jumate cu tzatzica de rigoare. eu peste canicula asta nenorocita am tras-o cu nasul teribil mai ales ca sunt si alergica la polen si avem niste ditamai teii in fatza blocului. deja azi simt ca nu mai am energie sa respir de la cat mi-am suflat nasul si de la cat am respirat numai de gura. sunt o leguma.
am incercat si herbolax de care zicea cineva... 2 pastile sambata seara si 3 pastile duminica seara. totally useless! si se mai anunta 3 zile de canicula

Mami de (28.10.2008) si bb2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

moshulik,
Am si eu un nr. a lui Pelinescu, numar pe care am si vorbit in 2008 e adevarat, dar merita incercat. Ti-l trimit pe PM si incearca.

Liana

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete incepe o noua saptamana de munca si de canicula ...e fff greu nu ma pot odihni deloc pe caldurile astea...nu stiu cum o sa ma descurc toata vara...voi cum va descurcati?

sugubina la multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput