Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 11
matiz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 maine seara ma voi duce la Radu Voda azi nu mai aveam forta pt nimic sper sa imi asculte rugaciunile si sa ma ajute si de data asta k asa mare nevoie am.... offf..nu doresc la nimeni sa treaca prin ce trec eu acu. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+ |
NU-ti pierde speranta.Prietena mea a facut niste analize si i-a iesit toxoplasmoza.Dr s-a speriat si i-a zis sa repete analiza ca si daca tot nu iese bine ii face chiuretaj.S-a dovedit pana la urma ca cei de la laborator nici nu facusera analiza ci trecusera un nr din burta.A repetat analiza si i-a iesit bine.Acum are un baietel superb.Eu nici nu am facut analiza asta si nici altele,decat cele de la inceputul sarcinii.Sunt sigura ca va fi bine pt toate!
Iza,mami lui Mati
si fericita purtatoare a unei burtici cu baietel zglobiu de18+http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
Shines spune:
bebelu..dzeu sa aibe grija de voi sa fiti bine..nu prea ai ce spune in situatii de genul asta decat sa ne rugam pt voi sa fie bine
si eu sunt destul de speriata..acum am terminat papica si putin curat si iar ma iau durerile de burtica :( nici nu stiu cum sa mai stau
Dr mi-a zis seara ceva de o ''alipire incompleta de 5 mm'' , avand in vedere ca bebe are 2.9 cm e riscul mare..incerc sa nu ma gandesc si sa ma iau cu altele,insa imi e foarte greu..am asteptat 7 ani pentru bebe si nu vreau sa pateasca ceva ..
multi pupici la burtici..sa fiti sanatoase..

bebelu86 spune:
Shine de ce nu iei niste no-spa.
stai linistita in pat 

multumesc tuturor pt gadurile bune si pt sustinere
da..exista sanse sa fie si gresit rezutlatu .
dar vdm ce iese marti
dc iese negativ, il voi repeta sa fiu sigura care e rez bun.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
Shines spune:
pai nu stiu bebelu..nici nu stiu sa explic durerile..ma doare intr-o parte (pe stanga unde e bebe)..ba ma inteapa cateodata rau de ma pune jos cateva secunde apoi trece..ba e durere ascutita ca si cum m-ar stranage cineva si ma tine cateva ore..
Intrebare : pentru eliminarea apei din organism mai usor luati ceva ?
eu am incercat un ceai de la plafar pentru gravide..da nu prea vad rezultatul ..sau cel putin deocamdata..imi era atat de bine cu ceai verde inainte, ma obisnuisem de cativa ani...acum mai beau doar o cesca la cateva zile pentru digestie..
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 Shine de ce nu iei niste no-spa. stai linistita in pat ![]() ![]() ![]() multumesc tuturor pt gadurile bune si pt sustinere da..exista sanse sa fie si gresit rezutlatu . dar vdm ce iese marti dc iese negativ, il voi repeta sa fiu sigura care e rez bun. http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 10+ |
Buna Burtici,
Bebelu, imi pare rau de incercarea prin care treci, dar sunt sigura ca prin incredere in Dzeu lucrurile se vor aranja spre bine! Poate a fost in rezultat din imprudenta!Suntem alaturi de tine si de bebelica!

Miruna, sper ca restrictia cu lipitul de saltea sa treaca cat mai repede, colul sa se inchida cat de curand, iar tu sa redevii activa ca si pana acum!

Va pup pe toate si va urez o seara cat mai buna!
Madalina
15+
sugubina spune:
ral_eli cu ulei ma dau uneori si eu intre picioare, dar o fac cand nu am de mers mult..Ca orcum intra in piele si incepe frecusu. Cu dresu ce sa zic..vara , dres si sandale nu merg impreuna. Mai am niste chiloti gen bermude, numa ca acuma cu burta care incepe sa se simta, simt ca ma cam strang..
SOlutia temporara este ca merg cu pantalonasii aia scurti pe dedesubt la servici, ii scot la wc (ca la servici nu ma plimb des si e uscat ca e AC), si can plec ii pun la loc..
sugubina
+14
Dosita spune:
| citat din mesajul lui CADIA MAI SUNT MAMICI CU BURTICI DE 16 SAPT CARE SA NU-L FI SIMTIT INCA PE BEBE???? 16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse. |
Nu te ingrijora Claudia, nici eu nu il simteam la 16 saptamani, cu toate ca sunt la a doua sarcina. Si acum mai am zile cand nu il prea simt (atunci ma apuca paranoia
18+
CADIA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dosita
Nu te ingrijora Claudia, nici eu nu il simteam la 16 saptamani, cu toate ca sunt la a doua sarcina. Si acum mai am zile cand nu il prea simt (atunci ma apuca paranoia 18+ ![]() |

16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
mirunam spune:
Bebelu, incearca sa stai linistita, stiu ca este greu, am trecut prin asta la prima sarcina. Metodele alese de dr sunt foarte bune/ Testul da rezultate fals pozitive si nu este niciodata cert. Chiar daca ar fi pozitiv sansele ca bebe sa aiba probleme sunt mici si ar rezulta la amnio. Stiu ca e greu sa stai linistita dar e cel mai bine pentru bebe. Suntem toate aproape de tine 

Madalina
mai am doar 12 zile
. Azi am mai trisat un pic si m-am plimbat putin prin casa, sarbatoare nu gluma ![]()
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +