Somn in scaun auto

Somn in scaun auto | Autor: bibovski

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!
As avea o intrebare la parintii care s-au lovit de aceasta problema. Avem un scaun auto Chicco key 1 pentru 9-18kg. Bebe al nostru are 9 luni si ii place sa mearga cu masina. Vrem sa facem o calatorie mai lunga cu masina ...ideea e: cand adoarme,lui bebe ii cade caputul in piept (scaunul se inclina maxim la 45 grade cred). Cum se rezolva problema? (pernele speciale de gat ajuta)? Aveti alte idei? Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Niciodata nu mi-am pus problema asta si am facut drumuri si de 10-12 ore. Scaunele nu se inclina decat foarte putin si dorm foarte bine. Rar, cand le cade capul il aranjez eu.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Noi avem o pernuta speciala de gat.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibovski spune:

Adriana, scuza-ma ca te intreb. Ceva de genul ajuta?
http://www.ingerasultau.ro/siguranta_diverse_-perna-pentru-jane-p-2308.html
(nu vreau sa fac reclama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Cu pernuta aceea la gat se incing f tare, mai ales vara.
La scaunul de 9-18 kg nu s-a intimplat niciodata sa-i cada barbia in piept atat timp cat scaunul era complet dat pe spate. Am patit asa la urmatoarea categorie de scaune pt copii mai mari, care se inclina f putin si n-am rezolvat problema nici macar cu pernuta.

Vlad Stefan 04.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si noi pateam la fel cu acelasi tip de scaun si i-l asezam (capul) eu la loc, pe spate. Acum, ca a crescut, nu-i mai cade capul in piept, dar avem grija sa conducem mai... lin.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si noi plecam cu bebe de 9 luni. El inca e in scoica, la astia regula e ca copilul trebuie sa aiba 9 kg si 1 an implinit ca sa-l poti pune cu fata. Practic insa am un scaunel care se monteaza cu fata si il mai punem si in ala, nu prea-i mai place in scoica. In calatoria asta vom pleca cu amandoua, le mai schimbam.
Cazul ideal ar fi cred un scaunel care se poate monta si cu fata si cu spatele si il mai schimbi din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lui Matei ii pica in acest scaun capul si la 1 an si jumatate. Si da, dupa un an l-am asezat. Pana atunci, scoica.

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

m-ar interesa si pe mine pentru Filip< si lui ii cade capul in piept cand adoarme in scaunel (este pt dupa 15 kg si nu se trage).

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ana mea are pernuta din asta - doar ca e cu Hello Kitty :

http://www.minitoys.ro/catalog/product_info.php?products_id=3914&osCsid=bafb32e447f51f255c0833fe4e880eda

Am avut si una fara nume/firma, mai inainte, si n-a fost buna. Pe asta am luat-o din Carrefour si, de cand o avem, nu mai sforaie si nu se mai trezeste fara aer (pentru ca nu-i mai pica barbia in piept) cand adoarme in scaunul de masina.

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput