"Abdomen extra-plat (28)"
Raspunsuri - Pagina 6
z333 spune:
eu zic ca e bunicel brazilian ala, dar vad ca nu il fac:-))..mai frumos sa ma uit la meci cu berica, decat sa ma enerveze ala cu elasticele lui
Loma eu l-am descarcat de pe torenti..singurul pe care mi-as cheltui banii este Shaun, restul descarcati free ca nu am asa mare incredere.. nici ca le fac prea mult timp si nici ca merita cu adevarat efortul financiar
e cald tare lumeeeeeeeee
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
Deus spune:
Lumi super cu masteratul
uite ce am gasit, o lista cu mancaruri la restaurant la care sunt calculate caloriile - eu una m-am socat! si m-am felicitat ca azi am comandat pulpa de pui la gratar si salata de varza:-) (de gin-urile tonice nu spun nimic)
http://www.idmclub.ro/restaurant.php
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Loma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole Loma, eu nu l-am luat de nicaieri, pe youtube urmaream filmuletele, plus ca aici e in mare voga, iar seara dupa 22:00, pot urmari la tv programul, si implicit pe brazilianul ce promite miracole... din pct meu de vedere numai siliconul montat in posterior schimba atat de radical aspectul, nicidecum exercitiile alea. Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010) SA-L AJUTAM PE ANGELO www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI |
Uf Nikole butt implant mi-ar mai lipsi
Nu il vreau super bombat, eu il vreau mai mic...
conchita spune:
citat din mesajul lui nikole oricum imi place la nebunie Pilates si yoga...sotul spune ca in veci nu voi avea rezultatele pe care le vreu cu Pilates, insa pe mine ma intereseaza parerea lui Deus |
vai vai vai, pana vine Deus ma bag eu la convins!! cel mai frumos corp de femeie posibil e ala cu pilates si yoga si mers pe jos si inot (nu de performanta). alergatul te face ciolanoasa, greutatile in exces iti fac barba sa creasca :-)) aka muschi si testosteroane, etc etc. vrei sa vezi o duduie, care a devenit idolul meu, cum arata de la yoga? (pilates fiind o yoga modificata, de fapt) aici ii raspund si lui Allure, ca am ramas in urma rau cu cititul, cam pe unde intreba ea ce tipuri de yoga practicam. eu fac Kundalini Yoga, printre altele, ma ajuta si emotional fantastic de mult, dar si la slabit, tonificare, elasticitate, energie, etc. uitati aici www.amazon.com/Kundalini-Yoga-Transformer-Workout-LEVELS/dp/B0035AO4WC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1276378323&sr=8-1" target="_blank">femeie superba.
m-am uitat si eu la brazilian lift workout, am gasit niste dansuri, dar ma indoiesc ca ar schimba ceva drastic. sunt multumita de-al meu, asa ca zic pas.
parca am nimerit la alt subiect, numai lume noua. bun venit tuturor.
Deus spune:
Lume noua zici? te-am prins
ce mai faci?
noi ne topim, zapusala si bere rece
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Elena_R spune:
Am venit sa semnez condica si eu cu raportul sportiv: alergat 3.3 km fara oprire in 23 min pe o canicula de 32 grade. Deci cardio si sauna in acelasi timp Asta e o minune pt mine ca acum o luna daca alergam 300m imi dadeam si sufletul din mine! Si ieri am fost constiincioasa si am alergat lejer spre moderat pe banda 30 min plus dans vreo 4 ore la concert
Vorbind de haine, mi-a ajuns si mie comanda de la VS in 2 zile! minune! Imi place costumul dar rochitele de plaja trebuie sa le modific ca imi sunt largi...nimic nou
Un weekend frumos in continuare
Allure spune:
arrgh! cind va aud ca va vaitati de calduri imi vine sa va bat!!
la mine e un frig de 17 gr. C cu ceata si umezeala
in casa e frrrig, stau cu shuba pe mine
ce asa rau la 35 de grade?? mie la 30 abia mi se dezmortesc oasele!
azi am fost pusa pe cumparaturi pt casa: vreau covor si canapele noi, bineinteles ca nu gasesc ceva sa-mi placa...
deocamdata mi-am luat o lenjerie de bumbac pe "lavender" si acum caut purple duvet cover, sa le combin
am zis ca macar daca nu ma mut curind in casa noua, sa am cel putin un living frumos, ca nu mai rezist, m-am plictisit de astea vechi;
mai asteptam sa scada preturile la case ca sint umflate artificial...o sa-mi para foarte rau dupa apartamentul ala, ca locatia e superba si ca investitie era perfect, dar...ceva m-a oprit...instinctul imi spune ca voi gasi altceva mai potrivit.
la banca am rezolvat vineri printr-un email la manager in care i-am scrofait "pe romaneste" (numai ca nu i-am injurat, incolo le-am zis de toate ) si in 40 minute aveam banii virati in cont si mesaj pe telefon cu scuze ca s-a facut o greseala..."Greseala" pe p**** ma-sii, ca sint niste mincinosi ordinari!...cind am fost ultima oara la ei mi-au bagat sub nas actul (fals) intocmit de teller cum ca mi-ar fi dat mie banii cash Cit pe aci sa cred ca am inebunit si m-a lasat memoria...
Banca este TD...imi lichidez conturile la ei si "pa!"...desi toti sint la fel, mafia bancara este aceeasi oriunde te-ai duce.
Conchita dear, ce scumpa esti la vedere! Corpul ala de care vorbesti se face cu yoga si pilates cu conditia sa faci zilnic si sa maninci PUTIN... iar paine si dulciuri NEVER! Or noi...care cu bere, care cu paine de casa, care cu inghetata
Ce lene am pe mine de la vremea asta! Miroase a octombrie...simt nevoia de turkey & pumpkin pie. Canadienii stiu de ce.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
conchita spune:
citat din mesajul lui Allure Or noi...care cu bere, care cu paine de casa, care cu inghetata |
noi, care noi, io nu recunosc nimic. nema bere, paine doar multigrain din an in paste. inghetata de sarbatori, in rest regimul vesnic si de demult, ala mediteranean cu care v-am impuiat capul de-un an de zile. :-)) io ti-am zis de yoga mea, ca intrebai. imprumuta de la biblioteca, macar de curiozitate, sa vezi daca iti place si cum te simti dupa aia. promit extaz. :-))
imi pare rau de apartament. dar la banii aia iti iei vila cu piscina undeva mai in suburbs, pe bune. mai ales ca au astia acuma dobanzi ridicol de mici, pe-aici primesti si tax credit, nu stiu la voi. in orice caz, au scazut preturile de jde ori, acum e momentul sa cumparati, daca te decizi.
io mi-am notat aici in calendar cand e ziua ta si tot verific zilnic daca s-a facut 25. :-))
Deus, ce sa fac, dau ture prin toate punctele cardinale. trec printr-o perioada aglomerata la culme, ciudata, cu intamplari stranii, cu personaje intalnite care mai de care mai neobisnuite...numai de scris nu-mi arde. ca asa-i cu muza, cand traiesti, ea doarme, cand dormi tu, vine ea, dar te doboara lenea. :-))nu rade de mine, ca intrai la topic si am crezut ca am gresit forumul. nu reusesc sa tin pasul cu noutatile tuturor, mii de scuze, parca faceti parte dintr-un experiment cu viteza luminii.
Hannen, vad ca esti inca aici, parca mi-e si nush cum sa iti zic felicitari pentru perseverenta, ca mi-e ca te deochi. :-)) felicitari pentru kilisorul pierdut, e veste extraordinara, nu-ti dai tu seama. asta inseamna ca metabolismul tau e super, corpul asculta de schimbare si se conformeaza. pai stiu io cazuri cu cateva luni de dieta si cantarul tot capos, idem organismul. asa ca, sarbatoreste! nu cu bere ca doamnele care este, ci cu un fresh a la Deus. sau cu sassy water.
z333 spune:
Elena, te rog detaliaza, cum adica sunt largi rochitele?? ca si eu imi fac comanda azi si nu vreau sa am surprize, mai ales ca nu le pot returna si nu am chef de modificari si alte cele..la toate am facut comanda pe XS..sa imi iau XXS???
in rest cald ca-n iad..iubesc vara, dar nu aici in vestul asta salbatic, ci la mine acasa la mareeeee
si sport ioccc ieri si cred ca nici azi nu prestez..dar nici mancare nu mananc, doar iaurturi, rosii cu branza in cel mai bun caz, capsune si bere rece la greu
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=tWNZs4ty-YI&feature=fvw
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
hannen spune:
conchita, sarbatoresc,sarbatoresc ca uite,deja ma pot lauda cu doua kile jumate!!Deci azi,asa pe nebanuite aveam 1.5kg mai putin decit alaltaieri cred!Adica 2.5 de toate ,de cind am inceput eu toata treaba asta.si vreau sa zic ca astea -2.5 desi m-am cintarit dimineata nu facusem vizita la "locul rusinos" si nici ca am reusit azi.Tare m-as bucura sa fie 3kg de fapt!!!
Raman aici,nici gind sa dau inapoi!Sa stii ca ma bate gindul sa incep sa-mi prepar iar sassy water numai ca menta mea e lesinata(n-am udat-o citeva zile)si sa cumpar si menta ..ajung la faliment cred,zilnic las sume considerabile pe la magazine,supermarket ,drug stores,da divort al meu cind afla.
Ieri am avut o intimplare nefericita care mi-a albit jumatate de cap.sunt inca in soc,ingrijorata si cred ca schimbata pt. totdeauna!Dar cu speranta si credinta inainte!Ah,si cu stilul sanatos de viata.
si eu am gradinarit ieri,mi-am pus leustean,cimbru,marar si flori diferite.tineti pumnii sa iasa(buruienile romanesti)
Whatever happens don`t let go of my hand!