"Abdomen extra-plat (28)"
Raspunsuri - Pagina 15
hannen spune:
la noi e caniculaaaaaaaa,dupa ploaie arde rauuu!
Si eu sunt melancolica,na sa va molipsitit si voi
http://www.youtube.com/watch?v=1OfsZyYPLoI
nu pun video-ul direct ca sa nu incarc aiurea subiectul,cine vrea sa boceasca cu mine sunteti invitatele mele!
Whatever happens don`t let go of my hand!
Marina spune:
noi am avut spectaol de balet aseara si am ramas si blocati din cauza ploii in teatru asa ca am sarit peste sport. Partea buna e ca nici nu am mancat
Astazi imi propun sala, 30 min eliptica + exercitii de brate si abdomen + o sauna
Si imi propun sa mananc numai fructe...imi iau un kg maaaaare de cirese si il lichidez
Deus spune:
buna idee Marina:-)
eu ieri am mancat urda, cas, branza cu mucegai, balmos, inghetata si azi trebuie sa revin asa ca si eu ca si tine am sa fac o cura de curatare:-) doar ca eu am sa imi fac in blender iaurt Activia cu capsuni si/sau afine, tarate si seminte de in - 3 sau 4 portii si multa apa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
emaaimee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
Ah , ce mi-ar placea sa ajung intr-un cartier de-asta doar sa imi clatesc ochii , evident. Eu sunt innebunita dupa negrii(cu unul sau cu doi "i" ?). Imi plac in gerenal sa fie mari , ca niste animale -Drogba -Bonjasky -Adewale whateva' , e Adebisi din Oz si negrul ala bun din Lost. Bine , pe langa ei imi mai plac o tona din filme si de la tv . Si negresele la fel. am sters pozele acum vreo 15 minute sau ceva de genul ***Fur is for petting** http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro |
plural negri cu un singur i
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
ieri am mancat regulamentar. nu am facut sport pt o cauza nobila: am vazut pt prima data pompierii in actiune. cand veneam de munca am vazut fum, era de la o casa parasita de la noi din parculetz. am chemat imediat pompierii si i-am asteptat. e cutremurator sa vezi cum arde focul o casa, atat de repede. te face sa iti rearanjezi prioritatile.
Xio, arati f bine. ma bucur ca pisicutza mamica e mai bine.
MD: lapte batut cu pudra de seminte in.
ufff, vreau si io canicula, aici sunt 16 cu soare si e cald ieri seara au fost 20 cu soare sper ca mai tarziu o sa fie mai cald. sa imi dezmortesc oasele batrane.
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
z333 spune:
neata..in sfarsit s-a dus canicula...pana la sfarsitul sapt viitoare va fi mai racoroasa situatia
mai rau e ca se duce naiba bronzul meu:-))
am febra la piept, brate si picioare de la greutatile de ieri, plus ca inca ma mai ustura un pic pielea de la soare..am avut o noapte cam grea din punctul asta de vedere
si pentru ca s-a racorit afara, mi-e cam foameee si cred ca o dau in covrigi azi, ca nu am mai mancat de ceva timp
si nu mi-a placut Brazilia aseara, dar pana la urma de ce sa se agite de la inceput, cand mai sunt atatea meciuri de jucat cu echipe mult mai bune
sunt sigura ca va fi si spectacol, dar toate la timpul lor..
ehe, eu cu fotbalul le am vrand nevrand..tata a fost fotbalist si am mancat fotbal pe paine de cand eram mica, plus ca domeniul in care lucrez are legatura tot cu fotbalul...dar imi si place sportul asta, recunosc
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24
chiquitita spune:
Lumi, daca nu te superi, unde lucrezi? Ma intrebam odata cum de ai program flexibil, cu dimineti libere. Repet, daca vrei sa spui
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
claucia spune:
Salutari din caldura suportabila!
Frumos, frumos ati mancat si mancati, eu mai am 2 saptmani si plecam in Grecia, hurray, abia astept, cu masina si 2 copii, nu e treaba usoara dar sper sa fie bine.
Cantarul eset in continuare prietenul meu, eu mananc mai South beach asa de vreo saptmana si intentionez sa continui inca 2 saptmani, oricum le reintroduc treptat pe cele rele, carbs si alea alea.
Am primit de la o domnita tare draguta si foarte saritoare, Eunice , pe Shaun cel mult laudat. Ce sa zic, imi place, antrenamentul lui e foarte mistoc, si pauzele sunt binevenite , si pauzele de apa, etc. Imi place, sa vad cat si cand am timp si liber de la pitici sa prestez (cu sotul impreuna as vrea). Sunt incantata.
Raport mancacios si sportiv:
MD: un gratar de pui mic mic, branzica de vaci slaba si cateva masline.
Pranz; mazare facuta de mine (noua si buna), 2 gratare mici (muschiuleti de pui), cateva masline si branza.
Seara: probabil mazare, sau peste file fiert, imi place rau cu un pic de sare si un pic de unt.
Ieri am facut un piure de conopida cu unt si sare, o nebunie, la blender, sincer imi place mai mult decat piureul de cartofi, este atat de fin! Sotul si copiii nu au avut aceeasi impresie insa .
Sport da, just pump, cu greutati, bara si gantere, abdomene si brate la greu, picioare si ele stimulate destul, in fine, am zis ca sunt la sauna, am transpirat ca niciodata, curgea apa pe mine pe fata, pe gat, prin par asa ca in loc de sauna, dupa sport am facut un dus mai lung acolo, mi-am spalat parul, m-am cremuit, sunt din nou frumoasa si am plecat spre casa demna si vesela.
Acum m-as baga un pic la nani, azi noapte am facut de garda, mica pitica mea e mucioasa si azi noapte nu a vrut sa doarma intre 1 si 4, de fapt ea ar fi dormit dar stranuta si tusea de la secretiile abundente continuu.
Va pup si o zi frumoasa
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
Elena_R spune:
Buna ziua dragi doamne extra plate,
Azi nu am raport sportiv. Am fost aseara dupa lucru la masaj si cum am ajuns acasa nu am vazut decat patul In schimb am mancat frumos (comparat cu alte seri ), supa de fasole pastai galbene si struguri ..azi bag niste rosii si branza la pranz, fructe si supa din nou pe seara plus o ora intensa de sala.
Clau, ce pofta mi-ai facut de o mazare noua Poate trag o fuga pe la piata la pranz sa vad daca au asa ceva..astia aici nu le au cu mazarea, nu au decat la conserve si congelata..
Emaaimee, cred ca e groaznic sentimentul sa vezi o casa arzand! La mine l-a bloc a fost un foc intr-unul din apartamente acum vreo 2 ierni si m-am trezit la 5 am intr-un fum innecacios! Noroc cu huzbandul care ne-a mobilizat pe amandoi ca altfel eu dadeam din colt in colt si plangeam ca toanta hahaha! E groaznic momentul ala cand trebuie sa te gandesti ce salvezi dintr-o casa...nu am avut timp sa ma gandesc decat sa imi iau actele si fuga jos pe scari. Pana sa iesim noi au oprit pompierii focul si nu a ars nimic imprejur, plus era la 12 etaje mai jos de noi, dar tot a fost miros de fum vreo luna dupa aia, cu toata aerisirea din lume.. brrr! nasol!