"Abdomen extra-plat (28)"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

la mic dejun/pranz friptura rece cu rosie si ardei gras
si acuma cirese, capsuni si o bere rece:-))))

hannen - ma trezesc devreme ca-mi place sa le fac pe toate in ordine fara graba si nu-mi place sa fug contra cronometru:-) la clienta ajung doar la 6.50

deci am ramas fara Conchita o putem gasi pe blogul ei

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Deus,eu am un soooooomn dimineata!Si asta numai cind e musai sa ma trezesc,in liber insa parca ma inteapa patul!
Dar asa devreme nu m-as trezi nici platita!Prietena mea tot asa se trezeste,dar bine,ea la 9 deja sforaie.Cind sta pina la 12-1 noaptea la vreun film a doua zi o gasesc la 10 a.m in pijamale tinindu-se de toti peretii!E comica rau!
Iar eu am un talent sa le ingramadesc toate pe ultima suta de metri...de la o vreme am o lene in mine de zile mari.N-as face nimic,doar as vegeta!
Asa eram si azi,abia m-am tarait din parcare pina in casa si in gind aveam doar patul...dar am intrat cu viteza ,m-am oprit in bucatarie si mi-a luat suplimentul ,m-am schimbat si in 5 min. eram pe usa afara.Dupa aia ma minunam singura de mine ce curaj am avut.N-as mai fi luat-o de la capat.
bine ca am reusit azi sa alerg,maine ploua cred(acum toarna cu galeata)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

raportul sportiv de mare calitate
Pure cardio si cardio abs cu Shaun 1 ora
greutati pentru piept si picioare cu Chalene 40 de min

am facut o baie lunga, beau o cafeluta, imi dau rufele afara si o sa ma apuc de mancare..cartofi cu piept de pui bucatele,condimente si cascaval ras pe deasupra, totul la cuptor, alaturi de o bere rece si meciul de la 17.00 evident..Didier Drogba,Cristiano Ronaldo, cine stie cunoaste

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

conchita, please, o sa ne fie dor de tine
aseara am facut sport. tzopait si cu fata o gramada de vreme pe exercitii inventate de ea. eram lac de transpiratie. mai mult ca de obicei.
Xio, dieta Hay, mi-am amintit.
azi am mancat regulamentar.
gata pauza.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Lumi,esti tare!!Cred ca nu o sa ajung la performantele tale sportive nici peste 20 de ani!Mai ales atunci!
cum poti sa te zbantui cite o ora si 40 de minute mi-e imposibil sa pricep.

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

imi place ca aveti spor la scris, va citesc zilnic. eu de ceva timp am o lene in oase ca si sa scriu mi-e lene
eu ma tin de program, cate un pic de shaun, nu pot prea mult pana nu-mi intru iar in forma, si bicicleta, aproape zilnic.
De balonat, tot ma balonez. Am avut cateva zile in care am mancat doar carne, produse lactate si oua si eram ok, dar asta nu e sanatos pe o perioada mai lunga. si de cand mananc si legume/ fructe/ cate o feliuta de paine, iar ma balonez. ieri, de exemplu, am mancat 2 iaurturi activia simple (fara fulgi si alte chestii), o portie de spanac (cam 5 linguri), O feliuta de paine, graham sau neagra, nu stiu de care era si 2 ochiuri. Atat toata ziua si mama,ce balonata eram aseara!! Azi am mancat salata de varza (varza, sare, un pic de ulei), vreo 5 linguri pe la 9 si vreo 5linguri pe la 13, ce m-am balonat! stiu ca varza poate balona, dar nici chiar in halul asta, mai ales ca altceva n-am mancat pe langa ea. Asa ca nu mai stiu ce sa zic.... Tratamentul pt hp si cel pt ulcer le-am terminat, deocamdata nu am dureri sau altceva, vreau sa cred ca hp-ul decedat si ulcerul s-a inchis. Analiza din scaun si cea din respiratie am citit ca sunt mai sigure decat cea din sange (si intr-adevar cea din sange acuma nu mai e valabila), dar tot nu 100% si cea din respiratie in ro nu se face. SIngura varianta pe care o am e ...endoscopia . Oricum trebuie sa vada daca s-a inchis ulcerul, asa ca...daca tot inghit tubul, o sa-mi ia si biopsie. dar nu stiu cand, dr. mea e tot in concediu si trebuie sa o intreb dupa cat timp de la tratament se face (sper ca nu imediat ca inca nu sunt pregatita psihic Intr-o luna am facut si endo si colonoscopie,acuma vreau o pauza!!!

Nu pot sa cred ca pleaca Conchita!

Mergi la inceput

Hannen, sincer, pe canicula asta e o mare realizare chiar si pentru mine, care in mod normal fac si 2 ore jum, pentru ca e f greu si cateodata imi vine sa imi bag picioarele si sa zac, dar vorba lui Shaun, fac asta pentru ca vreau sa arat bine, sa ma simt bine si sa am un psihic de fier

si vorba mea ar fi..pentru ca vreau sa fac in fiecare zi ceva bun
pentru mine, sau pentru altii, iar la finalul zilei sa stiu ca nu a fost o zi traita si trecuta degeaba
nahh ca am dat-o in diverse..batranetile astea:-))

me,me,me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Neatza si de la mine!

Am prestat aseara 30 min eliptica si 15 min tonifiere generala..cred ca am asudat un litru de apa pe putin asa de intens am lucrat As mai fi stat la sala dar era un ciudat acolo care se tot holba la toate fetele..poate asa e privirea lui, dar sincer e creepy rau! plus cand am iesit din sala, hop si el dupa mine. Nici nu am stat sa astept liftul sa merg sus la apartament, am luat-o direct pe scari! Daca Doamne fereste ramaneam singura cu el in lift, cred ca ii aplicam niste miscari de tae bo de vedea stele verzi . E bine totusi ca am facut si scari cu ocazia asta

Si la mine lenea e cucoana mare.. de 2 zile parca as dormi intr-una . Si vremea asta e de vina ca e innorat si frig aici. As vrea si eu 35 de grade!

Lumi, chiar vroiam sa te intreb...ce anume poti profesa dupa terminarea masterului ce ti l-ai ales? ai putea lucra intr-un centru de sport recuperator?
Imi place noul look

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lumi , Drogba e accidentat, am inteles ca nu joaca.

Deus , tu ma vei intelege... Ieri am plecat pe la 12 in garda , nu stiam daca sa merg la gineco sau la orto dar m-am dus la orto , ca face parte din urgentele generale si vedeam mai multe. A fost o zi perfecta , era plin la urgente , am intrat in 2 operatii si cum nu era nimic la gineco m-am intors acasa. Cand stateam linistita in pat am auzit cainii afara , fugind dupa pisici. Am fugit si eu desculta, am cautat pisica de la bloc (are 2 puiuti) , nimic. M-am intors in casa , era trecut de 12 , m-am spalat din nou si zic sa mai merg o data pe afara. Dau inca o tura si cand sa plec aud ecva la un tei. parca turna cineva apa din tei pe pamant. Ma uit si o vad pe Jessie , pisica de la bloc , facea pisu. o chem si vad ca nu merge bine , o mangai si imi dau seama ca a prins-o de coloana un caine , ca era blanita ciufulita si umeda.
Am dus-o sus , m-am uitat , nu avea plagi sau altceva .
Azi am fost cu ea la dr , saraca e atat de speriata desi ea de obicei sare la caini si n-are treaba.
A zis dr ca e ok , facea pisu din cauza sperieturii. Acum am adus-o iarasi sus , saracuta doarme p balcon de la pranz , nici nu s-a miscat. Cum merg la ea toarce(lucru pe care nu il facea , ca nu era tare dragastoasa).
Am tras o sperietura de numa.
Acum vreau sa merg sa o castrez.

In rest , nimic important. Abia astept sa merg iar la kickbox si la baschet .
Si in weekend la strand , bineinteles.
Mi-am redescoperit un costum de baie mai vechi , de cand eram in liceu (la inceput) , mi se parea prea decoltat dar acum l-am incercat si e chiar ok
http://www.flickr.com/photos/greecky/4703351752/in/photostream/
cu ala nou n-am apucat sa fac .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Drogba este rezerva..yessssssss

Elena eu vreau sa ma indrept spre fitness trainer, dar mi-ar placea si intr-un centru de recuperare f tare
dar pana acolo, sper sa trec de licenta in iulie, nu de alta dar mi-e o scarba de contabilitatea aia de mor

me,me,me

Mergi la inceput