Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Buna!!
Am si eu o intrebare...In RO ati vazut pe la farmacii sau de unde cumparati voi laptele praf, lapte praf ENFAMIL? Ne pregatim de vacanta in RO si vreau sa stiu daca trebuie sa ma aprovizionez cu lapte de aici sau pot cumpara si de acasa.
Multumesc!!! Mai incolo o sa va mai bombardez eu cu intrebari cu chestii bune pt bebei in RO(papa mai ales).

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Bianca eu una nu am auzit si nici nu am vazut in farmacii.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

la multe lunite sarbatoritilor de azi ... ce multi avem

- Bruce
- Carina
- Bogdan
- Carol
- Vladimir
- Dinu Andrei
- Ruby
- Mihai

Suede felicitari pt ridicatul in picioare
Kinga sper sa treaca repede starea de acum si sa gasesti tot sprijinul necesar
Iulika mi-au placut tare mult pozele de pe arhipeleag ... hmmm fetele de la Constanta merg toata ziua la plaja, tu pe arhipeleag ... si noi cele din Bucuresti ???!!! ... va invidiez putin ...macar ne bcuram si noi de pozele voastre.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BiancaM

Buna!!
Am si eu o intrebare...In RO ati vazut pe la farmacii sau de unde cumparati voi laptele praf, lapte praf ENFAMIL? Ne pregatim de vacanta in RO si vreau sa stiu daca trebuie sa ma aprovizionez cu lapte de aici sau pot cumpara si de acasa.
Multumesc!!! Mai incolo o sa va mai bombardez eu cu intrebari cu chestii bune pt bebei in RO(papa mai ales).

Mami de Amalia si Andrei

Bianca draga,
cel mai sigur e sa aduci de acolo provizii. Personal nu am vazut nicaieri tipul acesta de lapte dar si daca il vei gasi va fi diferit, asa cum sunt diferite Nan de Romania cu Nan de Italia.

si drum bun incoace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fetelor!

Am intrat repede sa urez sarbatoritii de azi:

La Multi ani adimercedes! La multi ani dovlecei dragi!

Iulika...nu pot sa cred ca are Brucu 10 luni...parca acum nasteai in direct si te urmaream toate cu sufletul la gura!!! Mortale poze!

Kinga...sper sa iti revii repede..e bine ca ai apelat la ajutor specializat.

Mely...vazut si placut mobila puilor tai! Sa o stapaneasca sanatosi.

Am vazut si poze de la intilneala de la malul marii...acum stiu de ce "tacea" Techiluta de atita vreme...;pregatea plecarea la mare!

Liliac , Raluca .

Oare Dana si Ana ce mai fac? Sper ca bine...sanatate multa!

Si speciali pentru alta Ana...din Asia..si pentru Nela!

Va pup, ma duc sa bocesc ca trece prea repede timpul si fata mea creste! (asta faceam si acu 9 luni in 14...boceam ca vine prea repede, nici cum nu e bine cu femeile astea, nu? )

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Adimercedesita La Multi Ani, mamis!! Stim ca esti superocupata dar te anuntam ca ne este dor tare de tot de tine. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de tot!

Si...avem reprezentanti de seama de sarbatorit azi asa ca sa-i luam in ordinea numerelor de pe tricou lista
Bruce
Carina
Bogdan
Carol
Dinu
Vladimir
Ruby
Mihai

Mely camera flacailor a iesit superba Da'...eu as fi vrut sa vad mai mult mov ca nu am zarit decat un coltisor intunecat. Nu m-am uitat unde trebuia??

Suede sa tot fie vesti de-astea bune de-acum incolo. Daca o rezolvati si cu alimentatia fara voma atunci razboiul e ca si castigat

Ma duc acum pe arhipelag...sa ma plimb cu Iulika mai ales ca la mine-n casa nu se poate respira la cele 30'j de grade...ca m-am plimbat pana acum pe covorasul cu printese al Zeinei

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Selen si Cecilia felicitari pentru dintzosi

Suede, gata Mihnea e deja om mare, sta in picioare, maine poimaine face singur primii pasi.

Mely foarte frumoasa mobila pustilor, le-ati facut o camera calda si primitoare.

Zeinuca pe covorul fermecat e mortala. Alex cum mai stati cu mesele, cate aveti acum?
Noi iesim de 2 ori afara, dimineata de la 9-10 pana la 12 si jum, si stam doar la umbra iar seara de la 7 si jum pana la 9 si jum.
De unde ai luat covorul? Noi avem ceva similar dar mult mai mic, a fost singurul care nu mirosea puternic a chimicale. Am vazut la kika dar toate miros a petrol si derivati (mie imi place mirosul dar sigur lui Dinu nu-i face bine) si ne mai trebuie o bucata cam cat e asta de o avem acum (pe care am luat-o din Big iar acolo nu mai ajung prea curand)

Iulika m-am racorit si eu de la pozele voastre frumoase de pe insule care e temp maxima la voi in timpul verii?

Nela unde esti mami, sper ca sunteti bine

Liliana te plang cu AC-ul,trag concluzia ca aveti toate tipurile de ventilatoare, care mai de care mai smechere

Multumesc mult dragele mele pentru comentariile de pe picasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

la multi ani, Adimercedes!! Nu ai mai intrat de multisor.Sper ca sunteti bine si aveti parte numai de distractii.Vå pup!

Liliac hai mami vino chiar te rog ,ca nu am cu cine så impart cele 10 grade care sunt acum afarå! Eu mi-am adus aminte cum racoream apartamentul cand eram acaså: puneam un cearsaf ud unde era geamul deschis asta cand era soarele ala cel mai tare.

Anomis maximele de cand sunt eu aici au fost intre 28-30 de grade dar nu au fost mai mult de maxim 3 zile la rand asa cald ca apoi ba venea o ploaie ba scadea temperatura.Aici acum sunt 30 de grade si daca a venit norul gata se racoreste instant.

Claucia scumpa, am uitat så iti spun ca imi place tare mult cand ne mai scrii cum mai sunteti.Imi place foarte mult ce program sånåtos ai.Te admir mult cum te organizezi si cum iti petreci timpul cu minunile tale.Te imbratisez.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Iuliko acusica-n we apar ca doar odata se marita vara-mea . Mare eveniment mare la voi la casa regala si io nu pot lipsi, ce naiba?! Macar rudele sa fie prezente la eveniment
Acum m-am plimbat doar cu barcuta pe la voi si il astept pe Bruce sa-si primeasca promisiunea lui tati.

anomis daaaa, la noi in casa e infernal. An de an tot zic ca-mi bag picioarele in alergia lu' tat-su si n-are decat sa se mute-n cort, dar imi amintesc apoi de ce m-am maritat cu el acum 10 ani si-mi trece.
As putea sa ma mut la maica-mea...dar cum sa-l las pe el singurel?? Asa ca suferim in grup.
Sa vedem, poate dragostea de copii m-o razbi mai tare intr-o zi.
Pe Andra am deportat-o deja la racoricica. N-am ce face cu Radu deocamdata asa ca e la pielea goala. Si-i dau cu evantaiul

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Am citit putin dar nu prea am retinut mare lucru. Ce mi-a atras atentia a fost ce a spus Uve. Pe de o parte are si ea dreptate,se astepta ca papusica Sara Maria sa fie felicitata,doar ca nu prea intra nimeni,si cine intra nu prea mai da pe la prima pagina,sa vada sarbatoritii.La fel ca ea,si eu am fost dezamagita cand am anuntat cu surle si trambite ca vin in Bucuresti,si ca vreau sa cunosc cat mai multe fete,si in afara de AnaMaria,Uve si Mimika nu si-a amintit nimeni ca a pus sotul nr pe mail,pentru ca eu am avut nesuferitul ghinion sa se strice panarama de modem a celor la care am fost,si sa li se spuna la telefon sa astepte ca vor fi sunati cand sa mearga sa ia altul.Am inteles,in mare bisericutele sunt formate,macar aici sa fim unite ca de obicei. Mie personal toate imi sunteti dragi,de la prima la ultima,si ma bucur ca noi spre deosebire de alte grupuri de mamici cu bebelusi nu suntem rautacioase,asta ar rari si mai mult randurile scrise.
Am vizionat poze cu Josh-samuraiul-mancator-de-orez-cu-lingura-de-oameni-mari,chiar de doua ori,pentru ca mi-au placut tare mult.Ma minunez cat de frumusel este si serios.Mai si cand am vazut ca stie sa cante si la pian imi venea sa-l pup prin ecran
Mada me bucur ca ai un tata atat de iubitor si ca ti-ai gasit ceva de lucru,cu siguranta otmosfera de lucru te va face sa te simti mai bine.
Maamideandrei imi citise sotul de reusita cu olita,il rugam sa imi citeasca ce scrieti voi,sa fiu la curent cu vestile ,si ii spusesem sa bva felicite,da nu stiu de ce nu a facut-o.Felicitari,si sa faca numai la olita de acum incolo .
Liliachio imi pare rau ca iti face piul rani la sani,nu pot sa te sfatuiesc nimic,ca eu nu am avut lapte decat putin timp.
Fragutza chiar imi imaginam oare cum suge Natalia in patru labe,trebuie sa fie o imagine tare amuzanta.
Iar Ebru m-a terminat cum incerca ea sa prinda nisipul in pumnisori si se revolta ca-i tot aluneca printre degete.
Aricel bine ca a trecut cu bine perioada aia de febra
Fragutza sa stii ca se retrag catre aceeasi zona si fostele biberoane ale celor care au alaptat putindeci nu esti singura.Cat despre legumit,sper sa se fi rezolvat deja problema de atatea zile.
Am terminat 151 ,sunt la jumatatea lui 152,ptr ca am facut pauza de 3 ore de plimbat pein parc,intors acasa,spalat,hranit,mancat eu cat un urs flamand ,urcat in varful patului si deschis mandrete de laptop... postez ca scriu la mesaj de cateva ore bune.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput