un SMS la 858 - un gest simplu pt copii!
Raspunsuri - Pagina 2
ANISO spune:
Impresionant videoclip...recunosc ca mi-au dat lacrimile.As vrea sa v a rog sa imi spuneti ,ca nu stiu cum sa fac ,sa trimit videoclipul si anuntul pe email la cateva persoane. Vom da si noi cateva sms.
alinuk spune:
buna fetelor,
va rugam, nu uitati copiii bolnavi de leucemie din spitalul Fundeni. Ajutati-ne sa ducem ecograful necesar in sectia de pediatrie cat mai repede. Mai avem nevoie de 15.000 de sms-uri. Spuneti celor din jurul vostru despre aceasta necesitate pentru copiii diagnosticati cu afectiuni grave.
Sms-ul trebuie trimis la numarul 858 si costa 2 euro. Este valabil in perioada 10 iunie-10 iulie a.c. Acest serviciu este oferit gratuit de retelele mobile: Vodafone, Orange, Cosmote. Nu se percepe TVA
mii de multumiri din partea echipei Asociatiei M.A.M.E., tuturor celor care au trimis deja si vor mai trimite
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
hai fetelor!!
haideti sa nu ramanem nepasatoare
rugati si prietenii sa dea un sms
nu e o avere, e o modalitate la indemana de ajutor!###
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
mirandolina spune:
Am copiat textul cu SMS-ul pe fluturasi mai mici (12 pe A4) si i-am pus in cutiile postale de la blocurile din jur, poate-poate!
Am lasat pagini de A4 pe la cabinetele unde merg de obicei. Fiind trafic mare sper sa ne ajute oamenii.
Cativa copilasi de scoala s-au oferit sa ne ajute prinimprastierea de fluturasi pe plaja
Cum s-ar zice - mobilizare generala
SMS la 858 pentru copii
aneline spune:
Au mai ramas 19 zile in care puteti trimite un sms la 858 si sa donati 2 euro pentru copiii bolnavi de leucemie. Haideti sa fim alaturi de acesti copii si sa le dam o sansa la vindecare!
Pentru noi (cei sanatosi) un sms inseamna 2 euro, dar pentru copiii internati in sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni inseamna VIATA! Haideti, ca impreuna, sa achizitionam aparatul ecograf atat de necesar in aceasta sectie. Ajutati-ne sa facem cat mai cunoscuta campania noasta si astfel sa dam o sansa acestor copii.
Copiii bolnavi de leucemie le multumesc tuturor celor care au demonstrat ca le pasa de copiii bolnavi! Tie iti PASA?
luny spune:
dam si noi sms, cu mare speranta!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
mirandolina, alinuk . teo adora icoana luata de la voi! pt ceea ce faceti. dau si eu acum 3 sms-uri si anunt lista mea de clienti (din 2000 aproape or dona macar cativa)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
marybehappy spune:
Am trimis !
Mult succes si sa dea Dumnezeu sa se stranga banii de care este nevoie!!
Mary