Aradence DC...! (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Carmen, am vazut pozele. Foarte frumoasa si dulce Mela in costum popular si in costumatia de aerobic.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

La multi ani Diana! Sa te tina DD sanatoasa sa poti fii fericita langa familia ta frumoasa!
La multi ani Flavius, sot de Cristale!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

DianaR
Sa-ti fie viata plina de bucurii!

Flavius
Cristale, sa fii fericita alaturi de sotul tau.

Adaaaaa, unde-i cafeaua??? Ma lasi sa mor de somn aci. Ioi ce mi se inchid ochii, nu stiu ce am. Si voi va treziti asa greu dimineata?

Clau unde ai disparut?

Alina, mai merge Ade la gradi?

Niko, cum sunt copii?

Cristina_rubi, voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

La multi ani DIANA..La multi ani Cristina pt Flavius..gby both:)!!!

Cristina 28+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Multumesc fetelor de urari.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Diana
Cristala la multi ani sotului tau.
Flacvia si eu ma trezesc greu dimineata de cand cu caldurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc pentru urari!

La rochite nu folosesc tipare. Ma orientez dupa o rochita a lui Timi de barbie balerina luata din germania de pe mytoys, mai iau papusile lui Timi si poze de pe net ca inspiratie. La Vlad folosesc o pijama si ma iau dupa ea, tot asa fara tipare.
Acum ma pregatesc sa mai fac o rochita de cenusareasa ptr alta fetita, tot asa la dimensiunile lui Timi. Mai am timp inca 3 saptamani dar n-am ajutor in perioada asta, soacra e la tara, greu sa-mi gasesc timp. Sa vad cand reusesc sa ma strecor sa iau materiale, s-o croiesc, s-o cos...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi anui Diana si Flavius!.
Superba rochitzica roz si purtatoarea binenteles!Spor la croitorit rochitza de Cenusereasa!Sa ne-o arati si noua!
Carmen Mela face aerobic cu Elza la palat am vazut.Ce domnisoara mare si frumoasa ai !
Bogdisorul meu e bine, si a scapat doar cu nurofen .ma bucur ca n-am ajuns la antibiotic.de homeopat nu mai reusesc sa dau de vreo luna .Voua va mai raspunde la telefon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

in mare graba!
Raul acum o ora jumatate a fost operat de urgenta de apendicita...acum e bine, e linistit...
eu am venit pana acasa sa ma schimb ca raman peste noaspte cu el.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Of, Clau! Ce rau imi pare de Raul. Refacere rapida ii doresc.

Mergi la inceput